Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mbee |
• |
1.8.2010 9:57:23
Plne souhlasim! Panenstvi je to nejkrasnejsi zena muze dat svemu muzi a mnozi muzi to oceni9 a je to i pro ne vzacne, zejmena v dnesni dobe, kdy je tolik "pouzitych" zen. Ja sama jsem do manzelstvi sla jako pana a brala jsem si panice a mame nadherne mnohalete manzelstvi, plne ucty jeden k druhemu, plne lasky a plne sexu - ale krasneho a cisteho. Preju takove manzelstvi mnoha divkam a preju jim take, aby "vydrzely" az do svatby. Stoji to za to!
|
Fedora | 109016 |
11.7.2010 15:03:19
nějak nemůžu rozdýchat dotazy typu: mám mu říct, že jsem panna??? to už jsme skutečně došli tak daleko, že se za to musí baba STYDĚT???? asi jsem staromodní, ale já myslím, že je to spíš k chlubení, a nepochybuju o tom, že každý chlop, který babu skutečně miluje CHCE být první, ovšem někdy už holt má smůlu...
|
makovypole | 106144 |
28.6.2010 22:55:53
tak já jsem třeba nekrvácela, ale řekni mi proč se bojíš, že to pozná?Pokud tě má rád a je normální, tak mu to vůbec vadit nebude.Taky jsem z toho mela strach, aby to ted už manžel nepoznal a bála jsem se mu to říct , ale nakonec jsem mu to řekla a jeho reakce? Byl rád, že on je ten první... takže ničeho se neboj a hodně zdaru
|
Jana Černá |
• |
16.4.2010 21:59:28
Dobrý den,chtěla bych se vyspat s mím přítelem a bojím se že zjistí že jsem panna.Krvácí se hned po styku?dekuji za odpoved..
|
Petul |
• |
31.10.2009 9:58:16
Ahoj ,
jedna se o dve veci , ktere spolu podle me nesouvisi. 1) krvaceni pri druhem styku : je mozne , ze jsi nebyla dostatecne pripravena (vlhka) a sliznice v pochve se odrela, odtud to krvaceni. 2) neni menstruace : pokud jste se nechranili, tak pozor na tehotenstvi. |
Barůůš93 | 101831 |
31.10.2009 0:03:32
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli je vše O.K.?Když jsem přišla o panenství,tak jsem potom krvácela,to vím,že je normální.Ale když jsem měla s přítelem další pohlavní styk,tak se do mě nedostal úplně,jelikož mě to bolelo a taky jsem po tom krvácela.Den před tím jsem měla dostat menstruaci,kterou jsem nedostala.Bojím se,jestli je vše v pořádku,když jsem po dalším styku krvácela,ale nedostala jsem menstruaci?Pomozte mi prosím.
|
Insula | 28056 |
9.4.2009 10:10:36
Deni Lou, někdy může být i panenská blána naopak natolik pružná, že styk je možno uskutečnit a panenská blána "zůstane" (předpokládám, že k průniku penisu normálně dochází).
|
huhu, holky 6 a 4, 37tt |
• |
8.4.2009 22:20:47
ve vyjimecnych pripadech muze byt panenska blana natolik pevna, ze je treba ji odstranit chirurgicky. Kdyz jsem byla na intru tak tam jedna holcina na takovy zakrok sla. Takze to je na poradu s gynekologem.
|
klára |
• |
8.4.2009 15:08:39
Asi tomu nerozumím - ale jak můžeš nemít problém, pokud partner jaksi nemá zajištěn úplný přístup? To asi dost dobře nejde... Leda by byl partner hodně minimalisticky vybaven, resp. držel se při kraji (ale to by mu přece nemohlo vyhovovat, nepovažoval by to asi za "standardní"), nebo už je panenská blána řádně narušená, jen ty o tom pochybuješ... Proč o tom pochybuješ? |
Deni.Lou | 95214 |
30.3.2009 21:47:07
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je možné, že při opakovaném styku se pořád blána neprotrhla? (Je pravda, že při každém styku cítím ze začátku mírný tlak a menší bolest, ale po chvíli vše odezní a nemám se stykem sebemenší problém) Nemáte s tím taky někdo zkušenosti? Děkuji DeniLou
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.