Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hadi a spol | 40792 |
27.6.2013 11:01:30
Kupovala jsem monitor, který měl půl roku do konce záruky, použila ho na syna, pak ho použila sestra, její kamarádka a já po třech letech od syna na dceru, kterou tento "nespolehlivý" monitor zachránil, dnes má monitor kamarádka a myslím,že ještě nějaké to dítě ohlídá.
|
prodejce |
• |
27.6.2013 10:55:20
A kde opravu odmítli?
Autoriz. pozáruční servis je firma Jablotron alarms, poradenstvi@jablotron.cz Tam nikdy nebyl problém, zákaznicím dělají i servis po 1. miminku, aby bměly monitor připravený na druhé dítko, a to i více než po 2 letech. |
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 10:43:27
Myslím, že ten důvod bude hlavně větší odbyt. Nespolehlivé jsou bohužel i ty nové. Kolik jsem si užila falešných poplachů a nervů z toho..a to byl ještě v záruce. Kamarádky na ně taky nadávají.
|
Cimbur | 64764 |
27.6.2013 10:28:42
Brala jsem to jako hotovou věc, že je trvanlivost 36 měsíců, proto jsem jej po dvou letech od koupi prodala za zlomkovou cenu s tím, že další maminka ho vyhodí.
POkud Ti nevadí, že už asi nefunguje spolehlivě, tak to omotej kobercovou páskou nebo tak něco... Oni asi mají svůj důvod uvádět dobu použitelnosti. |
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 9:48:02
Zkusím se zeptat přímo v tom elektru
Dost mě ti výrobci štvou, pochybuju, že ty monitory mění každý dva roky v nemocnicích, nemění to nikdo. Prostě chtějí mít co největší odbyt, ale to jim neposloužím, už bych si stejně kupovala jinou značku. Nanny je šílený šmejd. Koupila bych si baby-sence |
veverkaa |
• |
27.6.2013 9:47:42
zkus nějakého místního opraváře, který opravuje žehličky apod. určitě někoho v okolí máte.
|
hana |
• |
27.6.2013 9:43:48
Není to koncovka, která se dá koupit v elektru? A vymění to každej trošku zručnej mužskej pamatující doby, kdy se měnili koncovky na sluchátkách do walkmana. Tak bych to řešila já.
|
Hilly. | 103234 |
27.6.2013 9:36:48
Monitor dechu má už asi pět let a ve firmě, kde ho vyrábí, mi ho nechtějí opravit, že prý pokud je starší jak dva roky, tak si musím koupit nový, že prý je jeho životnost jen dva roky, že se to na tom píše. Přitom jde o nepatrnou závadu a jedná se ulomení plastové části u kabelu, který se napojuje na poplašné zařízení, takže kabel vypadává, jinak je deska funkční.
Dost mě naštvali, běžně ho matky používají na všechny své děti a teď mě nutí si koupit nový. Vůbec netuším, kde by ho zvládli opravit, nemáte tip? Dávat do toho další tisíce fakt teda nechci. |
Radkaaa |
• |
25.6.2013 18:44:12
Já jsem teď vyzkoušela novinku od Philips Avent-chůvičku s videem scd 603/01. Hodně jsem ocenila, že se dětská jednotka dá připevnit na stěnu a díky infračervenému světlu, snímala malou i v noci, takže kdykoliv jsem se na ní mohla podívat. Signál byl krásně čistý i když jsme seděli venku na zahradě a dcera spinkala v postýlce. Byl to fajn pocit, pořád jí vidět. Má i záložní baterie, takže v případě výpadku napájení zůstáváte pořád ve spojení. Hraje i ukolébavky. Myslím, že se do ní určitě vyplatí investovat!
|
Natalkosaurus | 137587 |
10.6.2013 23:49:06
Ahoj. My jsme si po dlouhém hledání na netu, dotazech a čtení recenzí, pořídili pro naše miminko chůvičku Philips Avent SCD 485. Testujeme ji teprve krátce, ale třeba mé zkušenosti někomu také pomůžou při výběru. Dosah ve venkovních prostorách má 150 m, což často využíváme na zahradě, když malá spí a my jsme venku. Uvnitř krásně postačí její dosah 50 m. Praktické je také ztlumení rodičovské jednotky, pokud jsme třeba na návštěvě, kde raději využíváme pouze světelnou signalizaci, když se dcera vzbudí.
Jako plus vidím, že je možné dát obě jednotky jak do sítě, tak např. v létě pod stanem :) využít I napájení na baterie. V případě potřeby k ni lze dokoupit I druhou rodičovskou jednotku, kterou časem možná dokoupíme. Léto se blíží |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.