| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 93  [Dalších 73 >>]
Marrti 22819
26.2.2006 18:49:43
Ahoj Monci,

u nás se odklad taky nekonal, tak jsem zvědavá, jaká bude, ona totiž naše Adélka musí chytnout všechno kolem, tak jsem zvědavá, jak bude stíhat do toho paní učitelku :o). Úkoly na zápise splnila všechny, až jsem byla překvapená, co všechno umí, doma to rozhodně všechno nedělá ;-).
Monci 8359
20.2.2006 20:49:46
Tak u nás nakonec odklad neee, v září jde Adísek do školy. Co vy? Využívám toho, že jsou zažlutěné diskuze podle věku, tak doufám, že se někdo chytíte :-))))
Monci 8359
4.2.2006 22:30:31
Ahojky, holky, celý podzim ani noha, pokud sem některá občas mrknete, tak i napište :-)))

Jak jste jinak vyřešily školy či případné odklady? Pořád ve mně hlodá červíček nejistoty, jestli přece jen odklad nezvážit...
Marrti 22819
10.9.2005 21:42:17
Ahoj MArky, tak přeju, ať to vyjde, já dlouho hledala školku, ketrá by mi vyhovovala, takže jsem nebrala tu, kterou mám nejblíž, ale tu, která se o děti dobře stará a taky moje dcera je astmatik a měla alergii na některé potraviny, tak jsem zjišťovala, kde jsou vstřícní a musím říct, že toho nelituju, ve školce jsou i děti s nějakým postižením a úplně v pohodě, je to o lidech. Tak hodně štěstí.
Markéta
  • 
10.9.2005 13:01:38
Marrti, dík. Asi je to tam tak proto, že je to "speciálka" a mají ve třídě i několik dětí těžce postižených (i když s asistentama). Rozhodla jsem se pro změnu školky, tak sháníme - snad něco vyjde!
Marrti 22819
9.9.2005 21:54:53
Příbory u nás ve školce dostávají děti už ve druhé třídě, jakmile dosáhnou pěti let, takže se naše dcera zlobila, že je až v létě, ale nakonec ji ho dali už na jaře, protože si to vymohla. Jinak v předškoláku už ho mají všechny děti bez výjimky.
Marrti 22819
9.9.2005 21:52:41
Ahoj, já teda nevím, jak to kde chodí, ale u nás jsme tento týden ve školce obdrželi formulář na vyplnění základních údajů o dítěti a pak je tam část, kterou vyplňuje ředitelka v MŠ (všechny děti zná velmi dobře, takže má přehled, jak na tom ,které je).Mimojiné je tam dotaz, jak se chová v kolektivu, zda je schopno samostatně plnit úkoly atd. Předává se to na školský úřad a pokud nedoporučí v MŠ nástup předškoláka do školy, je s tím obeznámen rodič a je s dítětem vyslán do PPP. Víc nevím, protože mi nikdo dítě nedoporučil na odklad a ani to nepotřebuje.
Markéta
  • 
9.9.2005 18:23:36
Ahoj, mám syna Martínka narozeného také v červenci 2000. Můžeme se k Vám přidat?
O odkladu uvažujeme (syn se narodil s ortopedickou vadou - 3 roky nosil dlahy na nohách, je dost hravý, nesamostatný...).Jen nevím, jak se odklad zařídí. Potřebuju už k zápisu nějaké potvrzení od dětského psychologa, nebo teprve až po zápisu nás škola vyšle na nějaké testy, podle kterých se rozhodne?
Martínek chodí do speciální MŠ (rehabilitační). Ve třídě je jen 12 dětí a 3 tety. Uvažujeme o přeřazení do běžné MŠ, aby si syn zvykl na větší kolektiv. Sice pak budeme muset běhat 3x týdně ambulantně na rehabilitaci, ale snad to nějak zapadne do mé pracovní doby.
Ve školce mě zarazilo, že děti nejedí příborem, ale i hlavní jídlo lžicí! Myslím si, že v předškolní třídě by ty příbory už mít měli! Je to běžné? Nebo je to jen tím, že je to "speciálka"? A jakou mají Vaše děti předškolní přípravu ve školkách?
Monci 8359
9.9.2005 10:29:38
Ahojky, holky! Úvahy o odkladu se u nás občas taky konají, zůstanou zřejmě pouze v teoretické rovině. Paní učitelky se shodují, že Adísek je pro školu zralý, že by byla škoda nechávat ho ještě rok ve školce. Myslím si to taky, možná jen pro klid duše a pro pocit, že jsem nic nezanedbala, zajdeme v březnu nebo kdy to do PPP. Jinak školu už máte vybranou?
Monci 8359
9.9.2005 10:29:05
Ahojky, holky! Úvahy o odkladu se u nás občas taky konají, zůstanou zřejmě pouze v teoretické rovině. Paní učitelky se shodují, že Adísek je pro školu zralý, že by byla škoda nechávat ho ještě rok ve školce. Myslím si to taky, možná jen pro klid duše a pro pocit, že jsem nic nezanedbala zajdeme v březnu nebo kdy to do PPP. Jinak školu už máte vybranou?
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 93  [Dalších 73 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.