| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2804  [Dalších 2634 >>]
18.11Sauni13 24930
12.11.2011 15:47:41
Hani~6~

Hlavně že Danda v pořádku! Je to za Váma,Tvoje reakce byla na jedničku a jede se zase dál...Vzpomínáte jak jsem asi 4měsíčnímu Štěpánovi ,,hrkla" do papule Kanavit???Ne kapičku,ale hrkla půl lžičky snad? Komu se něco podobného ,,nepodaří"...Jste o.k. a už na to nemysli...

Vánoce: Ondra vůbec nevím..objednala jsem mu zbytečně drahá trička s motivem počítačové hry-měkké dárky nebere,ale oblíct si nemá co a ,,jen tak" bych mu je nekoupila neb je čunče,polepí se lepidlem a podobně ,to je mu 12,5! A chtěl hru POKER,tak tu,a fakt nevím,čím byh ho potěšila...
Štěpánek -ještě horší-taky mi popište toho křečka,Štěpulu trochu šidíme,všechno máme po Ondrovi :-( byteček malý...takže zatím mám obyč.jeřáb,a takovou elektronickou hru do ruky,čepku+rukavice+tričko Spiderman.

Jinak zlobí teď taky...Ondra dnes dostal i po čuni od manži,protože byl hodně,ale hodně drzý...

