Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bumbi&05,08,10 | 42508 |
8.3.2010 12:37:29
Lído, já u syna nesměla nic, co mělo fenykl, z toho mohl uletět! Přivedla mě na to pediatra, že některým miminkům to může paradoxně vadit.
|
Bumbi&05,08,10 | 42508 |
8.3.2010 12:36:09
Myšičko, musíš holt zkoušet, jednoduchý recept neexistuje.
Mě u kluka zabralo nošení v šátku - vertikálně, břicho na břicho, podsazená kolínka. Tam se uklidnil, tak jsme přežívali večer (začínalo to plusmínus kolem 18 hodiny večer, trvalo to do 21 hodiny), nějak samo to přešlo po 3. měsíci... Tchýni pošli do háje, jsi pro svoji dcerku nejlepší máma. |
Xantipa. | 34439 |
8.3.2010 12:35:12
Asistentka mi ukázala to cvičení s nožkami. Ty pokrčené nožičky opravdu hodně přimáčkla k bříšku mimča a to několikrát /ne po jídle, to by všechno bylo venku/. A mezitím s těmi nožkami opatrně kroužila - jako při cvičení kvůli kyčlím. A pak zas hodně natlačit na bříško. Tenkrát se mi zdálo, že to je moc, ale ona říkala, že nějaký zvedání nožek na bříško bez patřičného tlaku nepomůže. Tohle pomáhalo.
|
Lída+2 | 28136 |
8.3.2010 12:23:39
Tchýni pošli někam..sama určitě nekojila..se to nenosilo....a bude radit...
Co Tvůj jídelníček? Co jíš...a nejíš....napíšu Ti co vadilo mému synovi....který to měl úplně stejně....jak popisuješ.... nesměla jsem ani v mikroskopickým množství.... pepř, čerstvé pečivo(jedla jsem jen 2-3dny staré), květák,cibule, česnek, zelí,hrách, fazole, čerstvé papriky, hroznové víno...někdy i banán...., salámy a podobný jsme přestala ataky jíst....porek, no prostě zklus vypozorovat co sníš ty a kdy má ty koliky.....Luk to měl do dalšího krmení v mlíku....když jsem zhřešila..... Pila jsem si ty čaje fenikl, anýz a podobný....majoránkový.... |
Majákova | 43170 |
8.3.2010 12:21:43
U nás též z výše zmiňovaného nepomáhalo...žádné kapky, žádné nahřívání. Poloha na tygříka byla nejlepší. Musíte to 3-4 měsíce prostě vydržet...je to o nervy.
Jsi si skutečně jistá, že má prcek dostatek jídla? |
Graace | 72462 |
8.3.2010 12:17:26
Na prdíky jsme od začátku asi do konce čtvrtého měsíce dávali kapičky Sab simplex a jelikož jsem kojila sotva 12 dní, tak nám šílené blinkání později vyřešil Nutrilon AR. Ale proti blinkání např. při kojení se doporučuje dávat ze lžičky ve vodě rozmíchaný nutriton, tzv. svatojánský chléb na zahuštění... Ale jste teprve v začátku celého toho koloběhu, tak těžko říct, co vám mohůže či naopak. Držím palce.
|
vlad. | 38059 |
8.3.2010 12:16:06
Myšičko, myslím, že to děláš dobře. Taky všechny rady od holek jsou super: teplé pecičky, tygřík, nožky nahoru, probiotické kapičky...vyzkoušej, určitě na něco příjdete.
Hlavně! 1. odešli tchýni dopryč, nemáš-li na to sílu, tak manžel 2. snaž se dát do pohody, mimčo tvou nervozitu vycítí A zkus mít mimčo co nejvíce u sebe. Na domácnost kašli, jak jen to jde, zalezte do postele, nos ji u sebe. Bude lépe |
Rozzárka | 86652 |
8.3.2010 12:12:28
Myšičko neboj bude brzy lépe, taky jsem si to vytrpěla, u nás hodně pomáhalo nošení v šátku nebo sedění s prckem v náručí na baloně a pohupování se. Přeji brzy bezbolestné bříško
|
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
8.3.2010 12:11:05
Myško,zkus koupit v DM-drogérii pytlík s třešňovíma peckama.Pytlík se nahřeje a přikládá se na bříško.Využítí najdeš určitě i do budoucna,na prsa,popřípadě při MS.Mě u dětí pomáhal vývar z kmínu.Jen tak 2-3 lžičky odvaru a bylo po bolesti.
Ty pij feniklový čajík,nejlepší je sypaný,né pytlíčkový.A malé taky 1-2 lžičky taky můžeš dát. |
remus | 99695 |
8.3.2010 12:10:06
Tak za 1: drahou tchýni pošli do prdele, 2. to, že ti dcerka ublinkává není tím, že neumíš kojit, mně ublinkávala také, syn to nedělal, prostě je to o dítěti!
3. zkus vyřadit ze svého jídelníčku, vše, co by mohlo způsobovat koliku, já to měla u syna, bylo to opravdu hrozné, nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem dva dny jedla jen rohlík s vodou, to vadilo, tak rohlík z předešlého dne, to bylo OK, takhle jsem po dvou dnech postupně přidávala potraviny, vždycky dva dny počkej, zda je to v pohodě, jinou radu nemám, třeba já vůbec nemohla jíst chleba a spostu jiných věcí, o kterých bych vůbec neřekla, že by mohly vadit 4. buď v klidu, nenech se vynervovat bláznivou tchýní ani nikým jiným, je to tvoje mimčo a ty sama se o něj prostě umíš postarat nejlépe! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.