| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2804  [Dalších 2624 >>]
Kičína, Sona Richard Hanka 28473
9.11.2011 12:12:51
Ahojky holky, teda Hani, ještě že to dobře dopadlo. Soňa si jako malá při stěhování stříkla do pusy předpírací sprej, na kterém byly všechny možné šílené symboly. Také jsme skončili v nemocnici, také jsme volali toxikologii, naštěstí tam znali složení a bylo nám řečeno, že vše ok, že ten sprej ublížit nemůže, tak nás pustili domu.
Upřímně řečeno, manžela bych zabila, jak ho může napadnout přelít fridex do krabice od džusu... a když už, tak to velmi výrazně označit a neposléhat na to, že poznáš barvu. Kdyby sis pořádně přihnula rovnou z krabice, barvu bys taky nezaznamenala... Fuj, ještě že je Danda v pořádku, fridex je dost síla
Šárka, Anička 30.8.05 39525
9.11.2011 8:07:02
Hani, uf! A Tvá reakce byla skvělá, telefonu na toxikologii by se asi zmohl málokdo.
Perlička + cácorka 07/05 25608
8.11.2011 21:25:42
Jéžiš Hani, ještě že to tak dobře dopadlo!! Záměny se dějí pořád, hlavně že jste si všimli včas a všechno už je v pořádku!!~x~
krupice. 33843
7.11.2011 22:56:21
Ahoj,
tak máme Dandu hospitalizovanou v nemocnici, cucla si fridexu, ale ne její vinou! Kupuju jí jablečný džus v litrových pet lahvích, pije to prakticky jen ona. Včera jsme děti vezli k babičce a brala jsem jí i načatou flašku džusu. Dneska dopoledne šel Dan vyměnit fridex do auta a starý fridex přelil do lahve od jablečného džusu a nechal to v autě (ještě prý bude doplňovat). Pak jsem já měla nějaké objížďky zakončené nákupem a všimla jsem si v kufru auta té flašky s načatým džusem. Myslela jsem, že mi ho babička dala zpátky do tašky a v autě mi vypadl. Vzala jsem ho nahoru a dala do lednice. Když přišla Danielka ze školky, nalila jsem jí "jablečný džus" trochu zředěný vodou. Ona si cucla a prý že to není džus. Ochutala jsem to, měla jsem v puse pěkně hořko.Jenomže Danda to asi polkla, pak nám došlo, co se stalo. Dan byl naštěstí ještě doma, akorát se vypravoval do práce. Hned jsem volala toxikologii, dali jsme jí napít piva a jeli do nemocnice. Danda samozřejmě brečela, protože se bála, co jí budou dělat a taky protože já jsem brečela a že tam bude muset spát.Ale nakonec se tam zabydlela a šlo to. Teď jsem tam volala a výsledky krve jsou dobré, hladina toxinů nulová, hurá! Strašně se mi ulevilo.
Samozřejmě jsem si s Danem předtím stačili vynadat. On mně, že jsem blbá a nepoznám barvu džusu (no rozeznejte v kufru auta v garáži tmavě růžovou od barvy jablečného džusu) a já jemu, že aspoň nestrhl etiketu nebo neoznačil, což bych udělala v každým případě já, když bych tam lila něco jinýho! Ale hlavně, že dítě je zdravý:-)

Jinak my jsme v neděli tapetovali, proto byly děti u babičky. A tak se nám ty tapety líbí, že jsem šla dnes ještě doobjednat jednu roli a otapetujeme toho víc~t~
18.11Sauni13 24930
2.11.2011 21:11:05
Mapi,to je paráda ,že malý spinká a je hodňoučý-to máš fakt za odměnu :-)
O pubertě mi vykládej, Ondra 12,5 ~8~ S chutí bych ho někdy přes tu papulu cinkla,když on nosí brejle,to je taaaaková nevýhoda!!!~a~
PS:Já byla taky hrozná,ale to mu vykládat nemůžu...

Máš to ale dobrou kombinaci-kojenec,prvňák a puboš = smekám!
18.11Sauni13 24930
2.11.2011 21:06:09
Želvi, ono to nebylo těžké tam dát,kolega mě tam vychvááálil,když on je ke mě poněkud nekritický,hrozně na mě vždyky držel,zlatíčko....takže se obávám toho,že mu tam udělám ostudu...No,posr.n.´ jsem až za ušima...,,Dávat" to tam musím od pondělka.....uffff Když já to bez té práce prostě neumím :-((

Tobě taky Ježíška do bříška tedy :-))) Na poště mám taky podanou žádost,ale upřímně(i na přepážku,i jako pošťanda) a upřímně radši bych v dešti roznášela poštu,neb obsluhovat za přepážkou,takže Tě plně chápu,že to tam nemáš žádný med...Když s tou prací je to mizérie veliká...

Já chci dělat pomocnici u Ratunky :-)
ratunka 32460
2.11.2011 20:46:11
Zelvi, v Porubě jsou jakési divné zony, netěhulské, či co.
Kdybych o něčem věděla, dám vědět.
Želvik 52389
2.11.2011 19:35:27
Ratu všema deseti....prostě cítím, že na poště to není ono.... snad to nějak dopadne dřív, než tam zcvoknu ~t~

Nakazit mimibacilem bych se taky chtěla, ale zatím mám bohužel dobrou imunitu nebo co? Snad se nám Ratu zadaří, je to na bednu
ratunka 32460
2.11.2011 17:59:34
ŽElviku, kdyby se u nás v budoucnu uprázdnilo místo pomocnice, brala bys to???sem-tam někoho hledáme. Je to všecičko po známosti, ale kdyby...ať vím. Jsi mimo obor, zrovna teď hledáme ergoterapeuta:-)

Sauny, tak do toho~g~ Všechno se naučíš, ale bude to fuška a doma tě budou muset podpořit. To zvládneš, držím pěsti aj na nohách.

Mapi, fajn, že máte pohodového klučinu. Já se zatím intenzivně snažím nakazit~p~ v práci, mám teď na cvičení hodně miminek, taky třeba chytím tu správnou mimiinfekci:-)I když je mi jasné, že jenom o bacilovi to asi nebude:-)))
Holky, přeju krásný podzim, u nás je tak nádherně, škoda že se z práce teď po změně času dostávám až jak se šeří:-(

Želvik 52389
2.11.2011 15:44:17
Gratulace k třetímu chlapákovi, to je sranda ~t~

Sauny, to je fajn, že se naskytla nová práce, jsi borka, žes to tam položila....~R^

Ratu a pro mě bys kšegt neměla? Já na té poště zdechnu. Už od srpna čekám na výpověď, kterou vedoucí slíbila a pořád se ni neděje. No je mi jasné, že jsou rádi za každou ruku na vánoce~o~, sama výpověď dávat v případě, že nemám zatím práci nechci, přišla bych o odstupné, což mi za to nestojí. Tak se v tom plácám a trpím ~a~

U nás jinak marodíme, kluci mají angínu. Martínek měl včera 4 roky!!!Mazec jak to uteklo. Dalšího prcka zatím stále nečekáme, co se dá dělat.

Mějte se hezky a zas nakouknu~3~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2804  [Dalších 2624 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.