Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 | 606 |
12.3.2004 12:38:40
Ferdulko,
já jsem noční ptáče, ale zase psát příspěvky před sedmou ranní jako Ty by mě asi zabilo :) Máme problém vyhrabat se z postele před osmou, abysme stihli školku. Budu s tím muset něco udělat, školka se dá ještě docela flákat, ale škola... :))) Díky za přístup do alba, kde jsem tam jukla, celé jsem to ale ještě zdaleka nestihla :) Chápu to dobře, že ty nové fotky bytu jsou ty, kam se stěhujete,že jo? Budete mít hezky slunný obývák :o) a dost oken na mytí :(. To my máme taky a dělámi problém se 2x ročně dokopat k tomu je umýt! Máme taková ta 20 let stará šroubovací okna, která by zasloužila výměnu, ale chybí nám na nich těch 200 tis. Takže každé mytí je šílené! Tak držím palce, ať to stěhování zvládnete v pohodě!!! |
Ferdulka | 10415 |
12.3.2004 7:27:05
Ahojky Jíťo,
Ty jsi tedy noční ptáče:o).Přátelství máš povoleno:o). Na jaro se taky moc těším!!!Děti potřebují vypustit ven a unavit se:o). No s tím stěhováním,to víš,jsou to nervy-třeba s tou školkou...My měli docela obtížnou zvykačku tady a teď nanovo:-(.Budu mít možná větší nervy než Maruška.Koketovala jsem i s tím,že bychom ji vozili sem,ale s prckem pro ni denně jezdit mhd-já moc neřídím auto-je problém a i jemu by se to asi líbilo jen chvíli.Ono to bude stačit do toho června.Chci se domluvit,že by nechodila každý den do oběda,jak chodí,ale třeba 2x týdně na celý den do těch 3 hod. No a stěhování plánujeme asi od prosince a teď jsme to kapku museli uspíšit z rodinných důvodů(složité vztahy s F.babičkou apod.) Včera jsme byli v bytě čekat na elektrikáře,jen vytřít tu obr plochu mi dalo docela zabrat:o),pak jsem vytírala tady doma a bylo to raz dva i s chodbou:o)).Na něco je ten malý byt dobrý. |
12.3.2004 0:07:25
Ahojky,
to jsou mi teda novinky :) Pár dní to flákám a co se nedozvím:) Ferdulka se stěhuje?! Teeda, jak dlouho jste to plánovali? Já jsem teda taky už asi konzervativní. Sice jsme měli období, kdy jsme se během pár let stěhovali 7x - počítáno i stěhování kanceláře v práci - ale teď, kdy už jsme zabydlení, tak by se mi nějak do toho stěhování nechtělo :) Bude s tím parádním novým bydlením asi spojeno spoustu nepříjemností co? Nové doklady, Maruška si bude zvykat na nový kolektiv v MŠ - neboj, určitě jí vezmou! :o) Je ale pravda co psala Pavlí, že díky stěhování se zbavíš věcí, který Ti teď leží někde zapomenuté,nevyužité a nepotřebné. Ferdulko, s dovolení jsemsi požádala o přátele v albíku :) I to co jsem shlídla je super, dětičky jak z cukru :)Naše fotečky jsou TADY Jinak máme za sebou 18m kontrolu, měla jsem z ní děsnej strach, nakopíruju sem, co jsem psala jinde: --- No a naše 18m kontrola? Novou RHB nemáme, ale těžko říct, jestli by to bylo stejný i kdybych začala fňukat, že Tery nechodí. Prostě jsem srab, doktor se neptal (asi ho nenapadlo, že by takhle starý dítě taky nemuselo chodit, chi). Terka ho uzemnila slovníčkem, dokonce si to zapsal s vykřičníčkem :) Nejdřív vyjmenovala sama od sebe veškeré hračky, co tam byly na poličce, pak se jí zeptal, kde je ségra, tak prý "nění" a on, kde je a ona "Baua cici" (Bára cvičí). Martin šel dát skleničku s močí do takový laborky, která sousedí s tou ordinací a Terka prý "tatíííí", tak já "tatínek přijde, neboj, ty se snad bojíš, že nás tu nechá?" a ona na to"jo" atd. Prostě tam bavila okolí :) Takže matka se náležitě dmula pýchou, že jsme aspoň v něčem dobrý. :) Nicméně, Terka je děsný drobek, váží necelých 10 kg, to mě trochu zamrzelo, ale dr. v pohodě, že je prý jinak zdravá, dobře živená (myšleno skladbou stravy), tak se není čeho bát, naopak prý tohle v budoucnu jen ocení,když nebude muset držet žádné dietky :) Má hold Martinovo geny. Jo a má 80 cm. Ještě bych zapoměla, nebyla bych to já, aby to nekončilo něčím trochu horším - mluvila jsem se sestrou z RHB, jasně, že si nás pamatovala a první otázka byla na chůzi :( Já jí neřekla, že už máme prevenci u dr. za sebou, tak mi řekla, ať se s panem doktorem domluvím a příští týden přijdu, že teď má dovču. No, to ať čeká!!! Potřebuje bodíky, ale od nás doufám nebudou :) --- Tak se mějte fajn, už pomastím do pelíšku :) P.S.: Vypadá to, že snad už jaro opravdu ťuká na dveře,přiští týden v předpovědi vyhrožují až 17st. Jééé,já se těším :) |
Ferdulka | 10415 |
11.3.2004 6:43:10
Ještě něco,já hlava děravá.
