Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
77kraska | 132593 |
2.1.2025 20:07:43
konzerva jedine na chalupe....s testovinami
driv se prodavala jedna konzerva s masem v omacce, rikali jsme ji bakoňáky, byla madarska, to byla lahoda ted to hledam a vylezlo mi toto, je to recept na bakonske kotlety https://fresh.iprima.cz/recepty/bakonske-kotlety |
77kraska | 132593 |
2.1.2025 20:05:31
pouzivam AI k praci vic nez rok, k vyhledavani soudnich rozhodnuti apod., je cim dal chytrejsi, ale jeste stale po ni musim kazdy udaj kontrolovat...ona treba odpovi naprosto suverenne, ze neco je v pravu mozne a schudne a odkaze na nekolik clanku, ale v zadnem clanku ta jednoznacna odpoved neni
svoje vystupy pisu porad sama |
Termix | 105545 |
2.1.2025 19:45:39
Pikao a nutella tu jsou taky )). O množství čokolády a vína ani nemluvím. Jenže já nepiju nikdy žádný alkohol, takže to mi může být fuk. Ale toho máme určitě několik desítek lahví.
|
Termix | 105545 |
2.1.2025 19:43:47
Doma je vše na elektřinu, plyn tu ani nemáme, topíme tepelným čerpadlem. Teoreticky bychom mohli na zahradě udělat oheň, ale nemáme dřevo, nicméně do lesa bychom mohli dojít. Mám asi 50 sklenic okurek, v létě jsem zavařila větší množství leča. Taky jsem zavařila větší množství různých omáček na těstoviny. Studené nic moc, ale šlo by to. Mám tedy vždy několik konzerv tuňáka, sardinek, rýžový papír, ten navíc stačí jen lehce namočit a dá se něčím naplnit. Máme tu konzervy kukuřice, hrášku, různé fazole, cizrnu, dokonce i to maso ve vlastní šťávě. Možná zamrazím nějaké pečivo. Mouky mám opravdu hodně, ale ta by mi byla houby platná.
|
TaJ | 81121 |
2.1.2025 19:36:09
A celý karton trvanlivého mléka a nějaká ta plechovka Pikaa tam taky bude 🙂. A krabice Granka 🙂
|
TaJ | 81121 |
2.1.2025 19:32:58
Monam, vidíš, okurky, džemy a několik sklenic medu, na to jsem zapomněla. Taky nějaká červená řepa a brusinky ve sklenici by se tam našly...a teda několik desítek kilo brambor a cibule a česneku, ale to asi syrové nic moc. Ale zas když je hlad...
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
2.1.2025 19:22:14
My máme na balkóně balík vody, nějaký konzervy taky, fazole s párkem, tuňákový saláty, vepřovky.
|
monam | 158013 |
2.1.2025 19:11:42
Teď jsem se byla podívat, takže vím, že máme přesně jednu konzervu, jedny kyselé okurky, jednu směs do bramborového salátu, dvě pesta, asi by se někde našla marmeláda. Máme docela celkem zásobu luštěnin a těstovin, asi čtyři trvanlivá mléka. Máme nějaké svíčky na hroby, co hoří asi 48 hodin, ty jsem kupovala cíleně pro případě, kdyby krátkodobě nešla elektřina. A máme zápalky a zapalovač. A to je asi tak vše, co se trvanlivých věcí týče.
|
TaJ | 81121 |
2.1.2025 18:45:52
Buřte, někdy je dáme třeba do zapečených brambor, vyklopime tu konzervu na pánev, osmahneme na cibulce, okořeníme a dáme jako vrstvu mezi plátky brambor. Nebo ty libové krůtí dáváme do rizota, syn to má rád i zamichané s uvařenými těstovinami a na to sýr... to jsou takové rychlé nouzovky, když nestihneme nakoupit, nebo odněkud přijedeme pozdě apod.
|
Buřt | 147593 |
2.1.2025 18:38:38
TaJ, co děláte z těch masových konzerv? Já vždycky nevím co s nimi
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.