| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Panenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 822  [Dalších 502 >>]
helca1981 82819
30.5.2008 13:01:41
syptotermalni metodu neuci jenom liga par paru, ale take cenap - centrum nadeje a pomoci.
Alča 81576
26.4.2008 17:39:24
No právě že jsme všechno zkoušeli a cítila jsem se i naprosto uvolněná.Vůbec to nepomáhalo a u doktorky bylo napsané ve správě že mám velmi úzký hymen.Problém je v tom že si s mojí gynekoložkou moc nerozumím.Nepustí člověka ke slovu a když mi předepsala antikoncepci,vůbec mi nevyhovovala.Proto jsem za ní šla a řekla jsem že od doby co ji beru mám migrénu,vyrážky a hlavně se vyskytuje libida.Řekla mi že to tím není a tak jsem si od kamarádky obstarala jinou antikoncepci která mi naprosto vyhovuje a svědčí.Neznáte prosím tedy jinou nejlépe gynekoložku z Prahy,která vás vyslechne a je schpná oboustranné komunikace?Děkuji Alča
Líza 17721
26.4.2008 14:13:51
Poraď se s gynekologem. To, že by panenská blána byla příliš silná a styk byl kvůli tomu bolestivý nebo nemožný, není ale moc časté. Většinou je to spíš kvůli tomu, že dívka není dostatečně uvolněná. Zauvažuj, zda se s partnerem cítíš bezpečně, zda máte vyřešenou zábranu početí, zda je předehra dost dlouhá...
Alča
  • 
26.4.2008 13:52:25
Chtěla bych se zeptat...bude mi 16 a pohlavní styk jsem neměla z důvodu že mě bolí.Nevíte kde je možné požádat o odstranění panenské blány?Díky moc
Fluffin 16356
20.3.2008 20:47:26
Bětko, já tě chápu...a promiň, ty dotazy jsou fakt trochu zvláštní, tak se nezlob, že jsme takové podezřívavé. Já přišla o panenství taky pozdě, ale hodně jsem si o tom všem přečetla :-))
Fluffin 16356
20.3.2008 20:45:39
Bětko, fakt doufám, že si neděláš legraci :-)
Hele, pokud v tobě ani nebyl (myslím, že to bys fakt poznala)a nedošlo k ejakulaci, tak je těhotenství skoro vyloučené.
vema 76404
20.3.2008 18:57:08
ahoj betakeit já jsem te neurážela ale připadalo mi to tak, ale opravdu moc nechápu tvé dotazy, říkáš že jsi se s nim vyspala a nevíš zda došlo k porušení panenské blány pak zase píšeš že v tobě nebyl tak já fakt nevím, těhotný být můžeš pokud byl v tobě a to píšeš že v tobě byl protože panna nejsi, tak fakt nevím na co se ptáš ahoj
betkate 79792
20.3.2008 18:43:51
uff, uz jsem zacala panikarit, že jsem v tom..takto me docela ujistujes,ze je vse v poradku ...Uz jsem planovala,ze zajdu ke gynekologovi a povim mu, co se stalo, ale znam se, mam tak nizke sebevedomi,ze bych to nedokazala......ale mozna strach by me vyprovokoval. Vis, nejlepsi by bylo, kdybych byla panna a on me prejizdel(nebyl by ve me) penisem,pak by se zadna spermie do me nemohla za kazdou cenu dostat a tedy bych v zadnem pripade byt tehotna nemohla byt, ze?. Docela se stydim,ze ve svych letech bych jeste rekla,ze mohu otehotnet i tak jak jsem tu napsala,......Jsem sirotek,takze opravdu nemam nikoho a ostatnich se ptat nebudu,protoze by mely o cem me drbat a ukazovat. :-(
Fluffin 16356
20.3.2008 18:10:48
neměla - záleží, jestli byla nějaká ta spermijka :-) Moje kamarádka otěhotněla po roce 1,5 přerušované soulože...stačí jedna kapka, taková ta "před"...
Fluffin 16356
20.3.2008 18:09:35
Neblázni, my tě nesrážíme, jen jsem se lekla, že jsem za blbce, že ti odpovídám poctivě a přitom si někdo dělá legraci. Já právě z toho prvního příspěvku pochopila,že ještě panna jsi :)

P.S. mám stejný problém jako ty...
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 822  [Dalších 502 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.