| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Hranice na Moravě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 171  [Dalších 111 >>]
Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 24878
5.4.2005 20:08:17
Ahojík ve spolek,,,co se s vámi všemi děje????

Hani díky za kompliment k malé,,,taky máš supr dítka a strašně poslušné, to mě se o tom jen zdá,,ale jsem za ty dva raubíře vděčná :-)

Tak se mějte prima a čekám od někoho nějaký příspěvek Radka
Hannah111 22396
3.4.2005 16:22:26
Ahojky Klaudíku.

Taky se připojuji ke gratulacím. Moc Vám to sluší.
Taky sem dám pár fotek. Ani já jsem nevěděla, jak to udělat, tak děkuji za návod.
Byla jsem v Hranicích na Velikonoce a sešli jsme se s Radkou. Snad se příště sejdeme v hojnějším počtu. Bylo to moc fajn. Mimochodem, Lucinka je nádherná a šikovná holčička. :-)
Ještě Vám chci napsat o vátvarném pobytu pro rodiče s dětma. Bude cca od 12. do 20. srpna ve Velké Úpě v Krkonoších. Cena je pro dospělé kolem 2600 a pro děti do 3 let zdarma, ty starší platí 2 400. Kdyby měl někdo zájem jet, tak napíšu podrobnosti do mailu. Pořádá to moje kamarádka z Olomouce a je to poměrně levné, protože na to dostává dotace (tuším z ministerstva kultury).
Tak kdyby jste někdo chtěli jet... Napiště mailík.

Mějte se tu krásně.
Hanka
25.3.2005 19:21:51
Tak vám všem přeji poklidné svátky, málo vyšlehání a hodně sluníčka o velikonocích.

Hani díky, že jsme se sešli, bylo to hrozně prima, a doufám, že to zase někdy zopákneme :-))

A tobě Klaudíku ještě jednou díky za ty rady :-)

Páčko všem Radka
Klaudík a 3 holky 19750
25.3.2005 17:17:41
Jó a dnes máme pidinarozeniny, jsou nám přesně dva měsíce.

Klaudík a 3 holky 19750
25.3.2005 17:12:30
No, mě to taky vrtalo hlavou, kde najít ten odkaz na album. Pak mě napadlo, že když všechna fotoalba začínají na http://rodina.cz (bez www), takže by to mohlo fungovat a FUNGUJE!!!

Odkaz na vytvoření fotoalba máte zde.

Klekí, Hranice jsou malé, takže klidně Ti může být moje dcera povědomá. Ale jí je už 10 let, tak nevím. V Brně bydlíme teprve 3 roky.

Jinak zítra jedu poprvé od vánoc do Hranic navštívit rodiče a švagrovou. Snad to maličká zvládne.

Mějte se krásně! Pa! Klaudie
Klekí 23214
24.3.2005 19:48:32
Ahoj, přidávám se k blahopřání...prima mimčo.Nevím proč, připadá mi, že starší dcerku znám, ale asi to není reálné.

Jinak díky také za návod k obrázkům, nějak jsem po tom zatím nepátrala, ale jednou se to asi sejde.

Mějte se všichni krásně, v Hranicích i jinde, pá pá.
24.3.2005 15:57:26
Děkuji Klaudíku za radu, ale ještě potřebuji jednu, kde najdu odkaz na dání fotek na " rodinu", vytvořit vlastní album, hledám to už tu dlouho a nic nenacházím,,,díky Radka
Klaudík a 3 holky 19750
24.3.2005 12:14:00
Jó a ještě - ta fotka by měla být přiměřeně veliká, aby se zbytečně diskuze neroztahovala do šířky. Pak se to tu blbě čte.
Perfektní program na upravování fotek je ADOBE PHOTOSHOP. Já jsem s ním velmi spokojená.
Já většinou dávám rozměry fotek 475x356 tj.42,2kB a pak se mi ty fotky pěkně vejdou do diskuze.
Jinak si tady na diskuzi klidně můžeme vytvořit vlastní album, kde bychom vkládaly naše fota a různé články či rady apod...
Klaudík a 3 holky 19750
24.3.2005 11:54:33
Ahojky!!!
Tak sem vkládám návod, není to vůbec složité.

1. Podmínkou je mít foto uložené někde na internetu (třeba album tady na rodině nebo na své webové stránce), které chceš vložit do diskuze.

2. Klikni na vybrané foto nebo obrázek pravým tlačítkem myši, dole v tabulce vyber VLASTNOSTI.

3. Ve vlastnostech se ti objeví URL adresa, např.: http://www.xxx.cz/xx001.gif

4. Celou tu adresu si označ (přejedeš od začátku do konce tu adresu myší) a až bude označená, tak opět klikni na pravé tlačítko a dej KOPÍROVAT.

5. Jdi do diskuze, dej nový příspěvek a napiš (img src=sem ihned za =vložit okopírovanou URL adresu-opět pravým tlačítkem a na konci adresy toho obrázku dej závorku).

např.: (img src=http://www.xxx.cz/xx001.gif)

POZOR!!! Ty závorky nesmí být kulaté jak píšu já, ale musí být špičaté <>
Kdybych napsala kulaté, tak by se tu zobrazilo toto:

Doufám, že je to srozumitelné. Tak a teď se těším i na vaše fotečky a obrázky.

Moje dcery - Michalka a Nikolka

Tak se zatím mějte!!!
Pa! Klaudie
23.3.2005 19:45:47
Ahojíkk holky,,,,,zdravím Klaudíku a zdravím taky tvoji malou Nikolku, moc vám to tam sluší, moc gratuluji :-)

Krásný fotečky,a docela by mě zajímalo jak se sem vkládají, tak kdyby jsi mi poradila, taky bych vám ukázala to moje zlobítko, teda dvě zlobítka.

Hani, tak doufám, že se to už pohne, když jsi zpět, a i Klaudík,,,tak uvidíme :-)

A třeba i ten srazík někdy bude :-)

Tak páčko a ještě jednou moc gratuluji Klaudíku
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 171  [Dalších 111 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.