Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina, 1měs. dcera |
• |
25.10.2010 11:42:24
Nám pomáhá Sab částečně, po tom se dcera (1m) v pohodě vykaká a má na chvíli po bolení bříška, po Calm furt pláče a nic se neděje, ani jeden prdík , sáček s peckama nepomáhá nám vůbec. Asi to člověk musí přežít do toho 3.m... Máme um.stravu, tak dáváme i laktobacílky, snad časem zaberou. Užívá je teprve týden.
|
agáta | 109534 |
24.10.2010 16:59:34
Jani, já sice krmím UM, ale malá většinou dělá to, co tobě, odtrhává se, pak začně řvát, pak pije, až se zalyká apod. je fakt, že v noci, když je ospalá, pije daleko klidněji.... co ale s tím? nevím
|
agáta | 109534 |
24.10.2010 16:55:48
bedru - já taky dávám prob. kapky, někdy i sab, jindy calm, ale tak nějak si fakt nejsem jistá,co má na co vliv... Holky, co vy na sab a calm? ?áte ty samé zkušenosti, co se týče ublinkávání a prdíků? Mimochodem malá 2 měsíční dcera prdí teda pořád... vám po kapkách přestali mimča prdět?
|
Jana + Hani+Jituli | 79447 |
24.10.2010 14:19:43
Ahojky,
mám 12ti týdenní holčičku a má problém s bolením bříška. Poslední týden dělá velké problémy u jídla, po minutě či dvou se pustí a už prso nechce, hystericky pláče. Někdy se chytne pokud chvíli počkám, někdy musím stát a pohupovat, někdy musím při puštění dát na pár vteřin dudlík a pak se zase na chvilku chytne a někdy si prostě nevezme už vůbec. Od prvního týdne dávám probiotické kapky, vyzkoušela jsem i baby calm a sabky. Pořád čekám, že se to už zlepší, vždyť příští sobotu má tři měsíce. Bolení má od prvního dne v porodnici, ale nejhorší je to, co teď dělá u toho jídla. Plně kojím, nic jiného jsem jí zatím nezkoušela, zatím má mléka dost, takže je mi divné, že by jí z ničeho nic přestalo moje mléko chutnat.Jí jen 6* za den, v noci se většinou nají docela dobře. Je pravda, že odjakživa hodně hltá a vždycky je nejdýl za 8-10 minut najezená ( z obou prsů). A to je horní hranice, někdy jí i kratší dobu. Doposud prospívala, vážím ji vždy v neděli, ale dnes mám úplně hrůzu, co váha ukáže.Máte, prosím, některá podobnou zkušennost, nebo mi můžete poradit co dělat, aby maličké líp chutnalo?Moc děkuju, Jana |
bedru01 | 110840 |
18.10.2010 10:35:10
Musím se vám pochlubit - probiotika zabraly 4. den! Malej už bez problémů sám kaká a prdíky ho taky netrápí. Vysadili jsme Sab Simplex (po kterém hodně ublinkával) i Baby Calm, po kterém si odříhával i 5x během kojení, takže se nikdy pořádně nenajedl, pořád ho to v bříšku tlačilo). Teď je klidný, spokojený a usměvavý. Jupííííííí
|
Katka+Ráďa 00+Teri 03+Míša4/09 | 9798 |
14.10.2010 22:42:57
Taky doporučuji Emulips, zabírá rychle i na tu zácpu a můžete se dočkat i dalších příjemných efektů
|
Bojko | 109406 |
14.10.2010 19:47:38
šla bych do Emulipsu Anýz. Budeš je brát ty a oni se dostanou přes mlíčko až k malýmu. Jsou čistě přírodní bez chemie, tak nemusíš mít strach. Já emulips beru a mlíčka mám dost a dost a malý netrpí na žádné koliky či bolesti bříška. Pokud budeš chtít vědět víc, napiš, ráda odpovím.
|
chikamichi | 86171 |
14.10.2010 17:17:05
jestli kojíš tak si je ber ty, jakékoliv z lékárny nejlépe ty swiss s 6 mil. baktr, ale nemusí to být nutně ty, ale ber si jich max. dávku co je doporučená
|
Ažurka + Toni+Andul | 62779 |
14.10.2010 15:47:28
též jsem je dceři dávala a to něco přes půl roku,drahé jsou ale nic lepšího neznám!!!!
zabrali kolem 3 týdnu pravidelného podávání a jak tu bylo napsáno vytrvat a nečekat zázrak ze dne na den! něco jako sab simplex a baby calm to jsou štávičky a dost přeslazený:-(((( takže já jsem jedině pro kapky! |
Maťa. | 21117 |
14.10.2010 15:01:43
Ale ešte upozornenie, nám zabrali velice rýchlo. Bežný nástup účinku je do tých troch týždňov. Kto nevydrží, tak na to nadáva. Ale oni fungujú.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.