| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 453  [Dalších 323 >>]
Ferdulka 10415
12.5.2004 7:04:06
Ahojky holčiny,
bydlí se nám moc dobře:-),zabydleli jsme se dost rychle a ta svoboda:-)).Když od někud přijedem-žádné kde vy jste tak dlouho,a to už jste byli zase u Mekáče(děti mívají občas ty balonky) apod...:-))

Vrtání tentokrát horor,protože už Mája věděla,oč kráčí,bojovala od začátku do konce.Ještě jdem jednou,kazíků měla celkem 6-vše na stoličkách:-(.
Ale má krásné bílé plombičky,tak má teď zoubky nádherné-jako nové:-).

Holky,poraďte...Máju strašně často bolívá bříško.Chodíme na homeopatii,kde nám to dr.zdůvodňoval,že to souvisí s růstovými bolestmi(spotřeba vápníku,mízní uzliny,které při nedostatku bolí a jsou právě okolo pupíku).
Dostala na to homeopatika,která jí před tím zabrala,ale teď nic moc...
Myslíte-předhodit ji ještě našemu dr.?Bolívá ji ráno,večer...I když jde do školky,i když nejde...Nevím.Bere mi to docela nervy,protože s bříšky není legrace.TAky dost trpí na prdíky,párkrát jsme se už i vydali s vyloženě kolikou na pohotovost a přešlo to skoro zázrakem málem než jsme tam dojeli...Záhada,že jo.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
11.5.2004 21:07:17
ahoj holky,
Ferdi a které zoubky vrtali? Stoličky?
Nás čeká taky prohlídka, byli jsme na podzim, tak už je nejvyšší čas na další.

Besídka se vydařila, děti to měly krásně všechno nacvičené :) až mě to místy dojalo, já jsem hrozná citlivka :)
Fotky snad nějaké budou, fotila jsem dost z dálky.
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 606
10.5.2004 23:25:28
Ahojky holky!

Ferdulko, tak co, jak dopadlo vrtání? A co odstavení a Tvoje choroba? Všechno v pohodě?
Počasí venku stále nic moc, tak ale doufám, že vy jste všichni fit!
Ferdulko, je super, že ti aspoň babička a strejda pomáhali s Maruškou!
A vůbec - jak se vám bydlí? Už jste se jaksepatří zabydleli? :)

tak pa Jitka
Ferdulka 10415
8.5.2004 13:07:43
Ahojky děvčátka,
no u nás se ještě dokašlává,no a u mě se z toho vyklubala parádní angína,kvůli které jsem musela i odstavit Ferdíka-mám antibiotika,která při kojení nejdou.Ale už jsem s dr.nesmlouvala,beztak jsem měla v plánu končit,tak to naše odstavení urychlilo:-).Dnes je to 3 dny,co nekojíme a už docela dobrý s Ferdíkem,sice ještě na mě zkouší žebrat,ale už se nevzteká...
Takže jsme moc nechodili ven,počasí stejně stálo za houby,Mája tedy byla už čt+pá ve školce a vyzvedával strejda a babička.
V pondělí jdeme zase na další vrtání 2 zoubků Marušky,to zas budu nervozní,navíc už ví,co ji čeká,tak to bude asi o to horší...
Tak hezký víkend všem!
7.5.2004 20:24:18
Ahojky před víkendem :)

Bude sice prý ošklivě, ale doufám, že si to i tak pořádně užijete!

Ferdul, doufám, že už jste fit! ¨
Baru mi začala v úterý trochu pokašlávat, má kašel fobie opět šílela, takže jsem do ní hned lila Hedelix a pálili jsme mátu a eucalyptus. Ťuky ťuk, ale už od včera nezakašlala.

Pavlí, ta besídka, kde hraje Vojtík mravence musí být skvělá :) Doufám, že něco nafotíš a časem lupneš do albíka! :)
5.5.2004 20:22:51
Ahojte,
Ferdi, tak ať se to nachlazení přes vás rychle přežene! S počasím je to nanic, hlásí fakt zas ochlazení na víkend, ale od Po zas tepleji. U nás dnes hrozně fučelo, ani jsme nebyli pořádně venku, zvládli jsme jen ty nejnutnjší pochůzky.

