| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 453  [Dalších 413 >>]
Janina&2 6551
10.1.2007 12:23:06
Ahoj Ferdulko,
no nejak mi nedochazi, ze bude jednou Marcel nosit domu znamky :) zatim je nehodnoti. na schuzce ho p.ucitelka docela chvalila. K vanocum dostal ode mne dve knizky a uz je ma prectene, priste musim koupit nejake tezsi cteni.
Na sourozence se moc tesi, porad posloucha na brisku a vi presne jak je mimi velke a povida mu neco (rekla jsem mu, ze uz slysi). Pohlavi zatim jiste neni. Mimco sedi hodne dole a tak se to spatne poznava. pred vanoci rekl dr. ze holka, ted v pondeli zas, ze to bude kluk. tak uvidime priste :)) Mam pred sebou jeste pulku, ale utika to moc rychle, to je pravda. Od konce mesice zacnu po kouskach kupovat novy nabytek do detskeho pokoje.

jo a dodatecne vse nej do noveho roku!
Ferdulka 10415
1.1.2007 8:52:53

Hodně štěstí a zdraví do nového roku přeju!

Janino,gratuluju k bříšku,koukám,že už se Ti to i docela blíží,tak přeju zdravé miminko.Marcel se asi těší,viď?Víte,co to bude nebo máte překvapení?:-)

S těmi známkami u vás to je teda síla,šestka to jsem vůbec netušila a hodnocení takhle takových předmětů,jako je výtvarka,je drsný:-/.

Maruška se drží,jedna z posledních ještě nemá žádnou dvojku:-),tak je na to náležitě pyšná a i teď po Vánocích se do škoy těší!Tak ať dětem nadšení vydrží:-).
Janina&2 6551
3.11.2006 12:44:10
Ferdulko,
Marcel je taky nadsenej. U nas se tedy znamkuje az od druhe tridy, ale snad to nebude tak hrozne. Je to tu ale prisnejsi, takze se samyma jednickama domu nikdo nechodi. kamaradky dcera je nejlepsi ve tride na gymplu a ma prumer na vysvedceni porad neco kolem 2,3. Trojka ci ctyrka z telocviku, hudebky ci rucnich praci neni vyjimka. Mozna to je i tim, ze tady je nedostatecne ne petka ale sestka. No a hned od druhe tridy se jede znamkovani na body (kolega ma holcinu ve treti tride) a napr. pri max. poctu bodu 10 je pri 9bodech uz dvojka. Budu se s tim muset vyrovnat, abych nesilela z kazde pro mne spatne znamky. Ale asi budu v soku, kdy budeme mit ve treti tride na vysvedceni trojku. ach jo. no ja mela do 4. porad same, ale nesmim to srovnavat. to bude pro mne docela zahul to nedelat.
Ferdulka 10415
26.10.2006 18:35:20
Ahojky,
Marušce se ve škole líbilo už ten první den,no a zatím jí to(ťuk ťuk) vydrželo:-).Jak u vás,Jani?
Zatím je to i úspěšná školačka,je samá pochvala a jednička:-),tak mám radost.Myslím,že jí změna školka-škola-víc než prospěla.
Janina&2 6551
4.9.2006 12:47:19
Ferdul,
jake si Maruska prinesla dojmy zprvniho dne ve skole?

My zaciname 13.9.
Ferdulka 10415
19.3.2006 9:11:06
Ahoj holky,
takovou dobu tady ani řádka,kde jste všechny?
O Jítě vím,ale ostatní?Jak jste přežili zimu?My s nemocema ve velkém.
V říjnu jsem nastoupila do práce zpátky,děti obě ve školce a od září škola,už se Maruška těší.
Tak dejte o sobě vědět.
Janina&2 6551
7.11.2005 14:25:49
holky,
dam za par mesicu zase vedet ;)

.
  • 
7.11.2005 12:42:41
.
Ferdulka 10415
6.11.2005 18:03:11
Janino,
to mě moc mrzí a držím palce,ať to vyjde příště lépe.

Pavlíno,kamarádka měla pravdu:-)),nestrašila Tě.Je to náročný,ale dá se to.Musí se zapojit všichni:-).
Já navíc teď měla obě děti 14 dní marod,tak hlídal tatínek,babička a já měla naštěstí nějaké volno,že měla dr.dovolenou,tak se to pokrylo docela dobře,Ferdík měl zápal plic,Maruška angínu.Zítra vyrážejí prvně do školky.

Jinak Ferdík dostane autobus z Mašinky Tomáše k vláčkodráze,dostane malou chou-chou:-))),protože Mája má tu velkou a je o ni fakt boj,tak bude mít svoji:-),dostane takovou plechovou garáž na auto,dostane podložku k Legu-Duplo,autíčko s alarmem,vesměs z www.dino a z rumburaka.Letos vše přes net.
Mája si přála trojkolku kočárek,tak to bude hlavní dárek a k tomu taky do Lega kostičky a další drobnosti pak...

TAk jsem se nějak rozepsala:-).

No a za chvíli budem péct,co...

Tak ahojky!

Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
6.11.2005 14:32:44
ahoj holky,
Janino, moc moc držím pěsti, ať se brzy znovu zadaří a Marcel se dočká té vytoužené sestřičky :)
No, u nás už se psalo Ježíškovi - hlavní dárek bude kolo s přehazovačkou (na narozky dostal in line brusle (i já!) :)) A pak budeme muset koupit něco z lega, asi bionicle... Vůbec nevím, co mladšímu Vítkovi, je to těžké, když jsou 2 kluci, možná nějaký hrad s vojáčkama, nevím... No a knížky, knížky, knížky :)
Tak vy máte doma malého hokejistu? to je bezva, když to Marcela tak baví :) Vojtík má ve škole akorát pohybové hry, ale uvažuju znovu o judu (kam chodil loni), pak Aj a hudebku.
Ve škole je spokojený, i na úlohy z psaní už si zvykl, píše docela obstojně, akorát má věčně zlámané tužky - hrozně tlačí :(

Ferdi, blahopřeju k práci!! Mě to čeká od ledna, už se docela těším, ale zas si vůbec neumím představit, jak to budu všechno zvládat. Kamarádka teď chodí 2 měs do práce + 2 děti v mš a říkala, že už to na ni nějak dolehlo, ta honička, den je zorganizovaný na minuty. Já mám pocit, že se honím už teď :o)
Jsou děti spolu ve třídě? Co plánujete Ferdíkovi k vánocům?
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 453  [Dalších 413 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.