| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 453  [Dalších 423 >>]
Hanka, Hani8/99, Zuza10/05 70945
8.6.2008 20:01:21
Omlouvám se, že odepisuju po půl roce - skoro, je tady tolik jiných informací, že mi z toho všeho jde hlava kolem a nestíhám číst, natož psát,...
A kolikátého se Váš syn narodil? moje Hanina je hned 1.8., jinak mám doma ještě skoro tříletou štírku a ta je úplný opak lva, takže na těch horoskopech asi něco bude. A máte tady taky někde založené album? Já ano, ale neptejte se mě jak ho najdete - jsem totiž pc antitalent, moc zdravím a budu doufat, že se dočkám odpovědi. Díky, zdraví Hanka
Janina&2 6551
29.2.2008 18:11:06
po dlooouuuhej dobe nakukuju a vidim, ze muj prispevek uz neni posledni

ukecana lvice :D , to mi neco pripomina, kdyz jsem na posledni schuzce mluvila s "lvovou" pani ucitelkou, tak rikala, se mladej pusu otevre rano v 8 a zavre ji kdyz odchazi do druziny. ale ze prej mu ani poradne nemuze nic rict, protoze on vzdycky vi, co ona rika, co delaji atd ...
Hanka, Hani8/99, Zuza10/05 70945
13.2.2008 9:41:48
Jé sem nikdo nechodí???? Já mám taky lvici, je strašně ukecená, držkatá a cholerická, je už ve třetí třídě, najde se tady někdo na dopisování???? díky a ozvěte se
Janina&2 6551
4.8.2007 23:44:38
vsem prejeme krasne osme narozeniny!!
Janina&2 6551
6.2.2007 12:46:12
ahojky holky,
tak mi budeme mit druheho kluka :)

ohledne nemoci - Marcel je nastesti zdravej. zamestnavatel mi zaplati jen 1 den za rok. a na dite je tu 20 dni od zdr.poj. (10dni si muze vzit kazdej rodic), ale to nedostanu samozrejme tolik, jako kdyz marodim ja. no a nejblizsi babicka je 180km - to je ovsem ta zachrana, protoze je i s dedou doma. i kdyz ted uz je nevyuzivame tolik, kdyz nemarodime. vetsinou se to drzi tak 2x 3 dny doma za rok.
Ferdulka 10415
14.1.2007 15:56:48
Ahojky,
tak s dědou prima:-).
Já mám rodiče sice taky v důchodu,ale fyzicky nemůžou,takže bohužel.
Loni nám děti ten rok (školní myslím) promarodily komplet,tak to byla fuška,střídali jsme se s manželem,naštěstí to šlo a já měla paragraf asi jednou.
No je to složitý,no,co si budeme povídat,že jo.
Jo a manželovy rodiče jsou oba pracující,ale tchýně třeba na ty moje odpolední(2 v týdnu) když je potřeba,přijede po práci,to zase jo.Ale přes den moc nemůže,to je jasný.
Ferdulka 10415
14.1.2007 15:53:54
Ahojky,
tak s dědou prima:-).
Já mám rodiče sice taky v důchodu,ale fyzicky nemůžou,takže bohužel.
Loni nám děti ten rok (školní myslím) promarodily komplet,tak to byla fuška,střídali jsme se s manželem,naštěstí to šlo a já měla paragraf asi jednou.
No je to složitý,no,co si budeme povídat,že jo.
Jo a manželovy rodiče jsou oba pracující,ale tchýně třeba na ty moje odpolední(2 v týdnu) když je potřeba,přijede po práci,to zase jo.Ale přes den moc nemůže,to je jasný.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
13.1.2007 19:38:01
Ahoj Ferdi,
s hlídáním je to celkem dobré, já se loni v lednu vracela do práce a můj taťka byl čerstvý důchodce, takže ho využíváme na hlídání, bohužel je 80km daleko, takže buď musí dojet k nám nebo maroda odvezeme k nim, zas to nějak musíme skoubit s případnými kontrolami u dr, takže je to docela náročné na organizaci, ale díky za to. Manžovi rodiče jsou v důchodu oba, ale babičku jsme na hlídání právě min. týden využili poprvé, bydlí přibližně stejně daleko jako naši, takže tu s námi vegetila celý týden, zvládla vše na výbornou :)
No a samozřejmě jsem sem tam nucena čerpat ošetřovačku.
Docela mě štve, že s novým zákonem o nem. poj. byla odložena i změna, že se můžou rodiče na ošetřovačce jednou vystřídat, teď to nejde :( tak snad příští rok, docela by to někdy bodlo.