Stěhujeme se do většího-máme pidi 2+KK a jdeme do 3+1 velkého,tak se těším,právě i na to,jak budu vyhazovat a třídit,co sebou nevezmem:-). Naše fotky včetně 2 fotek z bytečku najdeš na http://rodina.cz/silni - povolím přítele:-). Ahoj |
Ferdulka | 10415 |
11.3.2004 6:41:31
Ahojky Pavlí,
pediatra jsem zvažovala,jestli měnit,ale nakonec jsem to prozatím zavrhla.S naším jsme celkem spokojení,děti ho mají hodně rádi-to je důležité,jsou na něj zvyklé a respektují ho,víme,co od něj čekat a co ne:-).Takže měnit nebudeme.Koneckonců když byla nějaká nemoc s horečkama a tak,i k němu se jelo autem,zase tak blízko z domova ho taky nemáme.Máme tu i zubaře,taky zůstaneme u něj,já si tu obvoďáka taky nechám,už jsem se domlouvala.Já tu mám totiž zaměstnání na poliklinice,tak tam doktory znám a nechce se mi poznávat nové... Se školkou díky,půjdeme se podívat do 3,dáme přihlášku do všech a uvidíme. Kdyžtak můžeme zůstat v té naší s tím,že by třeba Maruška chodila jen 2x týdně na celý den,ne do oběda,aby to stálo za to ježdění jsem si říkala...Bude předškolák od září,že,tak ať nevypadne ze cviku,že někam chodí... |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
10.3.2004 22:01:59
Ahoj Ferdi,
tak přeju, ať u zápisu nejsou problémy, my na mateřské jsme fakt v nevýhodě :( Stěhujete se do většího, jo? My se stěhovali, když byl Vítkovi rok a to naštěstí v rámci jednoho sídliště, ale stejně s jedním dítkem a bylo plno krámů, ale stěhování je taky k něčemu dobré - člověk se zbaví zbytečných věcí, takový generální úklid to je. A to budete měnit i pediatra kvůli dojíždění třeba?? |
Ferdulka | 10415 |
9.3.2004 17:26:04
Ahojky Pavlí,
tak ať vám zdravíčko co nejdéle vydrží!!! No Ferdík také rozvazuje už konečně,trvalo mu to:o),ale je to psina.Strašně rád pomáhá se vším,občas je to na mrtvici,miluje luxovat,vytírat mopem,zametat,asistuje prostě u čeho se dá... My se se zdravím celkem držíme,kéž by nám to vydrželo... Čeká nás přesun do nového bydlení,přesídlíme do jiné části Prahy,bydlením si moc polepšíme,ale té změny se trochu bojím...Tady jsem 29 let.Ale manžel mi říká,že jsem moc konzervativní:o). Takže příští týden jdeme k zápisu do školky v novém bydlišti.Jsem zvědavá,jestli Marušku vezmou,mají tam dětí spousty a já jsem na mateřské,což je nevýhoda pro přijetí... Tak nám držte palce,ať vše zvládnem v klidu. |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
8.3.2004 21:13:54
Ahoj holky,
tak Vojtík byl dnes po dlouhých 4 týdnech ve školce, dokonce i na spaní - a všechno v pohodě, bez problémů :)) Jen mi to večer připadlo, že jsem ho viděla nějak málo :) i když i za tu chvíli navečer mě zas pěkně rozčílil, když jsme přišli z venku a on se nepřevlíkal a hned si šel hrát, z toho šílím! To jsem, co?? věčně nespokojená..... :)) S Vítkem je teď děsná švanda, všechno co dělám, chce dělat taky a vynucuje si to slovy "já já" nebo "ám ám" = sám. Každé slovíčko teď opakuje, na obrázcích pozná cokoliv, když by to řekl jen tak, bez obrázku, tak bychom mu teda těžko rozuměli, ale podle obrázku ten jeho "výraz" většinou sedí. Co Vaše mrňata, jak rozvazují? Vojtík byl teda na mluvení mnohem šikovnější, ale Vítek teď jde klidně do schodů i ze schodů bez držení, přeleze vyleze všude, žádné zábrany, až se toho bojím :( Vojtík byl zas opatrný, ve 2 letech chtěl ruku, když šel přes vyšší obrubník :) |
Ferdulka | 10415 |
2.3.2004 16:38:18
Pavlí,já mám druhé dítko 03/02 a plínku máme na vše:-(.Co by se obtěžoval.Maruška byla bez plíny v 18 měsících...
Ty neštovice,to je fakt názor od názoru dr...Pudr je klasika,hypermangan koupele tu radí jeden lékař taky a k tomu nějakou lihovou tinkturu na vysušování,náš dr.dává k pudru troje homeopatika,že to urychluje průběh,no jsem zvědavá na nás... Musím vás pobavit.Mám dcerku docela průbojnou-asi není v tomhle po mně,chodí do školky i tenhle týden,když jsou tu prázdniny,tak je jich tam pět a půl,jsou různě pospojovaní,měli dnes jinou paní učitelku-nic jí nevadí!A dnes mi vykládala,že si hrála se čtvrťákem Standou:o).Na to,že je prvňáček,dobrý... |
2.3.2004 13:42:45
Ještě jsem zapoměla - Pavlí,neboj,ono se to s těma bobečkama v plíně najednou zlomí :) Do školy s plenou určitě nepůjde!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.