Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 | 22725 |
31.1.2012 20:27:49
Šárko, za 700 aktovku, tak to je mazec!! Tak my za jednou tolik, pravda, v obchodě. Želvíku, mi jí koupili ve Vyškově na j.Moravě...ale teď jsem je viděla v klasickém papírnictví u nás v Hrabůvce. Jak to tak vidím, Vojtovi budem kupovat asi po netu.
Šárko, a na jakých stránkách? Můžeš doporučit? I kolem 1000 je dobré... |
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 | 22725 |
31.1.2012 19:25:27
Ahoj, teď jsem byla za vola...koukám na první horní fotku, nerolovala jsem níž a těžce jsem nechápala...nedošlo mi, že je fotka otočená...takže mi sedačka přišla hoodně divná, tolik polštářů...než mi došlo, že šedý závěs je závěs - tak jsi Šárko zajimavě vyřešila zakrýt topení, přehozem. Trochu mi nešlo do hlavy to "otevřené" okno - což je podlaha a nahoře, že je ventilátor...a záclona nařasená horizontálně, zajimavé řešení.....bože mě hrabe.....
Máš to moc hezké, zimná zahradu závidím |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
30.1.2012 21:10:12
Hani, až teď jsem si přečetla, co Dáda udělala. Se s ní nenudíš... Taky by mě vůbec nenapadlo, že se bez simky dá někam dovolat.
|
29.1.2012 18:38:32
Holky,moc díky za pochvalu
Hani, my jsme se stěhovali, až tehdy, kdy se nám nové líbilo víc než staré. Nic nás nehonilo. Od developera jsme koupili pouze hrubou stavbu bytu- od omítek až po konečný stav zajišťoval realizaci někdo´jiný... V základním vybavení totiž bylo něco, co jsem naprosto nechtěla... Levné umělé podlahy, koupelna hnusná... A když jsme vyslovili požadavek na to, co teď máme, stálo by nás to 4x více peněz... Takže- interiér půl na půl- ložnice, dětský pokoj a kuchyň na zakázku, obývák a zimní zahrada sami. Ale! Hlavně chlapi přesně poznali, co chceme, vůbec jsem se s nimi nedohadovala. A to bylo super. A jo, to co je vidět, je zimní zahrada. Trávíme tam nejvíce času. Roman doutníček, oba vínko, filozofické debaty a tak.... |
krupice. | 33843 |
29.1.2012 15:56:54
Šárko díky za fotky, máte to jak z katalogu! To za oknem je něco jako zimní zahrada? To musí být super. Interiér jste si navrhovali sami nebo taky s "odborníkama"? A obdivuju, jak to máte všechno dozařízený a sladěný.
My jsme konečně po 2 a půl letech pořídili nábytek do obýváku a vytapetovali. Ale např. lustry ještě nemáme a v koupelně a na WC chybí skříňky a úchytky. Jenže teď přijde na řadu vyřešit dětský pokoj... Dneska si Danielka našla skvělou zábavu. Vzala si můj starý telefon, který je bez sim karty a "hrála" si s ním. Občas si do něj ťuká Patrik, ale nechápala jsem, jak to může bavit Dandu, když mají k dispozici iPhone, na kterým hrajou hry. A pak mi Danda říká, že tady něco zmáčkne a pak si může s někým povídat a ona mu něco řekne a on odpoví a tak...Já jsem vařila oběd a do toho něco pekla a tak říkám "hmmm, hmmm" a vduchu si myslím, jakou má to dítě fantazii A pak mi to chtěla předvést, dala mi telefon k uchu a tam to zvonilo a pak se ozvalo "tísňová linka". Nejdřív jsem se lekla, ale pak jsem se omluvila a vysvětlila, že si děti "hrají", naštěstí byly chápaví a vysvětlili zase mě, že to i bez simky funguje. Stejně ale nechápu, jak se Danda trefila zrovna do týhle kombinace čudlíků, když číst ještě neumí...Jo a podle všeho jim volala několikrát, než jsem na to přišla |
Kičína, Sona Richard Hanka | 28473 |
28.1.2012 22:14:29
Téda Šárko, nádhera, máte to luxusně sladěný, nádherný barvičky. Stálo to za to.
|
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
28.1.2012 11:06:36
Śári super, moc hezké, fakt se mi to líbí a to nejsem záclonový typ
HOlky ostatní zdravím, nějak jsem pořád v kalupu, občas nakukuju ,ale nestíhám přispívat, zkusím se polepšit... |
28.1.2012 9:54:56
Konečně vyfoceno-
|
25.1.2012 8:51:36
Holky, jo, já je fotnu
|
krupice. | 33843 |
23.1.2012 22:14:13
Jé Šárko, taky bych chtěla vidět záclony. My nic na oknech nemáme a pořád přemýšlím, co s nimi. Záclony by to zútulnily, ale moc se mi nechce zakrývat výhled a na parapetech mám jednak kytky a taky tam mají děti posez...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.