| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Elektronické chůvičky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1877  [Dalších 1667 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
31.7.2012 12:50:35
Prosím o vaše zkušenosti s těmito chůvičkami, jde mi hlavně o to jaky typ -kolik funcí využijete, jestli se vyplatí investovat do dvoucesných digitálních s hudbou a tlumeným světlem,případně i přenosem obrazu nebo vlastně stejně využijete jen signál přenosu zvuku.

Máme dvoupatrový RD, nejen že býváme hodně na zahradě, nebo u sousedů ale neslyším ani z patra na patro, tedy z obýváku do ložnice. Takže mi jde o opravdu kvalitní přenos zvuku a s dosahem na zahradu.

Díky
Vítr z hor 100046
12.6.2012 19:59:27
Tenhle jsem neměla, ale vyzkoušela jsem celkem 5 různých přístrojů od 2 značek. Jedna dcera minimálně jednou denně rozhoukávala všechny. Jako jediná v porodnici, kde jsme byly měsíc.

Od lékařů jsem si postupně vyslechla leccos o bezvýznamnosti a obvyklosti apnoických pauz, o hysterických matkách a marketingu výrobců chůviček.

Teď jsou dítěti 4 roky a začínám si říkat, že bych to měla s pediatrou znovu probrat, bo apnoické pauzy má dodnes.
No one 90699
12.6.2012 19:13:38
Taky jsem měla respi a falešný ani jiný poplach se nekonal.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764
12.6.2012 15:36:51
No dítě by se zapomínat fakt nemělo ...takže určitě řešit s pediatrou. Já měla respíka u všech 4 dětí a nestalo se to nikdy že by houkal. jednou zabrněl - ale to byl jen špatně zasunutý přes okraj tepláčků.
Jája s čápátkem 106712
12.6.2012 15:01:45
Stává se vám u respisense, že se alarm spustí falešně? (jedná se o monitor, který se připevňuje na tělíčko) Mám malého u sebe v posteli, tak používáme tento monitor. V noci jsme měli první poplach. Vzbudila jsem se a malý už dýchal. Ale stává se mu, že někdy se "zapomene" nadechnout při spánku přes den a to se pak lekne a probudí se z toho. Tenhle monitor se mi ale zdá dost spolehlivý, že by falešné poplachy nemusely být. Máte zkušenost?

A co když dítě (jinak prospívající, narozené v termínu) má takové zpoždění nádechu? Řešit s lékařkou, nebo je to normální?
klikli 93034
7.6.2012 12:18:56
Máme Topcom a zatím dobrý. To zpoždění tam trošku je, ale úplně minimální. Jinak my si ji zatím pochvalujeme, ale používali jsme ji denně asi měsíc a půl. Její signál se totiž pere s naší wifi, jednou za čas krátce zavručí a net nejde vůbec. Takže ji teď pouštíme jen v případech, kdy potřebujeme zavřít dveře kvůli hluku nebo jsme venku na terase. Taky jsme měli od Philipsu docela obyčejnou, ale ta někdy chytala zvuky třeba z kuchyně, ale že metr od ní brečí dítě, to nějak nezaznamenala. Někdy zase byla v pohodě. Ale bylo to v paneláku, tak kdo ví, jaký signál chytala. ~d~
Želvička78 56465
7.6.2012 11:30:33
Nám nejčastěji vypadává, když na ukazateli nabití chybí dílek. Já tedy nedoporučuji Philips vůbec, na dceru jsme měli taky od nich a taky stála za prd ~Rv
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
7.6.2012 11:00:44
No, ja ji nedoporucuji, pisu jen, ze funguje celkem OK. Hlavne nedoporucuji chuvicky od Sencoru...
Zda se mi, ze signal u tech od Philipsu vypadne vzdy, kdyz si poustime na te detske pisnicky, pak mam pocit, ze to chce znovu zapnout ~d~.
Želvička78 56465
7.6.2012 10:52:06
Tuhle Philips chůvu máme taky, včetně výpadků na rodičovské jednotce a právě proto bych ji nikdy nikomu nedoporučila, přijde mi to docela zásadní~l~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
7.6.2012 10:48:17
Ja muzu jen doporucit jakou chuvicku nekupovat. Koupila jsem videochuvicku od Sencoru a ta nebyla vubec schopna chytit a drzet signal. Po peti minutach hned vypadl signal. I na netu jsem na ni cetla spatne recenze. Nakonec jsem koupila od Philipsu SCD530 , jsou bez videa a zatim funguji celkem OK, az na obcasny vypadek chuvicky na rodicovske strane. Vetsinou staci zapnout znovu chuvicku u ditete.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1877  [Dalších 1667 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.