Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*MaF* | 65695 |
8.3.2010 17:46:52
já měla uplně to samý ani nevim jak sme to oba přežily... malej už má teda dva roky, ale na prdy trpí pořád... teď sme objevily nějaký tobolky menuje se to -LACTOBACÍLKY BABY- a píšou že to je i pro děti od jednoho týdne. já už je dávám tak týden a asi začínají zabírat. sou to takový ty tobolky, ty se rozdělají a rozpustí se to v něčem. já dávam do flasky s mlíkem, ale asi se to může dát i do caje. a nejsou ani drahy, narozdil od tech vselujakejch kapek. dela to firma swiss, ale dela to ted plno ruznach vyrobcu. me az sere, ze sem na to neprisla driv
|
chikamichi | 86171 |
8.3.2010 16:19:42
chce to pevné nervy, vydržet a tchýni poslat pryč, můžeš dělat všechno a taky nic on bude výsledek stejný, některé děti jsou ubečené jiné ne, syn nebračel akorát když jsem ho kojila, jinak furt, bylo to šííííílené, ale stejně s tí nešlo nic dělat jeno vydržet, ublinkával furt, ale přibíral, tak jsem to neřešila, vydrž je to náročné, hlídej si aby jsi se aspoň trochu vyspala a hodně pít,
|
Mlanka, NK 09/05, LA 01/10 | 96879 |
8.3.2010 15:09:49
Je mi to lito, ale snaz se uklidnit sama sebe co nejvic to jde.
- V prvni rade zrus tchyni. Bez ohledu na tvuj nebo jeji vek, ji proste pozadej at se zdrzi nevyzadanych rad. Stejne si v sestinedeli, takze tvoji "drzost" omluv tehotenskymi hormony! - Pokud ma dcera jenom tyden, tak to je obdobi kdy se dramaticky meni slozeni tveho mleka, cili ten detsky zaludek si na to opravdove mleko musi zvyknout. Za par dni se to trochu zlepsi, urcite! - No a pak rad je spousta, ale ne vsechno funguje. U nas treba Sab Simplex delali zazraky, u obou dvou deti. Davat dusledne pred kazdym kojenim, ty kapky odvadeji male vzduchove bublinky, zhlukuji je dovetsich a tim se lepe dostanou ven jako prdiky. |
Jeřabina | 95535 |
8.3.2010 14:20:36
Hlavně se z toho nenervuj.Kolikama trpí snad každé mimčo.Nepřestávej kojit a koj kdykoliv si mimčo řekne,tchýni ignoruj.U obou mých zaprděnečků pomáhá nošení na předloktí bříškem dolů-hlavičku si polož do tvé loketní jamky a lehce poklepávej na zádíčka druhou rukou.Dbej na odříhnutí po kojení,občas můžeš použít rektální rourku.Za pár dní bude líp,jen co malá zjistí,že může mrskat nožičkama. Držím palce!
|
Katka. | 13699 |
8.3.2010 14:19:27
Uklidním tě, že kolem 3-4 měsíce se to uklidní
Syn to měl taky a do toho reflux, takže on tak 2-3 hodiny řval, mezitím se několikrát poblinkal, pak na 20 minut usnul a zase 2-3 hodiny řevu... a takto ve dne, v noci... takže pokud ti dítě brečí "jen 4-5" hodin denně, není to tak hrozný. Zkoušela jsi kapky Sam Simplex? Masírovat bříško gelem Flatulin nebo Pupík? |
domenica | 50201 |
8.3.2010 13:52:41
mame taky, male budou za tyden 3 mesice,
byla jsem s ni i u dr. jestli se ji treba neuzluji streva, dokaze rvat uplne do fialova, az je bez dechu .... cela fialova durch. Zatim ze by neco pomohlo, tak to nic... krom probiotickych kapek jsem zkusila naprosto vse, co pisete. nekdy pri zachvatu nepomuze ani chovani, houpani nic. nosim ji v satku , houpu na balonu a ona rve a rve. Rikam si, ze to za cvhvili uz musim odeznit, tak snad. Pevne nervy a vydrzet. |
rybushka | 32253 |
8.3.2010 13:30:39
já si taky u malý myslela, že brečí kvůli bříšku, ale pak se ukázalo, že neřve po každým jídle, brečela v podstatě jen od odpoledne do noci, postupně se ten interval zkracoval
bylo to z přemíry podnětů - prostě toho na ní na tom světě bylo moc pomáhalo svázat a natřásat, pomáhal šátek, pomáhalo kojení (ale jestli má reflux, tak to asi není dobrý řešení), pomáhalo zpívání a syčení hoooodně nahlas do ucha, aby to přes ten s vůj řev slyšela (známí zase poušteli rádio bez naladěný stanice - ten šum taky funguje) pak jsme objevili ten správnej dudlík a ten taky zabral sumasumárum jsem se řídila radou, že by nejradši byla ještě v bříšku, tak jí to mám jako v bříšku zařídit jestli je ten pláč ale pravidelně v určitým intervalu po kojení, potom je to od bříška a to už ti holky radily |
Colombi | 75159 |
8.3.2010 13:30:18
Jsou i horší případy, takže to by tě mohlo trochu uklidnit. Náš malej třeba takhle řval od 17h odpoledne do do 2h do rána kdy konečně usnul. Myslela jsem, že mě povezou a nevěřila, že to přežiju. Jinak souhrn:
- hlídej co jíš a piješ - baby calm, sab simplex, probiotické kapky - vyber si - pupík - masážní gel - rektální rourka - nahrátý pytlík s třešňovýma peckama (dm drogerie) - masáž (pozor - ta nám hodně pomáhala: nejdřív 20s masírovat na její pravé straně bříška, pak 20s na levé straně bříška a nakonec přitáhnout párkrát nožičky) - koliku prý zhoršuje pití pouze předního mléka, takže se snažit, aby dítě co nejvíc vypilo (i když nevím jestli to zrovna s refluxem půjde)naráz - nenechávat ucucávat po hodině - reflux - miminko polohovat tak,aby mělo vždycky hlavičku nad úrovní bříška - i v kočárku Jinak zkus najít něco co miminko uklidní - u nás třeba pomáhal puštěný fén, u někoho je to vysavač |
Jana Nová | 98612 |
8.3.2010 13:27:44
Myšičko, chápu, jak se cítíš. Jsi maminkou čerstvě a potřebuješ získat sebevědomí. Tchýni pošli pryč, jenom tě stresuje a to je to poslední, co bys potřebovala. Bohužel to tak některé děti mají, náš syn se rozčiloval cca do desátého měsíce, kdy začal lozit a díky tomu byl spokojenější. Jinak se zkus podívat na www.kojeni.net , jsou tam dobré rady týkající se nejen kojení ale i koliky. Držím palce, a´t je brzy líp
|
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
8.3.2010 12:48:35
Ještě jsem si vzpoměla,že naše malá si krásně ulevila při koupáni v kýblíku.
Jak tu někdo psal to hroznové víno umí udělat pořádnou paseku. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.