Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
KoproFka | 76193 |
25.12.2013 23:48:05
Máte někdo, jde to takhle použít???
Pro juniora jsem měla chůvičku Philipse, ale už je dávno prodaný. Pro mrňavku jsem si říkala, že ji ani nebudu kupovat, spí dobře a v noci spíme stejně spolu v posteli. Jenže - ona nebrečí, jen mě "volá" a problém je, že já ji neslyším, pokud jsem třeba v kuchyni, nebo i v obýváku a je puštěný nějaký spotřebič. (myčka/pračka/tv-i potichu) - mezi obytnou a spací částí bytu máme panelovou nosnou zeď, navíc v ložnici u ní je veliká skříň, takže mi to její volání utlumí. Dveře do ložnice nechávám jen přivřené, ne zavřené, ale dokořán je otevírat zas nechci, abychom ji nerušili... Jednou jsem to takhle u někoho viděla na horách, ale nevím, jaké parametry mám sledovat, aby to uměla. Docela mě láká pořídit spíš tu vysílačku - páč jí můžeme pak ještě využít i s mlaďasem, třeba na výletech... Nehledě na to, že pořizovací cena vysílaček je úplně někde jinde, než chůviček.... Díky všem technicky zdatným za info |
Mišule |
• |
25.11.2013 8:04:02
uvažuji o koupi monitoru dechu Respisense - přidělává se na plenku. Máte ho někdo? Jaké s ním máte zkušenosti? díky.
|
Jana O. |
• |
4.9.2013 13:37:49
Mám doma pět let starý monitor dechu Nanny, rok používaný, který není nijak poškozen (alespoň to na něm není vidět) a když ho zkouším tak vypadá, že funguje normálně.Pro jistotu jsem ho ale chtěla prověřit a ptala jsem se, zda je možná revize. Pravděpodobně stejná pani mi řekla, že žádné revize neprovádí, že si mám vyhodnocovací jednotku zkontrolovat sama (podle návodu k obsluze) a podložky (mám doma dvě) mám zahodit a koupit si nové. Tak nevím, jestli se mi chce kupovat nové podložky od Jablotronu. Pravděpodobně si půjčím celý monitor dechu ve zdravotnické prodejně, mají baby-sense, který pravidelně posílají na revize a vyjde to na stejné peníze.
|
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 15:04:41
Tak to asi vyřeším tak, že si koupím novou podložku, ne celej monitor, ale jen podložku. Kdybych jim to posílala na opravu, tak mě to bude stát stejně poštovné.
|
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 13:58:18
A přesně na tomhle čísle. Nevím jestli tam posadili na vyřizování nějakou veledůležitou nablblou blondýnu, dost mě naštvala. Zkusím jim tam napsat. Vím, že se normálně dělá revize těchto zařízení a najednou mi řekne tohle.
|
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 13:54:50
No právě tady mě odmítli, vzala to nějaká ženská.
|
Peter |
• |
27.6.2013 13:09:00
Souhlasim s prispevkem vyse, Jablotron ma jeden z nejlepsich servisu na trhu.
V pripade, ze bude problem, zkus napsat na email dedek@jablotron.cz. Nany je jeho dite, tak se na to urcite nekdo podiva . |
xy |
• |
27.6.2013 12:17:32
To se docela divím. Já kdysi kontaktovala Jablotron ohledně ještě staršího tipu, u kterého jsem chtěla provést revizi a byli velmi ochotní. Nakonec jsem to tam sice neposílala, ale monitro spolehlivě funguje i když je mu více jak 10 let a nyní je používán 4,5 roku v kuse. I v nemocnicích určitě nevyhazují po dvou letech, ale provádí se revize.
|
Hana |
• |
27.6.2013 12:13:00
Taktéž jsem posílala po záruce desku s kablíkem na opravu do Jablotronu, opravili bez remcání, chtěli jen doklad o koupi.
|
Hadi a spol | 40792 |
27.6.2013 11:02:44
Jestli jde jenom o tu koncovku co se dává do hlídače, tak ta se dá koupit v prodejně, kde mají komponenty na počítače Zkusila bych nějaký pc servis,tam by to měli během chviličky vyměnit a za pár korun
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.