| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2804  [Dalších 2684 >>]
Kičína, Sona Richard Hanka 28473
22.1.2012 23:30:12
Šárko, nějaké foto by nebylo? :-)
Šárka, Anička 30.8.05 39525
22.1.2012 9:46:07
Želvi, my ji měli půjčenou od syna kamarádky. Ani vyzkoušela a já koupila po netu. Klíďo si ji přijďte vyzkoušet k nám, máte to jenom přes park :-)
A já jsem včera pověsila záclony. Nejdřív jsem si říkala, že budeme bez nich, ale mně se to prostě nelíbilo. Dopřála jsem si luxusu záclonového studia- navrhli několik barevných variant, způsob zakotvení (u nás trochu složitější, máme kolem pokoje v rohu světelnou lištu), ušili a vše dodali s návodem,hmoždinkami, no super! Je to taaak krásné :-)
Želvik 52389
19.1.2012 8:55:09
Ahojky, koukám, že se tu řeší aktovky,...no taky budem muset vybrat. Máme za sebou zápis, v pohodě,...
Holky Ostravské, ty Emipo tašky jsou tu někde v obchodě, nebo jste řešili přes net? Nevím, ráda bych aby si tašku vyzkoušel než koupím,...~d~
myšulka 27970
16.1.2012 20:47:55
Tak podle popisu my máme tu aktovku na sucháč. Funguje bez problémů
krupice. 33843
16.1.2012 0:26:54
Holky díky moc, všechny máte "batoh do školy", tak to nazývají. To je ta druhá varianta, co jsem dávala.

Aktovky (to je ta první fotka) jsou proti tomu malinko vyšší a "hubenější", batoh je víc "bachratější" a má uvnitř tu třetí kapsu na zip, oproti aktovce, která jí má pouze na nějakej sucháč. Už to mám nastudovaný ~t~
Vidím to taky na ten batoh, ještě se na ně možná pojedu podívat. Ale asi to budu muset koupit na jaře, neboť v červnu mají ve školce rozloučení s předškoláky a děti si tam nosí ty tašky.

Nás zítra a pozítří čekají přijímačky a zápis, letos se té škole už nevyhnem. Ještě budu hledat jiného psychologa, aby mi potvrdil nebo vyvrátil diagnostiku ADHD. Spíš si myslím, že ano, jenom bych ráda věděla, "jak na to", abych to i já přežila~8~ Danda nejde zabrzdit, i když se jí pořád snažím vymyslet program, abych jí nějak zabavila. Včera jsme byli všichni (kromě Patrika) v divadle na baletu Zlatovláska. Bála jsem se, že se Danda začne nudit a budeme muset hledat nějaký program "k tomu". Radši jsem jí doma ještě jedou pohádku přečetla, stejně se mě pořád na něco nahlas ptala. Ale líbilo se jí to, prý by chodila každý den. Dneska jsem s ní byla bruslit, ale očividně jí ty 2 hodiny nestačily. Oba tu řádili jak šílení do 9. Měli jsme návštěvu, tak to nějak nešlo spacifikovat dřív a jak se rozjedou, je to konec. A navíc se opět poslední dobou vnoci budí, svědí jí tělo, mažeme, dáváme Fenistil a pod. a když ne to, tak chce čůrat nebo narovnat peřinu...Ještě že Patrik spí dobře. Dan mi tady chrápe na gauči, ale fakt silně. Snad ho ani nebudu budit, aby se přesouval. To už bych se vůbec nevyspala. Tak dobrou.
15.1.2012 21:12:22
Anduli má úplně stejnou jako je na fotkách Lubky a Petinky. Koupená na netu ve výprodeji v setu i s pouzdrem a pytlíkem na boty- něco kolem 700 kč. A zatím opravdu velká spokojenost.
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725
15.1.2012 17:48:50
Zvažovala jsem co to vlastně je - aktovka nebo batoh. Osobně bych řekla něco mezi. Určitě budu vybírat znovu nějakou, aby vršek kryl i z boku, když prší, sněží...je to dobrá pomoc

Lubajz + Apolenka+Tonička 26731
13.1.2012 8:15:53
Tady je fotka aktovky s Apolenkou;-) (kdybyste jí už náhodou nepoznali, je to ta, která má nejviditelnější aktovku /vínovo-růžová s dalmatinem/)
Aktovku jsme kupovali až v srpnu (na netu mívají výprodeje loňských modelů)

pokus, nevím, jestli vyjde

myšulka 27970
12.1.2012 20:19:18
HA, tak já jsem zjistila, že máme taky Emipo~f~ Původně jsem totož uvažovala o Stilu. S aktovkou plná spokojenost, po měsíci nám jen upadla odrazka na zapínání, takže to nešlo zapínat. Reklamace byla vyřízená rychle, během týdne, ale paní, která tašky balila nám omylem poslala jinou a naši jiné pní. No sranda, to se řešio nejdýl. Ale to s aktovkou zrovna nesouvisí.
Myslím že je mají na vyzkoušení někde na Jižáku, ale nejsem si moc jistá. Já jsem riskla a kupovala přímo přes internet.
12.1.2012 17:00:49
Hani, Andulka má aktovku. Teda, ono to je takový aktovkobatoh.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2804  [Dalších 2684 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.