| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Elektronické chůvičky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1877  [Dalších 1657 >>]
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
7.6.2012 9:44:18
Měla jsem Topcom, ale mají docela malý dosah, ve starém bytě neprošel signál přes tři zdi. Teď jsem ji prodala kamarádce, oni mají domek ze sádrokartonu a tam jim funguje dobře. Funguje to trochu se zpožděním, když se tam chvilku nic neděje, tak jakoby zamrzne, takže jsem ho kolikrát slyšela dřív než z chůvičky. Chůvičku jsem používala, když jsem ho dávala na pavlač.
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
7.6.2012 9:37:31
U staršího syna mám pouze s přenosem hlasu, teď z jistého důvodu chci videochůvičku ještě pro miminko, můžete mi nějakou doporučit?~x~
Ananta 97295
29.5.2012 14:11:40
děkuju ~;((
Marie-Ellena 98850
29.5.2012 13:20:05
Zhruba 1 rok a 2x nám to dítě zachránilo.
.kili. 125672
29.5.2012 13:08:05
resuscitační schema pro děti je pro všechny děti od narození do cca 10-12 let a cca 40 kg hmotnosti (pak lze použít i schema pro dospělé), jediné co je pro tento věk jiné je resuscitce novorozence právě narozeného, to je trochu složitější.

Komentáře k algoritmům najdtete, když kliknete na "dokumenty ke stažení" a pak na příslušnou stať Vašeho zájmu.
Ananta 97295
29.5.2012 11:03:56
Kili jestli tady ještě jste...

to schéma resuscitace je pro děti (často se píše od 1 roku), ale já si pamatuju, že nám ukazovali nějaký postup pro kojence, ale nemůžu to pořádně nikde najít, jen nějaké amatérské video, které nevím jestli je aktuální, vím, že se v resuscitaci pruběžně dějí nějaké změny k větší efektivitě

nevím jestli ty postupy pro děti co tam jsou se můžou použít i pro dvoukiklové miminko

kdybyste už nenakoukl, založím téma
~;((

Ananta 97295
29.5.2012 10:38:56
Kili děkuju moc ~x~

Jdu to dočíst a na resuscitaci se podívám, ukazovali nám to v práci, ale moc si to nepamatuju.
KoproFka 76193
29.5.2012 10:37:29
Neměla jsem ho.
Syn byl fyziologický zdravý novorozenec a v noci víc řval než spal (a to do dvou let), takže monitor fakt ani nebyl potřeba - monitoroval se sám~d~.
Nicméně kamarádky co monitor měli doma měli úplně stejnou závislost na té zelené blikající kontrolce, jaká se tady popisuje.

Myslím, že bych ho chtěla mít doma jen v případě, pokud by mrňous spal v jiné místnosti, než já. U nás to ale nehrozilo - jednak nebyla další místnost a druhak se malý moc nedal odložit. Měli jsme ho v ložnici - či spíše se nastěhoval do naší postele...
Víc mě ale stresovaly kecy typu, že ho ve spánku zalehnu - měla jsem z toho děsnej strach.
Kdyby mi tehdy někdo velice důrazně řekl, že MATKA SVOJE DÍTĚ FAKT NEZALEHNE (pokud není opilá nebo zfetovaná)! Byla bych mu vděčná!!!
Dodnes nemám dobrý pocit z toho, že jsem si díky těmhle kecům dost neužila ty chvíle, kdy jsem měla to malé mímo u sebe...
adelaide k. 20327
29.5.2012 9:38:30
Májo, to má smysl u apnoické pauzy, při které dítě můžeš "nahodit". SIDS je SIDS a dost dobře před ním chránit nelze, když se neví co ho způsobuje. Existuje seznam "rizikových faktorů", ale to je spíš takový nástřel vzniklý rozborem dat od dětí které SIDS postihlo.

Když dojde k SIDS je dítě prostě mrtvé a žádný alarm už nic nepomůže.
MarkétaP + 4 dcerky 13148
29.5.2012 9:24:19
To je právě ten rozšířený omyl. Při výpadku dechu z důvodu SIDS přichází takové takové upozornění už stejně pozdě.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1877  [Dalších 1657 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.