Já a práe-ani se mi psát nechce-dojíždět zvládáme,úplně se ,,nepředřu"" ale nějak se tam ,,nemůžu najít" -zatím mě to nebaví a navíc je tam příšerná příšerná zima(inventuru jsem dělala ve 12 stupních-děs). Třeba se to otočí,uvidím...
krupice. 33843
11.11.2011 23:45:02
Myšulko, popravdě řečeno, moc se mi nechce zavádět sezení u Patrika dokud neusne. Podobný věci zavádí Dan a já jsem pak otrokem uspávání. Danda měla narušený spaní někdy v roce a půl po návštěvě Rumunska. Dan říkal, že u ní musíme sedět. Střídali jsme se u ní po půl hodině a za pár dní jsme toho měli dost. Navíc on by si odjel na loď já bych měla zábavu na celý večer. Takže jsem zavedla metodu "položit, pohladit, odejít..." a za 3 dny usínala sama. Na Patrika zase našel metodu, že usíná nejlépe pohupováním a natřásáním v náručí. Takže jsem natřásala až do roka a čtvrt, kdy už byl pěkně těžkej, já byla vyřízená, ale nemohla jsem ho nechat plakat, protože Dan taky spal v ložnici. Na jaře jsme začali jezdit na chalupu a tam mi už i zbytek rodiny řekl, že jsem blázen takhle ho uspávat. Takže jsem opět nasadila zmíněnou metodu "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit...." a za 3 dny usínál krásně sám. A dokonce začal spát přes den 2-3 hodiny, kdežto předtím usnul maximálně na 40 minut! No ale teď nevím, co s ním, protože mi vyleze z postýlky. Včera a dneska to bylo lepší. Nechala jsem ho vzhůru s Dandou a potom jim společně zazpívala a odnesla ho. Chvilku jsem počkala za postýlkou a byl vklidu. Akorát včera ho tedy vyrušily klapající podpatky na chodbě a začal plakat. Všechno je tu šíleně slyšet a on se poslední dobou bojí všech neznámých zvuků. Taky taky pořád někdo vrtá nebo klepe, je to na nervy. Tak toť ke spaní. Myslím, že by to možná vyřešilo, kdybych je dala s Danielkou do jednoho pokoje. Počítala jsem, že je sestěhuju až na jaře, chci jim předělat pokoj. Tak uvidím, jak to bude.
krupice. 33843
11.11.2011 22:55:32
Ahoj holky,
díky za tipy. Asi bude ta mořská panna se svítící ploutví. Jde i do vody a Danda jí moc chce. Kičí, co všechno dělá ten křeček zhu zhu a máte něco k němu? Taky o něm přemýšlím, že bych koupila každému dítěti jednoho a nějakou tu hračku pro ně. A pak pro Dandu nějakou společenskou hru. Rozmýšlím se mezi dětskou verzí Monopolů, Dostihy a sázky nebo Carcassone. Máte někdo zkušenost, co tak může nejvíc bavit hyperaktivní šílenku? Tělocvičnu jí koupit nemůžu~d~ Dneska mi zase dala. Nedala jsem jí do školky, protože jsme se měli ukázat u doktorky po té hospitalizaci. Vzala jsem tam i Patrika, protože kašle. Pak jsme se zastavili po obchodech, nemám ještě pro Dandu boty na zimu. Byla otrávená už jak jsme tam vlezli. Patrik neustále vylejzá z kočárku nebo řve, že mu Danda něco dělá, honím ho a rvu zpátky do kočárku, on se brání, já mám dost. V Bille už mě málem trfil šlak. Nejdřív řvali, že chtějí "hami", šla jsem tedy nakrájet chleba a uklidila je do rohou, abych mohla oběhnout regály. Potom zase, že mají žízeň, tak jsem poslala Dandu pro Jupíka. Patrik chtěl samozřejmě taky a Danda řvala, že jí to vypije. Pak už byli najedení a napití a přesto řvali ještě víc, Danda pořád něco Patrikovi dělá, ten už nesnáší jakýkoliv Dandy dotyk, vadí mu, i když se Danda chytne kočárku. Už jsem pak na ně hystericky řvala, Dandě jsem hubovala celou cestu, museli si o mě lidi myslet, že jsem šílená. Doma to mělo ještě dohru...~8~
myšulka 27970
10.11.2011 20:27:09
Teda Hani, to sis užila, hlavně, že je už vše v pořádku. S chodícím nespavcem neporadím, u nás byl totální nespavec nechodící. Ale nepomohlo by, kdybys byla při usínání u něho? My jsme postupně přešli z udrncácání na míči na usínání se mnou v posteli a teď před spaním prohlídneme pohádku, přitulíme se u mě v posteli, přensu Davču do jeho postýlky, dám dobrou noc a jdu zpět do své postele a při přistíněné lampičce si čtu, dokud neusne, což je tak 10 minut. DAvča je v klidu a promě je to jediný čas, kdy si stihnu číst.~t~
A vánoce, Jindřiška dostane nějaké vlněné funkční oblečení, čelenku pro princezny, magnetickou stavebnici, zažehlovací korálky, knížku, zvířátko od Schleicha a panenku miminko, . Má doma už stejnou panenku chlapečka, teď chtěla ještě holčičku. Něco z toho dostan od našich. Reklamy zvysoka ignoruju. Jo mám jednoho Petshopáka, či jak se to píše. Od někoho jednoho dostala a děsně si přála ještě jednoho, stejně si s tím nehraje. S bráchou si bude určitě hrát s koňským Duplem, který dostane on.
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
10.11.2011 19:43:41
Ahoj všichni

Hanko, my máme Piggi Pop od loňských vánoc - Martin si to přál strašně moc... i jsme si s tím hráli docela dost. Letos bych mu to už teda nekupovala :-)...
Kičína, Sona Richard Hanka 28473
10.11.2011 16:44:15
Hani, tohle znám, taky tu velí reklamy, ale Soňa má smůlu, reklamy mě neberou. Měla tu nějaké katalogy, co přišly z hračkáren, mimochodem letos je to fakt nářez, jedna větší blbina než druhá a neskutečně drahý.
Mě nadchly třeba Igráčci, dostanou je všechny naše holky, ať si můžou hrát spolu, jedna sada prý stojí 79,-Kč. Pak je u nás oblíbený zhu zhu křeček, máme od loňska jednoho, tak asi přikoupím kamaráda nebo i nějakou soustavu, uvidím, jak mi vyjdou finance. Určitě věci na malování, tvoření, toho není nikdy dost, nějakou knížku a ještě chci objednávat v jednom shopu spodní prádlo, punčocháče a ponožky všem. Mořskou panu máme, ale takovou, se kterou se může koupat, s tou si vyhraje hodně. Nevím, jeslti ta svítící může do vody. Ta naše mění ve vodě barvu podprdy a po otočení rukou plácá ploutví, takže jakž takž plave...
krupice. 33843
10.11.2011 12:38:22
Je Želviku, to máte pech, ale aspoň to nedostal v létě.

