| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Aktivity s dětmi

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 13653  [Dalších 13463 >>]
Fern 155759
9.10.2020 18:44:11
vzpomínám si, jak byly v tu dobu krásně prázdné silnice,to se to panečku výletovalo! Kéž by to zas zatrhli,a většina ovcí by pěkně bečela doma, kde si budou vzájemně donekonečna předávat bacily, bo venku přeci číhá VIR! A venku to bylo v tu dobu taky moc fajn,no úplně jak v jiném světě.

K Monty - lidi škodí sami sobě zdravotně a to moc, když chodí venku s rouškama,to je fakt blbost očekávat, že chytím na vzduchu covid,pokud se teda při tom nemačkám v davu někde.~o~
Fern 155759
9.10.2020 18:36:24
No jasně - dívá se přeci na dokumenty,jak psala Libík~t~

no a teda platit lyžák s tím, že neví, jestli vrátí peníze,když neproběhne,tak to bych se teda nato podívala!Nějaké storno podmínky být musí přeci.Jinak je to zlodějina a ne lyžák!
Půlka psa 24064
9.10.2020 16:53:24
No a existuje nějaký důvod, proč bych měla sedět na té zahradě, když můžu zajet na kole na houby? V posledních dnech vstávám brzy ráno, abych měla pět hodin odpracováno, když vstanou děti. Pak chci přes den ven, protože je světlo a večer ještě tři hodiny pracuju.

Dneska jsem teda byla ráno běhat a potom jsme fakt byli jen na zahradě, protože klukovi není dobře, takže tady přes den tlachám na rodině. Jinak ale opravdu mám jiné zájmy než sezení na dvorku. ~d~ (V přírodě tady nepotkám nikoho navíc oproti té zahradě). A děti nemají školu a školku, tak taky ocení na pár hodin vypadnout třeba na kolo.
K_at 121378
9.10.2020 16:39:41
Ivo, tak a co? Baví to mámu, baví to starší děti. A jsou akční. Divný ho na tom není nic.
Iva 77 46582
9.10.2020 16:38:04
Inko přesně, pořád venku ano, kor když je zahrada atd - to myslím Půlka zmiňovala má,ale vymýšlet cílený program a zážitky, mě to přijde divný . Neříkám občas, ale takhle echt :-). Jako za každou cenu zabavit děti...
Rodinová 140078
9.10.2020 15:34:19
Pulko, to co pises, delame tak nejak porad, covid necovid ~t~

Obcas to prolozime kulturou - treba ted v utery Ypsilonka ...nebude ...~a~ navic spoustu tech aktivit delame s partou kamaradu, tak cekam, kdo se objevi pozitivni jako prvni.
kachna_ 144932
9.10.2020 15:00:52
Fascinovaly mě počty lidí na Čertových hlavách (Želízy). Taky kamarádka z Tupadel říkala, že děs běs. Na naší straně byl ale klid.
Dali jsme pochod s přejezdy přes kokořínské hrady a zámky, co lautr nevypadají jako hrady a zámky. Plánovali jsme pochod kolem Brocna (myslím). Prostě mě baví přijít k naprosto nezajímavýmu baráku a vědět, že je to "zámek".
Vidim je taky boží. Když je sucho a nemáš s sebou malý dítě, dají se trochu prozkoumávat lávky, s dítětem je to o hubu a je to lepší kolem vodojemu dolů kolem zříceniny hradu.
Na Mělnicku mě baví Hořínský plavební kanál (ale Zelčín bych mimo akce vynechala), ty máš malý dítě, ale když se ho zbavíš, tak asi tři metry nad zemí a tak tak dostupná je od Grobiána (Kokořínský důl) dostupná partyzánská jeskyně. Fakt nevím, jak to bude schůdné, je možné, že je moc mokro a nepůjde to, ale ta cesta (neznačená), je prostě boží.
V Osinalicích je soustava opevnění. Hezký, ale jedno jak druhý.
Nádherná je vesnice nad Rájem (vypadlo mi jméno).
Jo a taky jsou tu hry - asi šestikilometrové trasy +- Kokořínskem (jsou i jiné obce) s mapou a pokladem.

Já budu asi budovat králičinec a morčatárnu, možná ještě s dětma hrát na flétnu, třeba se naučím víc, než notu h, a, c, které jsem se naučila při jarních omezeních a chtěla bych šít a zaktualizovat stránky. Ale to jsou takové dlouhodobé cíle, ty mohu nahodit kdykoliv :-).
Kopřiva Dvoudomá 34182
9.10.2020 14:52:19
Já se budu starat dětem o nějakej ten rozvoj (housle, náhradní tanec atd.), chodit s nima hodně ven, a když mi zbyde čas pro sebe, tak si číst / šít / běhat / cvičit na nástroj.
Půlka psa 24064
9.10.2020 13:33:23
Tak já taky můžu poslat děti na zahradu, ať si hrají s kaštanama a jsou dost happy. Jim stačí málo. No ale když můžu jít odpoledne po HO taky, tak si zaručeně nepojedu sednout do civilizace na pískoviště. Zase tolik se obětovat určitě nechci. Daleko raději půjdu dělat něco, co baví všechny včetně mně. Děti si to třeba pak nepamatují, ale já si pamatuju, že jsme měli hezký cyklovýlet a ne studenou lavičku v bundě na hřišti.
Kaliope X 157897
9.10.2020 13:22:15
Lído, taky mám sklerotické dítě, zásadně nikde nebylo a nic nezažilo. Nepamatuje si ani jak zoufale skučelo, že to je nejhorší dovolená a nikdy více, když jsme se ve vedru snažili přes celé Zell am See dojít k lanovce ~t~

Vlastně, co si pamatuje je, jak před druhými narozeninami jelo v autě na sedačce spolujezdce.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 13653  [Dalších 13463 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.