| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 453  [Dalších 383 >>]
Janina&2 6551
16.3.2005 12:22:52
Pavli,
Marcel je sportovni antitalent po me ... no nevim, treba na neco je, ale zatim nic nedela, protoze vse je uz odpoledne, kdy ja jsem v praci a uprimne: vyrazit na 18hodinu nekam na sport, tak se mu asi chtit nebude, to uz taky byva z celeho dne unaveny. Nechavame to zatim.
Hudebni nstroj vybrany neni, ale hudebni studio uz ano. Na nastroj zacne chodit az od zari. Minule na hudebce rodicum na xylofonu predvadeli, jak hrajou podle not. Hrajou na vicero nastroju, ktere jsem pro male deti vhodne, tak do zari bude mit na rozmyslenou.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
8.3.2005 21:43:18
Janino, dělá M. nějaký sport???
Už na podzim jsme uvažovali o fotbale, ale do přípravky brali děti spíš až od 6 let, tak jsme se do toho nijak nehrnuli. Připadalo mi, že Vojtík zrovna není ten typ, co by se dral za míčem, když jsem ho viděla v létě u babi, tak si spíš chtěl jen tak ve dvou z dálky kopat, ne se "obehrávat" o míč. Ale nedávno přišel sám, že by chtěl na fotbal, že 2 kluci ze šk. tam chodí.
Taky trochu uvažuju o judu, slyšela jsem, že se tam děti rovnoměrně fyzicky rozvíjí a posilují, žádná část těla se nepřetěžuje - jako třeba při tenise... Musím sehnat podrobnější info.

A co ten hudební nástroj? už jste něco vybrali?
Janina&2 6551
22.2.2005 15:21:51
uz to zas blbne a hlasi, ze nbyl nalezen zadny prispevek :(
Ferdulka 10415
17.2.2005 8:58:21
Pavli,díky:o)!
My tak trhali o víkendu tu druhou jedničku nahoře:o)).A roste Máje 2.stolička.

Ferdík marodí,má od večera teplotu,kašel a rýmu:o(.Tak mám i Máju doma,tam to ve školce taky lehá...A to jaro pořád nikde:o(.Tady včera taky nasněžilo.
16.2.2005 21:23:36
Ferdi, blahopřejem Marušce k přijetí!! :)
My ještě nic, čekáme na to pozvání k psycholožce, tak se nám to opozdí.
Jo, a Vojtík má od víkendu venku i druhou horní jedničku - takže je totálně kolozubý, jazyk mu pořád šmejdí ven - ďoura, jak vrata :))

Tak v Brně koooooonečně nasněžilo, vždycky tu zatím byl jen malý poprašek, takže se kluci dnes pěkně vyřádili :)
Kopečků různých "obtížností" tu máme naštěstí dost.
Ferdulka 10415
16.2.2005 10:45:19
Tak jsme přijatí do školy:o).
Představte si,56 dětí přijali-z toho je jen 17 holčiček!!To je nepoměr.A nám se zdálo u toho zápisu,že je tam samý kluk...
Ferdulka 10415
9.2.2005 17:02:02
Ahojky!

Jani,držím palce na hledání bytu!!
S tím dopisem o škole fakt dobrý,to musel být chvilkový šok:o).

Jinak jak jsem tu psala,že Ferdík chodí čůrat a nepodrží si na WC pindíka,tak už jo:o)),už je velký chlap a je děsně pyšný:o))).Zřejmě to konečně odkoukal od tatínka,kterého chodí na WC kontrolovat:o))).
Janina&2 6551
8.2.2005 12:34:05
cauky holky,

v patek mi prisel dopis ze zakladky. zacinal takto :" Vas syn Marcel pujde ve skolnim roce 2005/2006 do skoly ..." tak to mi malem vypadl papir z ruky. Nastesti k tomu byl prilozenej druhej list, kterej upozornuje, ze deti natozene mezi 1.7.99 a 31.12.99 muzou jit uz v letosnim zari do skoly, podle novych pravidel. A ze pokud ho chci uz dat, tak to mam skole sdelit pisemne. Maji v dubnu info-vecer, tak tam asi ze zvedavosti pujdu i kdyz do skoly na jeste nejdeme. V nedeli jsem se totiz Marcela na to ptala a on jednoznacne rekl, ze do zadne skoly nechce, ze chce zustat ve skolce. tak fajn, takze zustane ve skolce. Jeho tatka je taky pro dalsi rok ve skolce a moje mami mi hned rekla : nemohli byste sem prijet, kdy se vam zachce, ale jen kdyz budou prazdniny - to je fakt.
takze az za ten rok.
pritel mi dneska dal za ukol, ze mam patky volne, tak muzu zacit s hledanim bytu - jsem rada on je neustale zaneprazdnenej, tak bychom hledali jeste 10 let ;)) aspon kdyz se prestehujeme, tak pak zacne i skola a ne naopak. nerada bych skolu hned po roce menila.

jsem rada, ze jsme se zase rozpovidaly ;) mejte se krasne a budte vsichni zdravoucky!
Ferdulka 10415
6.2.2005 21:13:34
Tak to je Vojtík šikula,Maruška to půjde poprvé zkoušet ve středu tady na rybník-s tatínkem,:o)).
Taky je mi to líto,jak to uteklo..Zkraje na to člověk spěchá-aby už drželi hlavičku,aby už se přetáčeli atd.atd.a teď bych to vrátila zpátky:o)).
6.2.2005 20:44:51
Ferdi, ani nemluv, uteklo to straaaašně rychle, až je mi to líto :(
Tak Vítek zatím upřednostňuje ten nočník.
Taky ho chci dát do školky od září, ale spíš na těch 5 dní, u nás to zatím šlo. Musím si zažádát u zaměstnavatele o prodloužení mateřské, neměl by to být problém, taky bych chtěla jít až od ledna do práce.

Včera i dnes jsme byli bruslit, Vojtík už to zvládá sám, brzdit teda ještě neumí, ale to přijde časem :) Před týdnem to ještě vypadalo beznadějně, vztekal se u toho, teď už super.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 453  [Dalších 383 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.