Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
limba |
• |
24.2.2009 12:24:51
Těhotná určitě nebudeš. Krvácení po prvním styku je úplně normální. Takže neměj strach,ale pro příště bych určitě doporučila ochranu,není co riskovat.
|
maggik | 93399 |
16.2.2009 11:05:42
no nějak došlo na první pohlavni styk,ale bohužel bez ochrany,sice se udelal mimo,ale po styku jsem docela hodne krvacela a ted mam panickou hruzu že jsem v tom..potřebuju poradit jesli je to vubec mozne..sem si sice jista ze se udelal mimo..ale člověk mini a život měni..je možné krvácet po prvním pohlavnim styku dva dny?a jeste tyden po me bolí břicho..v prospech toho ze nejsem v tom jeste hovori fakt ze ke styku doslu po poslednim dnu menstruace,tudiž v takzvanych neplodnych dnech..ale i přesto se ve mě mísí pocity..dík za nazor..
|
Abigail* | 76789 |
1.2.2009 19:13:48
Ladysheri, já bych to partnerovi řekla. Není za co se stydět. Asi bych počkala na nějakou důvěrnější chvilku.
|
ladysheri | 91900 |
31.1.2009 21:06:44
Teď mi bylo čerstvých 18 let a stále jsem panna, nikam nespěchám. Přece jen si to chci nechat pro toho správného, ale ten dotyčný se už podle mě našel. Je teda o dva roky starší, ale nějak zvlášť o sexu sme se nebavili.(o ochraně samozřejmě ano) Jako mazlení, orální sexík to si užíváme oba.. A když se mi to pokoušel dělat prstama, tak sem mu řekla že to bolí..takže mu to asík došlo..Ale měla bych stím sama vyrukovat a promluvit si sním o tom, že sem ještě panna? Máme spolu moc krásnej vztah a nerada bych to nějak pokazila, že bych třeba k němu nebyla naprosto upřímná. Bere mě jako naprostou podporu, oporu a má ve mě obrovskou důvěru, takže podle mého svědomí bych mu to měla asi říct. Vím, že jde jen o pannenství, ale nevím jak to prostě nakousnout a nebo mám mlčet, až se zeptá sám? Předem díky za případné rady.
|
michaELAela | 82790 |
27.1.2009 10:36:50
Tak já když jsem byla panna,tak jsem používala tampony mini a ještě jsem u toho sučela bolestíKdyž jsem přišla o panenství,tak jsem krvácela jen trošku a jen ten den,nicméně,že bych hned po přutržení panenské blány si mohla do pochvy strčit v klídku 2 nebo 3prsty tak to ani náhodou,až postupem času,když se to jaksi všechno "oběhalo"
|
Peťula |
• |
27.1.2009 8:57:15
Tak já jsem měla otvor v panenské bláně širší a zasunout si 2-3 prsty mi nedělalo problém. Taky jsem používala tampony velikosti super (mám velmi silnou menstruaci) a neměla jsem problém. Nicméně stejně jsem panna pořád byla, při prvním styku tedy pak už samozřejmě došlo k donarušení blány, ale nebylo to už žádné drama, ani velká bolest a cca 3 kapky krve.
|
Swaynity | 92329 |
26.1.2009 15:45:32
No já bych řekla, že má pravdu.Logiku to má,ne?
Žena, která už není pannou si může bez problémů do pochvy zasunout dva i tři prsty. Žena nebo dívka, která je pannou tohle asi nesvede. |
Mab | 26777 |
1.8.2008 10:14:53
Ahoj Betkate, musím říct, že mám podobnou zkušenost, taky jsem prostě nevěděla, jak hluboko už byl a zda jsem ještě panna či ne, podruhé už jsem věděla a stejně mně nic nebolelo, nebylo žádné krvácení apod. Prostě to proběhlo absolutně bezbolestně a příjemně. Jediný rozdíl je v tom, že když se já cítila připravená, tak jsem si včas zajistila antikoncepci - což doporučuju i tobě. POkud však ten kluk stojí za to, tak by měl otázku možného otěhotnění řešit s tebou. Ne mít pohlavní styk (či jen pokus) bez kondomu či jinak řešené antiko - jinak je to nezodpovědný blázen. Promluv si sním. Přeju hodně štěstí.
|
XwomanX | 85192 |
31.7.2008 10:29:05
Někde v nějaký poradně se nějaká holka ptala jestli e ještě panna,když se prstovala a blablabla a ta gynekoložka jí řekla ať si tam zkusí dát dva prsty a když je tam dá,tak už panna neni.Neni to docela blbost?Mi chce říct,že když si tam dám dva prsty,tak už nejsem panna?
|
Jaja |
• |
27.7.2008 13:12:27
tak s takovým dr (jeho otázkama)bych teda rychle vyběhla-asi je úchylnej a víckrát by mne v ordinaci neviděl a ještě bych se postarala,aby měl v daném místě náležité "renomé"-hnusák
jinak si z toho nic nedělej-je dost i 30 -letých,co jsou panny či panicové a není na tom nic divného :o)))-prostě ještě nepotkali toho,s kým by to po prvé chtěli zažít-není důvod se vrhat do postele někomu,jen aby to "měl za sebou" sama mám zkušenosti až od 33-a ještě té první zkušenosti jsem litovala-nebyl to nakonec ten,co by si to "zasloužil"-no ....stalo se,¨jsem vdaná,mám 2 krásné děti,sex s manželem mne hoooodně baví i po 11 letech a o nic jsem nepřišla a jsem úplně normální po sexuálnmí stránce ;o))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.