| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Hranice na Moravě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 171  [Dalších 101 >>]
Klaudík a 3 holky 19750
23.3.2005 13:41:18
Omlouvám se, trochu mi to tu naskočilo víckrát než jsem chtěla!

Místo těch zdvojených fotek tu mělo být toto:

Snad jsem to už nepopletla!

Zatím se mějte! Klaudie
Klaudík a 3 holky 19750
23.3.2005 13:30:38
No, já sem pravidelně nahlížím, ale nic se tu neděje. Změnila jsem si ikonku,ale snad si mě pamatujete.

Jinak se vám musím pochlubit. Dne 25.1.2005 se mi ve 23.25hod, přesně v den termínu - za úplňku, narodila dcera Nikolka. Její míry 3250g/49cm.
Teď ji je 8 týdnů a je to naše štěstíčko.

A tady nějaké fotečky

Nikolka ihned po narození

Nikolka s maminkou

A další fotečky

Doufám, že jsem to tu moc nezahltila!

Na další fotečky naší princezny i rodinky můžete mrknout tady
Hannah111 22396
23.3.2005 10:07:47
Fakt, Raduš máš pravdu. Je tu mrtvo.
Hannah111 22396
18.3.2005 15:29:10
Moc se stydím, že jsem vás tu nechala tak dlouho samotné, ale snad se polepším.
Je mi vás líto s těma nemocema. My jsme letos úplně v phodě. Díky tomu, že byly ve školce prázdniny a pak děti odjely na školku v přírodě, tak to u nás ani nijak dramaticky nepropuklo.
Co je nového v Hranicích? Byla jsem tam minulý víkend, ale jak tak koukám, jste stejně všichni nemocní, tak bychom se asi ani neviděli.
Papá a mějte se nej nej... Hanka
Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 24878
17.3.2005 13:57:49
Ahojky,,no my jsme taky doma, školku jsem vzdala, ale poslala malýho k našim na 14 dní. Nebo už mu to tady nesvědčilo, a já přišla o hlas kvůli nemoci, tak jel.

Já chodím do mateřinky. Je tam moc prima a našla jsem tam spoustý dobrých lidiček. S některými jsme se i už viděli. CHodím tam pod nickem Bela.Nova,,,tak je to možné.

Určo zavítej,,a můžeme pokecat :-)

Ostatní se asi nepřidají :-(
Klekí 23214
16.3.2005 17:16:50
Až je mi to blbý, ale opět já.
Včera jsme byly u Dr. a tak nechám malou ještě tento týden doma.Ale už je to k zbláznění, i pro ni.
Tak mě napadlo, my jsme spolu jednou byly na chatu, je to tak už asi půl roku.Myslím, že jsi to byla ty, jen nevím, kde to bylo.Já už nějak nechodím, ani nevím proč???
14.3.2005 19:50:06
Ahojky Klekí,

no já dnes kluka do školky dala,,je už fit, i když sem tam zakašle. Dala jsem ho jen proto, že sama jsem šla doktorce, tak at nemusí semnou, stačila malá.

Myslela jsem, že mě někdo pustí, no ale nic,,,,ztvrdla jsem tam i s malou :-(.

No taky se divím, že tu není mnoho ( teda spíše už nic ) sněhu.

Kousek od nás v Lipné, tam sněhu je až habadějc.

Taky to vidím, tak, že si budeme psát sami :-) či :-( . Škoda, že se nikdo nepřidává, ale asi nemaj čas.

No končím, nebo je z toho romám :-),,, jdu na chat,,tak hojík
Klekí 23214
14.3.2005 16:27:07
Tak to vypadá, že si tu budem dopisovat samy dvě, chi chi.
Klára se konečmě trochu vyhrabala z nemoci.Mám zaplacenou školku a už z minulého měsíce nadbývající dny.Ale nevím, jestli to má význam. Na jedné straně by mi trochu odpočinku pomohlo, ale na druhou....nevím.
Dnes tady poprvé tálo a svítilo slunce, tak se snad to jaro konečně ozve. Jinak v Hranicích je podstatně méně sněhu než tady v Ově.Tak buď ráda.
Zatím pá
13.3.2005 19:29:40
Tak jak to čtu, tak asi malého ani do školky nepošlu,,,už je doma přes měsíc,,,tak nevím, po tvé zprávě přemýšlím.

Jé já bych taky brala moře, sluníčko a pohodičku na pláži.

Je to tu děs, i když není moc sněhu.

Tak atj ste už zdraví,,páček Radka
Klekí 23214
12.3.2005 16:40:07
Ahojky, taky jsem si říkala, že to tu snad vymřelo.

No, my marodíme už asi po páté.Je to děs, od Vánoc se to táhne dokola.Průdušky, rýmy, chřipky.A když už byla Klárka konečně zdravá, dva dny ve školce ji hodily zase zpět.

Mám už sněhu a zimy plné zuby, tak by mi bodlo moře.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 171  [Dalších 101 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.