Ferdulka 10415
13.1.2007 18:22:45
Ahoj holky,
to jsem ráda,že jste se ohlásily:-).

Janino,květen,to už máš docela blízko a hezký termín-na jaře,paráda:-).
Je moc hezký,jak se Marcel na sourozence těší:-) a s tím pohlavím jsem se zasmála,miminko bude vtipálek,že:-).

Pavli,Ferdík začal mluvit hodně pozdě-až po 3.narozkách se začal rozmlouvat nějak víc,zato r a ř začal říkat před 4.narozkami téměř naráz.TAkže krom toho,že si malinko šlape na jazyk u hlásky s,mluví jako kniha.Jo a občas z něj vypadne tvar slova jako "napsáš mi to" místo napíšeš,ale to se snad podá:-).
No jo,je mi jasný,že Ferdík s tím psaním bude taky na tom hůř,no a jestli bude psát po tatínkovi,tak potěš:-/ :-)).
Do práce chodím taky,v říjnu to byl rok,je to zabíračka,to máš pravdu.Kdo Ti,Pavli,hlídá,když kluci marodí?
Jinak přeju,aby vás nemoci už opustily,ty zápaly plic nějak řádí víc než dřív mi přijde.Manžel ho měl loni taky,teď ho má můj taťka,měla ho loni moje dr.,co s ní dělám...nějak moc.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
11.1.2007 21:02:59
Ahoj holky,
jéééé Janino, velká gratulace k mimi!!! :))Moje švagrová čeká mimčo koncem dubna, bude to holčička, tak už začínám řádit, koupila jsem už sadu růžových body :)) To víš, já měla samé do modra, tak je mi to vzácné :)
Marcel je teda velký čtenář, Vojta je ve 2.tř a čte si akorát Čtyřlístek a ještě málokdy. Jinak při předčítání - to vydrží dlouuuho, ale sám si číst nechce :(

Už rok chodím do práce, tak je to docela hoňka, však to znáte.... Navíc od září se nějak nemůžem vyhrabat z nemocí, já měla zápal plic, pak to ode mě chytli kluci, Víťa je docela ok, rychle se otřepe, ale Vojty se to drží strašně dlouho a pořád dokola, rýma, kašel, průdušky, rýma....ve škole byl pár týdnů :( tak teď zrovna byl doma 2 týdny před vánocema s průduškama, dostal se z toho a mezi svátkama se mu hrozně zvětšily mandle, měl tam čepy, děsně huhňal, dr nechtěla dávat atb - loni je měl 4x!!! Dala nám nějaký roztok na potírání, rattanku nebo tak nějak a hodně to pomohlo, takže v Po snad jde konečně do školy. No a mě od toho září pořád trápil kašel, rtg byl po léčbě ok, ale kašel pořád, teď v Po jsem byla na alergologii, dr mi dala léky a já 2 dny vůbec nekašlala, ale dnes už zas, tak nevím, dělá mi testy z krve, tak jsem zvědavá, co mi tam vyleze.

Ferdi, to je bezva, že se Maruška pořád těší do školy :) holčičky jsou pečlivky, teda většinou :) Vojtík nosí sem tam 2 z psaní (i loni, tam měl jednou trojku), no, děsně hrabe, asi po tatínkovi :) učitelka, když viděla manžův podpis pod úlohou, muselo jí to být jasné :))
Jak jste na tom s Ferdíkem s výslovností? Víťa bude v červnu 5 a ještě neumí r, ř. Dr mi nechtěla ještě psát doporučení na logo, prý mám ještě počkat do těch 5 let, tak nevím, zkoušíme trénovat "td..", ale zatím to efekt nemá.
S Vojtíkem jsem teda začala chodit taky těsně po 5. roce a během 3 měsíců se r i ř naučil.

ahoj všem, hodně zdravíčka a pohody v novém roce!!!!
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 453  [Dalších 423 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.