Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
betkate | 79792 |
20.3.2008 16:39:23
Takze tedy rikas, ze je to nepravdepodobne? Vis, mozna jsem fakt totalni naivka,ale prejizdenim bych otehotnet ale nemela, nebo si to asi namlouvam? dekuji za odpoved
|
betkate | 79792 |
20.3.2008 16:28:37
Ahoj, v zadnem pripade bych si tady nedovolila delat z nekoho legraci. Promin,ale toto tema me nepripada vhodne, abych si delala z tohoto tematu legraci. Ano, souhlasi to, ze jsem napsala odpoved,ze jsem byla do 25 let panna, .....vyspala jsem se se svym pritelem az nyni, tudiz jsem byla panna....jenze ja tady resila problem...zda byla prerusena pannenska blana a jak poznat ze jsem nebonejsem panna, ale kdyz on byl ve me....a zda jsem tehotna atd....Jinak je pravda, ze jsem a mam komplexy, ze nejsem hezka a ze jsem tlusta a ze se mazlime pri tme....Hodne se tu sveruji a pisi otevrene a nekdo me tu urazi.....
|
vema | 76404 |
20.3.2008 8:52:54
ahoj já se jen připojím mě připada že si Betikeit tady z nás dělá legraci a dělá ji radost jak ji odpovídáte na její otázky a ona zatím panna není tedy podle jiného přispěvku tak fakt nevím tak co ty na to Betikeit??????
|
Fluffin | 16356 |
19.3.2008 23:13:27
Huh, Betkate, teď jsi mě zmátla, píšeš, že jsi "panna", ale teď tu na mě vykoukl příspěvek (asi z jiné diskuze, nevím jak se to řadí??), že jsi byla panna do 25?
|
Fluffin | 16356 |
19.3.2008 23:10:50
Betkate, no teoreticky to možné je, ale ne moc pravděpodobné. V panenské bláně je malá dírka abys mohla menstruovat.
Na těhotenské testy máš čas asi tak 2-3 týdny "po" |
betkate | 79792 |
19.3.2008 22:52:31
Ahojky, děkuji ti moc za odpoved a radu. Vis, jeste bych se chtela zeptat, kdyby mi prejizdel "svoji chloubou" jen tak pres klitoris a nezajizdel by dovnitr, tak by se nic nemelo stat, ze? a posledni otazka, za jak dlouhou dobu si mam poridit tehotensky test? cauky
|
Kata |
• |
19.3.2008 11:22:08
Ahoj,
pokud jsi byla do té doby panna, tak bys určitě cítila bolest, nebo alespoň tlak,to jak se pan.blána protrhne.Ale někdy může být pružná,viz příspěvky níže. Otěhotnět můžeš podle mně i pokud je penis na kraji pochvy.Na tvém místě a pro tvůj klid bych si koupila těh.test.Pokud máš s přítelem krásný vztah, tak bych se ho asi zeptala, třeba někdy při mazlení, jak hluboko ve mně byl a jestli byste neměli přemýšlet nad vhodnou antikoncepcí dřív, než bude pozdě.Myslím si, že to vezme. Ahoj |
betkate | 79792 |
18.3.2008 15:34:23
ahoj,prosim muzes mi poradit....Jsem panna. Minuly tyden jsem se se svym pritelem mazlila naha....daval mi ho mezi stehny, stehna byla pak mokra, mezi stehny jsem citila jak ho vysouva a zasouva.......pak mi ho daval na klitoris a ja byla desne vzrusena,ale nevim, zda nebyl vevnitr se svou chloubou, bojim se zda nejsem tehotna, ale i pres veskere vzruseni bych musela citit bolest,kdyz to bylo poprve? A kdyby byl s nim jen na kraji, tak bych otehotnet nemela, ne? Tehotenstvi by bylo,kdyby dorazel na doraz? Omlouvam se, ale jak to zjistitm,zda nejsem panna (asi uz nejsem,nevim)...a popr.zda bych byla tehotna, bojim se ho zeptat, zda ve me byl....jsem o dva roky starsi nez on a byl by to trapas....promin,muzes mi napsat odpoved, budu ti vdecna....dekuji..PS nemam se s kym poradit
|
huhu |
• |
15.3.2008 18:59:58
"Proste jsem mela stesti a pockam si na praveho partnera"
to jako, ze jsi absolvovala sex a jses stale panna a proto muzes cekat na toho praveho? To zni opravdu skvele :D jinak panenska plana se opravdu v nekterych pripadech odstranuje chirurgicky, pred mnoha a mnoha lety kdyz jsem byla na intru, tak to jedna holcina absolvovala. Tak hodne stesti, aby to byl ""ten pravy"" - pan doktor. |
pardubice | 79531 |
15.3.2008 18:56:19
doktor mi rekl ze sem se roztahla ale k odstraneni nedoslo.Vratila se do puvodniho stavu,taky mi to vrta hlavou a koukala jsem na pana doktora jak blazen.Jo,zazraky se deji.Mozna ty priznaky jak sem predem uvedla,byly ze strachu a mozna se mi to jen zdalo a namlouvala sem si neco.Co si o tom myslis ty??ja nejsem blazen ale popisuji co jsem slysela na vlastni kuzi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.