Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marrti | 22819 |
2.9.2005 22:18:14
Ahoj
Já o odkladu neuvažuju, rok je ještě dlouhá doba a za rok můžou ufdělat takový pokrok. Spíš se bojím toho, že si neumí moc hlídat věci, je jí jedno, kam co položí a zásadně si nepamatuje kam. Je to někdy o nervy. Ale jinak ji to pálí dobře a taky máme výborné učitelky ve školce a ty by mi řekly, kdyby se jim zdálo, že by potřebovala odklad. Je mezi nimi i pedagogická poradkyně nebo jak se jim říká, tak snad by poradila. |
Anca | 12452 |
2.9.2005 17:20:51
Tak my pujdem az za dva roky, proste az Helce bude 7. Jsem vcelku pevne rozhodnuta. Neni to zadna dracice, i kdyz je ve znameni draka:o)). Sikovna je, to jooo.... Mozna je to taky tim, ze se i ja netesim na ukoly. Budu si muset poradne obrnit nervy. Chodila loni totiz ve skolce na anglictinu a delat s ni ukoly, kdyz ji to nejde hned na poprveeeee....to se krouti, knouraaaa.... To ale asi vsechny znate:o)))
|
3Penguins | 27560 |
2.9.2005 13:54:10
Tak já napsala příspěvek a on tu není.
Jen jsem se chtěla zeptat: půjdou Vaše děti do školy "normálně", nebo budete žádat o odklad??? Zápis je sice až v lednu, ale já nad tím pořád dumám. :-(( Jak jste na tom Vy??? |
Marrti | 22819 |
28.8.2005 12:25:01
Eowyn, tak koukám, že máš holčičku jako já a podruhé si trefila chlapečka, jako my, jen se nám narodil až v červnu. Máme Martínka. Adélka jde taky teď do předškoláku, má ale bezvadné učitelky, strašně se do školky těší. Jinak "r" říká už od tří llet, tak jsem nezkoumala, ale hranice, kdy by to dítě mělo umět je pět let. Takže jste šikovní, jinak já jsem z Moravy, Vyškov, jestli znáš.
|
Eowyn+děti | 18936 |
26.8.2005 22:45:44
Koukám, že tady to moc nežije :o(((
|
Eowyn+děti | 18936 |
26.7.2005 12:16:04
No tady vás teda bylo.
Tak dva dny před pátými narozeninami začala Simča krásně říkat "ř" - sama od sebe. Takže dobrý. |
Eowyn+děti | 18936 |
3.7.2005 23:30:08
Jejda, to jsem nechtěla, napsat já s velkým J - to už jsme přemýšlela nad tím Jabloncem :o)
|
Eowyn+děti | 18936 |
3.7.2005 23:28:59
Ahoj Já jsem od Jablonce nad Nisou, nedávno jsem tu nadhodila téma "ř", už se občas povede, ale jen když se na to nesoustředí, tak to asi nechám být a uvidíme.
S tou školkou, to je děs, aspoň, že máte možnost přejít jinam, my tu máme jen jednu školku a s učitelkama bojuju. Fakt se těším na září, to přejde do největšího oddělení a tam jsou ty učitelky super hrozný. No uvidíme. |
Anca | 12452 |
24.6.2005 21:04:23
Ani nevim, najednou to "ř" proste zacala rikat. Sice to nebylo hned uplne ciste, ale uz to nebylo to "sislani".
Jinak my jsme ted menily skolku. Od zari bude chodit Helca jinam. V te, co chodila doted, to sice bylo fajn, ale bohuzel jsme natrefily na ucitelku, se kterou Helca odmita komunikovat. Nezvykla si na ni za cely rok. Ve finale uz si ji nerikala ani to, ze chce na zachod, coz byl docela problem. Ted bude chodit do tridy k ucitelce, tkerou zna a kterou ma rada, tak jen doufam, ze se tim problemy vyresi. |
3Penguins | 27560 |
21.6.2005 8:03:55
Ahoj Ani, tak jsem ráda, že si přišla :-)) už jsem myslela, že se mnou nebudeš chtít kecat :-))
Jak se Vám povedlo to "ř" ?? Domčovi se to pořád nějak nedaří. Prý to neumí a zkoušet to nebude :-(( Teď po nemoci šel dneska podruhé do školky. No, ale bude tam zase horko, to zase bude zničený. V pátek chodíme na bazén, tak doufám, že se tam nakonec vypravíme :-) Honzík ještě spí a já dodělávám resty. Zase napiš! :-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.