| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1255  [Dalších 885 >>]
Martina, 1měs. dcera
  • 
25.10.2010 11:42:24
Nám pomáhá Sab částečně, po tom se dcera (1m) v pohodě vykaká a má na chvíli po bolení bříška, po Calm furt pláče a nic se neděje, ani jeden prdík :-), sáček s peckama nepomáhá nám vůbec. Asi to člověk musí přežít do toho 3.m... Máme um.stravu, tak dáváme i laktobacílky, snad časem zaberou. Užívá je teprve týden.
agáta 109534
24.10.2010 16:59:34
Jani, já sice krmím UM, ale malá většinou dělá to, co tobě, odtrhává se, pak začně řvát, pak pije, až se zalyká apod. ~n~ je fakt, že v noci, když je ospalá, pije daleko klidněji.... co ale s tím? nevím ~d~
agáta 109534
24.10.2010 16:55:48
bedru - já taky dávám prob. kapky, někdy i sab, jindy calm, ale tak nějak si fakt nejsem jistá,co má na co vliv... Holky, co vy na sab a calm? ?áte ty samé zkušenosti, co se týče ublinkávání a prdíků? Mimochodem malá 2 měsíční dcera prdí teda pořád... vám po kapkách přestali mimča prdět? ~d~
Jana + Hani+Jituli 79447
24.10.2010 14:19:43
Ahojky,

mám 12ti týdenní holčičku a má problém s bolením bříška. Poslední týden dělá velké problémy u jídla, po minutě či dvou se pustí a už prso nechce, hystericky pláče. Někdy se chytne pokud chvíli počkám, někdy musím stát a pohupovat, někdy musím při puštění dát na pár vteřin dudlík a pak se zase na chvilku chytne a někdy si prostě nevezme už vůbec. Od prvního týdne dávám probiotické kapky, vyzkoušela jsem i baby calm a sabky. Pořád čekám, že se to už zlepší, vždyť příští sobotu má tři měsíce. Bolení má od prvního dne v porodnici, ale nejhorší je to, co teď dělá u toho jídla. Plně kojím, nic jiného jsem jí zatím nezkoušela, zatím má mléka dost, takže je mi divné, že by jí z ničeho nic přestalo moje mléko chutnat.Jí jen 6* za den, v noci se většinou nají docela dobře. Je pravda, že odjakživa hodně hltá a vždycky je nejdýl za 8-10 minut najezená ( z obou prsů). A to je horní hranice, někdy jí i kratší dobu. Doposud prospívala, vážím ji vždy v neděli, ale dnes mám úplně hrůzu, co váha ukáže.Máte, prosím, některá podobnou zkušennost, nebo mi můžete poradit co dělat, aby maličké líp chutnalo?Moc děkuju, Jana
bedru01 110840
18.10.2010 10:35:10
Musím se vám pochlubit - probiotika zabraly 4. den! Malej už bez problémů sám kaká a prdíky ho taky netrápí. Vysadili jsme Sab Simplex (po kterém hodně ublinkával) i Baby Calm, po kterém si odříhával i 5x během kojení, takže se nikdy pořádně nenajedl, pořád ho to v bříšku tlačilo). Teď je klidný, spokojený a usměvavý. Jupííííííí ~z~
Katka+Ráďa 00+Teri 03+Míša4/09 9798
14.10.2010 22:42:57
Taky doporučuji Emulips, zabírá rychle i na tu zácpu a můžete se dočkat i dalších příjemných efektů ~;)
Bojko 109406
14.10.2010 19:47:38
šla bych do Emulipsu Anýz. Budeš je brát ty a oni se dostanou přes mlíčko až k malýmu. Jsou čistě přírodní bez chemie, tak nemusíš mít strach. Já emulips beru a mlíčka mám dost a dost a malý netrpí na žádné koliky či bolesti bříška. Pokud budeš chtít vědět víc, napiš, ráda odpovím.
chikamichi 86171
14.10.2010 17:17:05
jestli kojíš tak si je ber ty, jakékoliv z lékárny nejlépe ty swiss s 6 mil. baktr, ale nemusí to být nutně ty, ale ber si jich max. dávku co je doporučená
Ažurka + Toni+Andul 62779
14.10.2010 15:47:28
též jsem je dceři dávala a to něco přes půl roku,drahé jsou ale nic lepšího neznám!!!!
zabrali kolem 3 týdnu pravidelného podávání a jak tu bylo napsáno vytrvat a nečekat zázrak ze dne na den!
něco jako sab simplex a baby calm to jsou štávičky a dost přeslazený:-((((
takže já jsem jedině pro kapky!
Maťa. 21117
14.10.2010 15:01:43
Ale ešte upozornenie, nám zabrali velice rýchlo. Bežný nástup účinku je do tých troch týždňov. Kto nevydrží, tak na to nadáva. Ale oni fungujú.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1255  [Dalších 885 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.