| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Výchova a trestání dětí

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 30091  [Dalších 30051 >>]
Mr. Miçkey 124689
9.10.2025 1:39:42
Takovou ztratu pameti ma z extremniho nedostatku spanku, kdyz jsem svyho casu musel pracovat pres den, nepamatoval jsem si co jsem delal pred minutou, kam jdu, co delam, jako az tak extremne, ze jsem sedel pred prazdnym talirem a premejslel, jestli uz jsem jidlo sezral nebo ho jeste nenandal na talir... tak zhruba po pul roce kazdodeniho spanku min 7 hodin denne (zacatkem i mnohem vic) jsem se vratil do vychoziho stavu.
Žžena 83005
8.10.2025 22:14:27
Když spím, tak můžou klidně vedle mne lidi chodit, chrápat, nahlas mluvit, a nevzbudí mne to. Vzbudí mne ještě cupitání mladších dětí, když v noci něco potřebujou, to jsem ve střehu, ještě než dojdou do ložnice. Tam zatím funguje mateřská ostražitost. Ale třeba nejstarší syn mne už svojí chůzí a zvuky nevzbudí. Ráno vstává 45 minut přede mnou, vypraví, nasnídá se a odejde samostatně, ještě než se vzbudím, a já o něm vůbec nevím.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
8.10.2025 21:58:48
Já bych se hlavně bála, že mi pak něco uteče... Úplné ticho mě pořád ještě děsí, čekala jsem, že to s odrostlými dětmi přejde, ale nepřešlo... Stejně jako na to spaní nesnesu ticho a tmu... Potřebuju slyšet běžné zvuky, včetně manželova chrápání :-) a když se vzbudím, potřebuju vidět...
Asi jsem z té řady nočních strážců ~:-D 🦉
Naopak teda některé zvuky dokážu úplně odfiltrovat, takže i to řvoucí dítě bylo komplexní problém, ne zvukový (to umím vypnout)
Stejně jako na jedné dovolené muž nadával na racky, že řvou jako když brečí dítě a že ho to budí - já neslyšela nic ~:-D
Evelyn1968,2děti 6269
8.10.2025 21:50:38
Manžel i naše děti používají špunty na noc, když je venku nebo doma hluk, MM třeba po noční.

Ja to nepotřebuju, když spím, tak nic neslyším ~t~

Vzít si špunty, abych neslyšela vlastní malé dítě, mě nikdy nenapadlo.
77kraska 132593
8.10.2025 21:32:13
Baat, jako v letadle...napred dat kyslikovou masku sobe a potom diteti....rikala mi detska lekarka, kdyz byla dcera mimino
Beat 107867
8.10.2025 21:28:20
Mam vic jak 15 let špunty na miru. Silikon. Geniálni, nevim o něm. Mam odmalička špatný spaní. Usnu jen v tichu . Používám při spaní mimo domov nebo na koncerty. Při spaní mi stačí jedno ucho a lehnu na bok. Je to i taková psychická bariéra , mozek se zklidní.

Kdybych měla hlasité dítě, snažila bych se ho ztišit. Kdyby to neslo vlivem mé špatné výchovy nebo kdyby melo dítě speciální potřeby , dovedu si představit, ze bych si vzala na hlavu svoje SONY na poslech hudby které mají potlačení hluku ~:-D a bylo by mi lepe. Proc ne, kdyz bych přežila ja, přežilo by dítě…
Rodinová 140078
8.10.2025 20:50:40
Se spuntama do usi spim vsude mimo domov, bohuzel me vzbudi uplne vsechno.
Nekdy i doma, kdyz muz chrape.
Na deti jsem je teda nezkousela~d~
Monika 123907
8.10.2025 20:46:06
No, špunty do uší jsem zatím nikdy nepoužila, ale v principu proti nim nic nemám. Ale pokud jde o naznačenou situaci, tak si teda fakt nemyslím, že když je dítě hlučné, tak existuje jen varianta ho zmlátit nebo si vzít špunty do uší :-) Moje děti tedy šly obvykle poměrně normálně ztišit tím, že jsem je o to požádala, přijde mi to nejjednodušší?
77kraska 132593
8.10.2025 20:29:57
tady v Praze doktori vedeli, ze je Stilnox navykovy...odmitali uz tete predepisoval vyssi a vyssi davky...ona pak zpanikarila, prehlasila se k jinemu praktickemu lekari, nadelala si v tom zmatek, nakonec nepatrila nikam....a pak uz ji nezbylo nez vyuzivat dealera :-(
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 30091  [Dalších 30051 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.