| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Výchova a trestání dětí

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 30091  [Dalších 30061 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.10.2025 8:50:19
Já jsem si zvykla, přestala jsem se stresovat. Jednu noc nespím, druhou spím dobře, protože jsem unavená.
Celou noc už nebudu spát asi nikdy, protože minimálně jednou, spíš 2x jdu čůrat.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.10.2025 8:45:44
To je jasný, každej musí podle sebe.
Mně nevadí představa, že si strčím špunty do uší, mně vadí, když je tam mám, že mám pocit, že jsem ohluchla.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.10.2025 8:20:32
beat, já mám vyloženě hrůzu z nespavosti... mám za sebou pár takových období a po pár dnech jsem pak byla zralá skočit z okna... naštěstí jsou to spíš jen epizody, většinou usínám snadno a rychle, někdy tedy s dopomocí dýchání na počítání... taky jsem si během období rozsypaných zad navykla kombinovat v nejtěžších dnech nimesil a ten stilnox, čímž jsem si asi vyrobila psychické propojení a když si vezmu nimesil, okamžitě usínám (jako fakt, do cca 10 minut musím být v posteli, jinak se motám, usnula bych snad i ve stoje)... a vzhledem k tomu, že moje nespavost bývá často v souvislosti s rozsypanýma zádama, nimesil řeší oboje... teda ne, že bych ho brala pravidelně, někdy třeba celý měsíc nic, pak jednou dvakrát během týdne a pak třeba měsíc zase nic...
ale třeba jsem už musela zrušit odpolední kafe - dřív jsem mohla pít kafe kdykoliv bez vlivu na spánek, dneska už vím, že si ho po té 17-18 hodině už dát nemůžu... stárnu ~:-D
Žžena 83005
9.10.2025 8:10:01
Inko,
to je přesně ono. Ten "pocit, že bych zešílela". Někdo ho má z představy, že si do uší strčí špunty, někdo ho má z toho, že je přestimulován a vedle v pokoji piští děti. Každej prostě řeší to, co jemu konkrétně vadí.
Žžena 83005
9.10.2025 8:07:43
Mr. Mickey,
prosímtě, jestli se tady ještě ukážeš, můžu poprosit o radu s Loop špunty? Koupila jsem je synovi, potřebuje nutně odstínit hluk ve škole (je taky ADHD). Ale když si je dá, říká, že má blbej pocit jako pod vodou, že slyší divně svůj hlas, tak jsem si říkala, jestli nemá moc hermeticky ucpáno a nepotřebuje menší tu gumovou vsadku, ale už teď má S (a to je velikej) - myslíš, že to pomůže? Jak se senzoricky cítíš, když máš ty Loop špunty? Zajímá mne, jestli to, co syn s nimi cítí (a proto je nechce nosit) je norma, kterou musí zkusit přetrpět, nebo jestli je to jen něco, co lze nastavením doladit.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.10.2025 7:44:38
To mě nikdy nenapadlo, špunty do uší nesnáším. Neberu si je ani na magnetickou rezonanci. Mám pocit, že bych z toho zešílela.
Dítě jsem moc uječený neměla.
Beat 107867
9.10.2025 7:07:09
No, nezažila jsi to moje.. spaní/ utrpení nespaní, usínání . A já tvoje utrpení buzeni:-)
Evelyn1968,2děti 6269
9.10.2025 7:01:38
To spaní není výhra ~t~, když musím vstávat na budíka, a nesmím ho mít u hlavy, abych ho ze spaní nezamáčkla a k dětem musel vstávat manžel:-)
Toho naopak vzbudí úplně všechno, klidně i zpěv ptáků z ulice~a~.
Mně všechny zvuky zapadají do snů.
Beat 107867
9.10.2025 6:18:47
Rose, Žženo, Evelyn..takovýhle spánek je něco, co lidem vážně závidím. Ale ted uz méně, než dřív. Naučila jsem se s tim žít.. i díky ucpávkám.

Sedmi, přesně tak
Mr. Miçkey 124689
9.10.2025 1:49:40
Tak jsou spunty a spunty, ze. Spousta spuntu filtruje akorat frekvence na unosnou miru, nosi je pod sluchatkama zhusta i DJ (kterej diky nim fakt neni hluchej), je to dost velka pomoc i pri Adhs a podobne. Ja mam mimo jine switch od Loops
https://www.loopearplugs.com/ a tam si muzes miru tlumeni nastavit, slysis normalne vsechno i s nejvyssim tlumenim, akorat je ten zvuk "cistejsi". Pripadne airpods, bez tonu, jen s aktivni ANC- slysis vsechno, jen -30 dB~2~coz je- alespon pro me- napristo dostacujici, nemam problem se s tim normalne bavit. V praci teda s airpods chodi tak tretina smeny...
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 30091  [Dalších 30061 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.