Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Budulínci | 41574 |
13.9.2011 23:13:26
Binari, moc Ti děkuji za odbornou přednášku..vím o tom dost
|
binary | 119740 |
13.9.2011 23:10:19
a něco si o tom nejdřiv přečti.soudit podle toho pořady je jakou sousit z TV Nova
|
binary | 119740 |
13.9.2011 23:06:23
no, ono to v té televizy, krapet zdémonizovali
|
Budulínci | 41574 |
13.9.2011 23:05:27
Doporučuji zkouknout Soukromá dramata z 13.9.2011.
Pevné objetí podle Prekopové jak jste je, možná, neznali http://www.iprima.cz/videoarchiv |
Elíláma | 101194 |
29.3.2011 9:35:26
Teď jsem dokument viděla a přijde mi to úžasný. Co tu máte? Vždyť sama Prekopová říká, že kdo to chce použít jako prostředek výchovný, k podrobení, není vítán, vždyť to je tak plné lásky a porozumění, které mnoha, mnoha psychologům chybí (většinou vyhořením nebo intelektuálským přístupem)... a s tím lomcováním, u autistických dětí emoce fungují tak jinak a jsou tak zabedněné, že nevím, proč tu na to plivete jako by to někdo dělal vám...
|
Budulínci | 41574 |
15.1.2011 10:04:02
Chyba, Magráto!!
Pí Prokopová i její absolventky tvrdí, že tato metoda v žádném případě neslouží k ochraně dítěte před tím,aby si v afektu ublížilo!! Je to metoda o zlomení a podřízení, s bezmeznou láskou a přijetím to nemá nic společného,bohužel! |
Budulínci | 41574 |
25.12.2010 14:30:20
Souhlasím s LenkouMad..pro mě to bylo opravdu velmi nepříjemné a dokument jsem probrečela.. Pevné obětí je pro mě něco jiného..své autistické dítě taky objímám i při afektu..to, co bylo ukázáno bylo normální zpacifikování..
Pawllo, podívej se na dokument a pak napiš, jaký jsi měla z něj pocit..když na nemyslící dítě v afektu matka řve a pak mu dokonce lomcuje hlavou, to už je o něčem jiném... Můj syn má afekty úzkostné.. v tu chvíli se nedokáže ovládnout..do toho stavu ho dostane i třeba křik z venku... a já na něj mám ještě křičet, když vidím jaké má sám problémy se s sebou? Nebo když mě náhodou bouchne hlavou..jako, že se mi to taky už stalo, na něj řvát, že to mi dělat nebude,když to neovlivní a vůbec a afektu nechápe, co po něm chceme... Pro mě je to naprosto nepřijatelná metoda, i když chápu, že jiným se osvědčí..ale podle mě ne u autistů.Nám se křečovitým manipulováním do něčeho ten afekt spíš prodlouží.. |
LenkaMad | 56223 |
25.12.2010 13:03:55
Do zhlédnutí tohoto dokumentu jsem si myslela, že Pevné objetí je při výchově dobrá věc. Ovšem ukázka, kdy vůbec nebylo zřejmé, že by dítě bylo jakkoli agresivní nebo potřebovalo uklidnit, mi tuto metodu znechutila. Byla jsem kdysi na přednášce dr. Prekopové, o této metodě jsem i uvažovala, ale v našem okolí nebyl nikdo, kdo by nás "pevné objetí" mohl naučit. Dokument sice v dalších částech vyzněl spíše kladně, ovšem ukázka metody mi přišla opravdu jako ze zlého snu
|
Tante Ema | 107184 |
25.12.2010 11:55:07
PO vůbec není možné provozovat jen tak samo-domo, protože jsme to někde viděli nebo zaslechli, nic o tom nevíme, ale ze zájmu to zkusíme.. Není to hra ani "technika jak uklidnit dítě". Ona to tam všechno říkala, stačilo poslouchat.
Terapie PO řeší velmi bolestné věci a tím pádem bolí a aláče s při ní a křičí. Dá se říct, že při ní odchází to, co jinak ničí po troškách, bez křiku. Nejlepší je něco si přečíst, napsala toho spoustum nejen Malého tyrana a trochu o tom přemýšlet. A potom event. dělat závěry, jestli se mi to líbí nebo ne. |
Pawlla | 106336 |
25.12.2010 7:23:28
Budulínci,já jsem ten dokument neviděla,píšu to co té metodě vím já,každopádně vykřičet svoje pocity,není "řvaní jako kráva" a může mít funkci uklidnění sama sebe,protože i Ty jsi ve stresu když je dítě v afektu a neuklidní se dítě,když se neuklidníš Ty.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.