| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Hranice na Moravě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 171  [Dalších 121 >>]
Hannah111 22396
19.5.2005 13:49:42
Nazdááár Akinko,
Jo, byl teď nedávno na léčení asi 14 dní na Janáčku. Kdy máš termín? Ty nevolnosti mně taky hrozně ničily.
Neboj, s prací to nepřeháním. Jen tak piánko na přilepšenou. :-).
Nechceš zajít někam sednout. Příští týden budu v Hranicích. Napiš mi kdyžtak smsku na 777022500.
H.
Akina a Áda 13832
19.5.2005 10:20:40
Ahoj Hani
Teda po dlouhatánské době se příjdu podívat na tuto diskuzi a už je tu po mě sháňka:-)))Občas tady šmíruju,ale nikdy tu nikdo není což je škoda.
Hani nezačínáš s tou pracovní aktivitou nějak brzo?Vždyť nedávno jsi teprve porodila...Jo jo a mě to čeká za půl roku.Do práce už nechodím,ale nemůžu říct,že bych se nudila.Navíc je mi pořád zle-už aby to skončilo to období nevolností...

Hani nebyl děda u nás v lázních na léčení?
Hannah111 22396
19.5.2005 9:45:28
Vy jste se snad uložili k jarnímu spánku. Co je s Váma? Raduš, na jaké diskuzi Tě potkám? Mám pro Vás dobrou zprávu. Po roce v Praze budu opět trávit většinu času v Hranicích. Našla jsem pracovní příležitost v Olomouci a odtud to budu mít blíž, než z Prahy. Časově je to i s mrňaty dobře zvládnutelné, tak se docela těším.
Teď tu sedím u počítače, piju kafčo, poslouchám relaxační CD s bublajícím potůčkem. Až se malá vzbudí, půjdeme na procházku, stavíme se u kamarádky na kafčo. No prostě pohoda na mateřské :-). Starší dcerka už je 4. týden v lázních v Jeseníku a ještě ji čekají dva. Do teď tam byla s babičkou a poslední 2 týdny tam s ní bude táta. A pak nám to zase začne. :-)
Už se tu dlouho neukázala Andrea (Akina). Nevíte o ní někdo něco?
Mějte se krásně a snad se v Hranicích sejdeme. Raduš, alespoň zase my dvě. :-). Papá a užívejte jara!!!
Hanka
Mirka, dvě mláďata+// 2258
29.4.2005 20:45:30
Dráček je centrum pro maminy s dětma - najdeš to hned vedle hranické Policie ČR, je tam takový průchod do dvora a asi po 20 metrech jdeš po levé straně do podzemí. Je tam dobře zařízená herna a pořádají se tam dobré akce pro maminy i pro děti, buď spolu pro všechny, nebo zvlášť i jen pro mamky. Burza tam bývá 2x do roka, teď v dubnu byla a další bude tak v září.
Medlina (Matýsek, Hanulka) 28819
21.4.2005 11:16:15
Je, prosim, co je to Dracek?
L
Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 24878
20.4.2005 19:40:03
Medlino, já sice baby vak mám, ale jen takový starší. Ale ted na jarní burze v Dráčku jich měly několik, tak určo seženeš.

Klekí máš pravdu, je tu mrtvo, já už chodím na jinou diskuzi, protože tady to upadlo až do mrtva :o(((

A dost mě to mrzí
Klekí 23214
18.4.2005 19:25:53
Tak babyvak nemám...

Opět je tu mrtvo, už delší dobu, co? No, já sama v Hranicích nebyla ani nepamatuji. Abych pravdu řekla, ani mi to moc nechybí. Mamka už je v důchodu a já ji spíš vždycky umluvím, aby přijela za mnou.
Medlina (Matýsek, Hanulka) 28819
18.4.2005 15:19:56
Ahojky,
bydlime v Jihlave, ale rodice mame v Hranicich, takze tam jsme cca kazdy mesic :) Mame termin v cervenci 2005 a shanime pouzity babyvak v dobrem stavu za prijatelnou cenu.
Neprodaly byste jej nektera?
Moc diky za jakekoliv info!
Medlin 26tt
Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 24878
10.4.2005 5:17:23
Hezké ráno přeji, i když deštivé, leje a leje,,,a to moje sluníčko dnes vstávalo už v 4.45, bože bože a já bych tak chrupkala.

Jakse všichni máte? U nás prozatímní lahoda-pohoda, tak doufám, že to tak vydrží. To jarní sluníčko dělá divy :-)

Tak páček shledáček Radka
Klekí 23214
5.4.2005 20:55:59
Ahoj, když slyším o vychovaných, tak to abych se s mojí malou radši neukazovala.....
Zdravím vás, přispěju aspoň kapku.
Já do Hranic sice nejedu, ale moje mamka si přijede pro vnučku v pátek a vezme si ji na týden (HURÁÁÁ).Takže pokud potkáte malou blonďatou kočku jak lítá jak šus a za ní zuřící babičku...jsou to mé příbuzné.
Ne, to je sranda, mamka ji zmákne v klidu a pohodě a já si po delší době odpočinu.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 171  [Dalších 121 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.