Chtěla jsem se ještě zeptat, co kupujete holčičkám k Vánocům. Chci už konečně něco objednat přes internet, než budou přeplněný pošty a pořád si nevím rady. Danda chce jako obvykle blbosti z reklamy. Ta největší blbost, kterou chce nejvíc, je "Prasátko Pigi Pop". Z toho mám osypky, jen co to vidím. Aqua sand - už vidím, jak máme písek a vodu všude a hlavně budu muset neustále asistovat~8~ Barbie svítící mořskou pannu - no ale nevím, kolik si s tím bude hrát. Loni strašně chtěla Moxie girl s magickými vlasy a je to pěkná blbost. Ta razítka na vlasy jsou k ničemu, akorát je všechno upatlané.~d~
krupice. 33843
10.11.2011 12:30:42
Ahoj,
samozřejmě jsem byla naštvaná, protože jsem nechápala, jak může nalít jed do láhve od jablečnýho džusu a neoznačit to! ON zase nechápal, proč jsem brala láhev z igelitky, kam to dal společně s originálním fridexem. Jenomže to jízdou jaksi vypadlo...No hlavně, že to dopadlo takhle. Na toxikologii mám napsané číslo v kalendáři už léta. Opsala jsem ho tady z nějaké diskuze a zrovna asi před 2 týdny jsem si ho přepisovala z loňského kalendáře do letošního.
Danielka šla druhý den po poledni domů a vypadala docela spokojeně. Prý si tam s ní paní učitelka kreslila a hrála člověče nezlob~:-D Zato já jsem tu noc nespala, v hlavě se mi to honilo a Patrik byl od 3 do 6 vnoci vzhůru. Ten mi poslední dobou blbne se spaním, vůbec to nechápu a nevím si s ním rady. Hlavně je problém s večerním usínámím. Chodil spát kolem půl 8 a i po změně času to bylo vpořádku. A najednou nechce sám usínat, brečí, volá mě a naučil se vylézt z postýlky i když je vytažená nahoru, takže opravdu nevím jak na něj. KDyž začala blbnou Danda, platila na ní metoda "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit, pohladit, odejít...." a za 2 dny to bylo vpořádku. Jenomže on přijde za mnou, takže si fakt nevím rady. Včera Danielka usnula dřív, než on. Jeho jsem měla přikurtovaného v židličce, bych mohla vytřít a usnul kolem půl 10. Ve 2 vnoci byl opět vzhůru. Nedovedu si představit tohle absolvovat denně. ~8~ Nemáte někdo zkušenost s nespícím dítětem, který leze z postýlky ven? Tohle totiž od Dandy neznám.
Želvik 52389
10.11.2011 11:51:18
Teda Hani, to je síla, tak ať je líp...a doma klid

Tak Radeček má neštovice....~8~
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725
9.11.2011 18:33:12
Hani, no teda...
hlavně, že je všechno v pořádku...
a vyčítat si navzájem, kdo za to může ~8~ když se nám opařil Vojta, nepadlo o tom ani slovo, hold, málo jsem hlídali (stačil kartáč v nemocnici) a stejně, i kdyby jsi měla děti uvázané u nohy, jen se otočíš a je to. Každopádně je to poučení pro všechny. A stejně, kdo ví, kolik "nehod" ještě bude ~d~
Ale, jak jsem říkala, hlavně, že je vše v pohodě ~x~, ufff
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2804  [Dalších 2634 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.