Jitu, krásný víkend jste si užili! My byli u našich, v Pá se kluci byli dívat na stavění "máje" - s jeřábem, takže pro ně velká podívaná :)
V Ne se sešli příbuzní, děda slavil narozky, tak děti se venku společně pěkně vyřádily.

Vojtík chodí od včerejška do školky, už se moc těšil. Nacvičují básničky na pondělní besídku, hraje mravence :)
A v noci už nechrápe!
5.5.2004 20:22:34
Ahojte,
Ferdi, tak ať se to nachlazení přes vás rychle přežene! S počasím je to nanic, hlásí fakt zas ochlazení na víkend, ale od Po zas tepleji. U nás dnes hrozně fučelo, ani jsme nebyli pořádně venku, zvládli jsme jen ty nejnutnjší pochůzky.

Jitu, krásný víkend jste si užili! My byli u našich, v Pá se kluci byli dívat na stavění "máje" - s jeřábem, takže pro ně velká podívaná :)
V Ne se sešli příbuzní, děda slavil narozky, tak děti se venku společně pěkně vyřádily.

Vojtík chodí od včerejška do školky, už se moc těšil. Nacvičují básničky na pondělní besídku, hraje mravence :)
A v noci už nechrápe!
Ferdulka 10415
5.5.2004 8:32:31
Ahojky,
Jíťo,tak to jste měli prima víkend,my celkem taky.Ale od neděle marodí děti-kašlou a od včera jsem marod já:-(.No jo,ty změny teplot nám asi nesvědčí.
Už aby se to nějak ustálilo,teď zase na pátek hrozí ochlazením,to je pořád dokola.
Na čarodějnicích jsme nakonec nebyli,náš tatínek to nestihl domů a tak nebyl odvoz:-(.Ale Maruška už ten den prskala,tak možná tím líp,že byla doma,ten pátek tady dost foukalo.
3.5.2004 9:35:33
Ahojky,
tak to mi holky hlašte plenkové úsoěchy! :)
S Terkou je to jadnou tak a podruhé onak. Jeden den si každou chvíli říká "čí", ale druhý den to mastí a vesele si x-krát za dopoledne nechává měnit mokré punčošky.

Ferdulko,
tak to je šílený - ty vypálené stromečky :( Ale dětičky to sázení určitě bavilo, že jo? :)

My jsme měli víkend docela vydařený - v sobotu byla u nás akce pro děti spojená se vstupem do EU, byly to hry typu "praní špinavých peněz, rozdělení republiky" atd., bylo to nad očekávání fajn, dokonce i počasí bylo milosrdné a domů jsme přitáhli plný baoh dobrůtek, které Barunka vyhrála :)
Neděle byla taky vydařená. Vypadalo to, že bude pršet, tak jsme holky oblíkli do čarodějnic a vydaly se na karneval, tam to ale bylo naprd. Prostě klasická diskotéka, ale s dětma - kravál a tma :( nechali jsme si vrátit vstupný a jeli na akci čarodějnických soutěží v lese. Bylo to super, počásko se vybralo, sluníčko svítilo a všichni jsme si to užili. Nakonec jsme si upekli buřtík a jeli domů :)

Ferdulko, držím palce na tu školku! To dojíždění opravdu musí být ubíjející, tak snad vedení nové školky uzná, že by pro Marušku bylo lepší chodit do té nové :)

Pavlí, tak jak se vám žije bez mandličky? :)
Ferdulka 10415
30.4.2004 11:32:30
Ahojky,
no s plenkou to mám v plánu udělat taky tak:-).

Včera jsme byli v Májině školce sázet nové stromečky,protože loni tam kluci z ulice vypálili celou stráň:-((,tak se to osazovalo,bylo to prima odpoledne.
Na čarodějnice máme v plánu jít dnes taky,do Dubče,snad to vyjde.

No s tím dojížděním je to fakt kříž,snad fakt Máju umístíme tady někde,no už 12.5. se to dozvíme:-).

Tak my jdem papat.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 453  [Dalších 323 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.