| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Elektronické chůvičky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1877  [Dalších 1727 >>]
KoproFka 76193
25.12.2013 23:48:05
Máte někdo, jde to takhle použít???
Pro juniora jsem měla chůvičku Philipse, ale už je dávno prodaný~d~.
Pro mrňavku jsem si říkala, že ji ani nebudu kupovat, spí dobře a v noci spíme stejně spolu v posteli~;).
Jenže - ona nebrečí, jen mě "volá" a problém je, že já ji neslyším, pokud jsem třeba v kuchyni, nebo i v obýváku a je puštěný nějaký spotřebič. (myčka/pračka/tv-i potichu) - mezi obytnou a spací částí bytu máme panelovou nosnou zeď, navíc v ložnici u ní je veliká skříň, takže mi to její volání utlumí.

Dveře do ložnice nechávám jen přivřené, ne zavřené, ale dokořán je otevírat zas nechci, abychom ji nerušili...

Jednou jsem to takhle u někoho viděla na horách, ale nevím, jaké parametry mám sledovat, aby to uměla. Docela mě láká pořídit spíš tu vysílačku - páč jí můžeme pak ještě využít i s mlaďasem, třeba na výletech... Nehledě na to, že pořizovací cena vysílaček je úplně někde jinde, než chůviček....~5~

Díky všem technicky zdatným za info~x~~;((
Mišule
  • 
25.11.2013 8:04:02
uvažuji o koupi monitoru dechu Respisense - přidělává se na plenku. Máte ho někdo? Jaké s ním máte zkušenosti? díky.
Jana O.
  • 
4.9.2013 13:37:49
Mám doma pět let starý monitor dechu Nanny, rok používaný, který není nijak poškozen (alespoň to na něm není vidět) a když ho zkouším tak vypadá, že funguje normálně.Pro jistotu jsem ho ale chtěla prověřit a ptala jsem se, zda je možná revize. Pravděpodobně stejná pani mi řekla, že žádné revize neprovádí, že si mám vyhodnocovací jednotku zkontrolovat sama (podle návodu k obsluze) a podložky (mám doma dvě) mám zahodit a koupit si nové. Tak nevím, jestli se mi chce kupovat nové podložky od Jablotronu. Pravděpodobně si půjčím celý monitor dechu ve zdravotnické prodejně, mají baby-sense, který pravidelně posílají na revize a vyjde to na stejné peníze.
Hilly. 103234
27.6.2013 15:04:41
Tak to asi vyřeším tak, že si koupím novou podložku, ne celej monitor, ale jen podložku. Kdybych jim to posílala na opravu, tak mě to bude stát stejně poštovné.
Hilly. 103234
27.6.2013 13:58:18
A přesně na tomhle čísle. Nevím jestli tam posadili na vyřizování nějakou veledůležitou nablblou blondýnu, dost mě naštvala. Zkusím jim tam napsat. Vím, že se normálně dělá revize těchto zařízení a najednou mi řekne tohle.
Hilly. 103234
27.6.2013 13:54:50
No právě tady mě odmítli, vzala to nějaká ženská.
Peter
  • 
27.6.2013 13:09:00
Souhlasim s prispevkem vyse, Jablotron ma jeden z nejlepsich servisu na trhu.
V pripade, ze bude problem, zkus napsat na email dedek@jablotron.cz. Nany je jeho dite, tak se na to urcite nekdo podiva :-).
xy
  • 
27.6.2013 12:17:32
To se docela divím. Já kdysi kontaktovala Jablotron ohledně ještě staršího tipu, u kterého jsem chtěla provést revizi a byli velmi ochotní. Nakonec jsem to tam sice neposílala, ale monitro spolehlivě funguje i když je mu více jak 10 let a nyní je používán 4,5 roku v kuse. I v nemocnicích určitě nevyhazují po dvou letech, ale provádí se revize.
Hana
  • 
27.6.2013 12:13:00
Taktéž jsem posílala po záruce desku s kablíkem na opravu do Jablotronu, opravili bez remcání, chtěli jen doklad o koupi.
Hadi a spol 40792
27.6.2013 11:02:44
Jestli jde jenom o tu koncovku co se dává do hlídače, tak ta se dá koupit v prodejně, kde mají komponenty na počítače :-) Zkusila bych nějaký pc servis,tam by to měli během chviličky vyměnit a za pár korun :-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1877  [Dalších 1727 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.