Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
18.11Sauni13 | 24930 |
12.11.2011 15:47:41
Hani
Hlavně že Danda v pořádku! Je to za Váma,Tvoje reakce byla na jedničku a jede se zase dál...Vzpomínáte jak jsem asi 4měsíčnímu Štěpánovi ,,hrkla" do papule Kanavit???Ne kapičku,ale hrkla půl lžičky snad? Komu se něco podobného ,,nepodaří"...Jste o.k. a už na to nemysli... Vánoce: Ondra vůbec nevím..objednala jsem mu zbytečně drahá trička s motivem počítačové hry-měkké dárky nebere,ale oblíct si nemá co a ,,jen tak" bych mu je nekoupila neb je čunče,polepí se lepidlem a podobně ,to je mu 12,5! A chtěl hru POKER,tak tu,a fakt nevím,čím byh ho potěšila... Štěpánek -ještě horší-taky mi popište toho křečka,Štěpulu trochu šidíme,všechno máme po Ondrovi :-( byteček malý...takže zatím mám obyč.jeřáb,a takovou elektronickou hru do ruky,čepku+rukavice+tričko Spiderman. Jinak zlobí teď taky...Ondra dnes dostal i po čuni od manži,protože byl hodně,ale hodně drzý... Já a práe-ani se mi psát nechce-dojíždět zvládáme,úplně se ,,nepředřu"" ale nějak se tam ,,nemůžu najít" -zatím mě to nebaví a navíc je tam příšerná příšerná zima(inventuru jsem dělala ve 12 stupních-děs). Třeba se to otočí,uvidím... |
krupice. | 33843 |
11.11.2011 23:45:02
Myšulko, popravdě řečeno, moc se mi nechce zavádět sezení u Patrika dokud neusne. Podobný věci zavádí Dan a já jsem pak otrokem uspávání. Danda měla narušený spaní někdy v roce a půl po návštěvě Rumunska. Dan říkal, že u ní musíme sedět. Střídali jsme se u ní po půl hodině a za pár dní jsme toho měli dost. Navíc on by si odjel na loď já bych měla zábavu na celý večer. Takže jsem zavedla metodu "položit, pohladit, odejít..." a za 3 dny usínala sama. Na Patrika zase našel metodu, že usíná nejlépe pohupováním a natřásáním v náručí. Takže jsem natřásala až do roka a čtvrt, kdy už byl pěkně těžkej, já byla vyřízená, ale nemohla jsem ho nechat plakat, protože Dan taky spal v ložnici. Na jaře jsme začali jezdit na chalupu a tam mi už i zbytek rodiny řekl, že jsem blázen takhle ho uspávat. Takže jsem opět nasadila zmíněnou metodu "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit...." a za 3 dny usínál krásně sám. A dokonce začal spát přes den 2-3 hodiny, kdežto předtím usnul maximálně na 40 minut! No ale teď nevím, co s ním, protože mi vyleze z postýlky. Včera a dneska to bylo lepší. Nechala jsem ho vzhůru s Dandou a potom jim společně zazpívala a odnesla ho. Chvilku jsem počkala za postýlkou a byl vklidu. Akorát včera ho tedy vyrušily klapající podpatky na chodbě a začal plakat. Všechno je tu šíleně slyšet a on se poslední dobou bojí všech neznámých zvuků. Taky taky pořád někdo vrtá nebo klepe, je to na nervy. Tak toť ke spaní. Myslím, že by to možná vyřešilo, kdybych je dala s Danielkou do jednoho pokoje. Počítala jsem, že je sestěhuju až na jaře, chci jim předělat pokoj. Tak uvidím, jak to bude.
|
krupice. | 33843 |
11.11.2011 22:55:32
Ahoj holky,
díky za tipy. Asi bude ta mořská panna se svítící ploutví. Jde i do vody a Danda jí moc chce. Kičí, co všechno dělá ten křeček zhu zhu a máte něco k němu? Taky o něm přemýšlím, že bych koupila každému dítěti jednoho a nějakou tu hračku pro ně. A pak pro Dandu nějakou společenskou hru. Rozmýšlím se mezi dětskou verzí Monopolů, Dostihy a sázky nebo Carcassone. Máte někdo zkušenost, co tak může nejvíc bavit hyperaktivní šílenku? Tělocvičnu jí koupit nemůžu Dneska mi zase dala. Nedala jsem jí do školky, protože jsme se měli ukázat u doktorky po té hospitalizaci. Vzala jsem tam i Patrika, protože kašle. Pak jsme se zastavili po obchodech, nemám ještě pro Dandu boty na zimu. Byla otrávená už jak jsme tam vlezli. Patrik neustále vylejzá z kočárku nebo řve, že mu Danda něco dělá, honím ho a rvu zpátky do kočárku, on se brání, já mám dost. V Bille už mě málem trfil šlak. Nejdřív řvali, že chtějí "hami", šla jsem tedy nakrájet chleba a uklidila je do rohou, abych mohla oběhnout regály. Potom zase, že mají žízeň, tak jsem poslala Dandu pro Jupíka. Patrik chtěl samozřejmě taky a Danda řvala, že jí to vypije. Pak už byli najedení a napití a přesto řvali ještě víc, Danda pořád něco Patrikovi dělá, ten už nesnáší jakýkoliv Dandy dotyk, vadí mu, i když se Danda chytne kočárku. Už jsem pak na ně hystericky řvala, Dandě jsem hubovala celou cestu, museli si o mě lidi myslet, že jsem šílená. Doma to mělo ještě dohru... |
myšulka | 27970 |
10.11.2011 20:27:09
Teda Hani, to sis užila, hlavně, že je už vše v pořádku. S chodícím nespavcem neporadím, u nás byl totální nespavec nechodící. Ale nepomohlo by, kdybys byla při usínání u něho? My jsme postupně přešli z udrncácání na míči na usínání se mnou v posteli a teď před spaním prohlídneme pohádku, přitulíme se u mě v posteli, přensu Davču do jeho postýlky, dám dobrou noc a jdu zpět do své postele a při přistíněné lampičce si čtu, dokud neusne, což je tak 10 minut. DAvča je v klidu a promě je to jediný čas, kdy si stihnu číst.
A vánoce, Jindřiška dostane nějaké vlněné funkční oblečení, čelenku pro princezny, magnetickou stavebnici, zažehlovací korálky, knížku, zvířátko od Schleicha a panenku miminko, . Má doma už stejnou panenku chlapečka, teď chtěla ještě holčičku. Něco z toho dostan od našich. Reklamy zvysoka ignoruju. Jo mám jednoho Petshopáka, či jak se to píše. Od někoho jednoho dostala a děsně si přála ještě jednoho, stejně si s tím nehraje. S bráchou si bude určitě hrát s koňským Duplem, který dostane on. |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
10.11.2011 19:43:41
Ahoj všichni
Hanko, my máme Piggi Pop od loňských vánoc - Martin si to přál strašně moc... i jsme si s tím hráli docela dost. Letos bych mu to už teda nekupovala ... |
Kičína, Sona Richard Hanka | 28473 |
10.11.2011 16:44:15
Hani, tohle znám, taky tu velí reklamy, ale Soňa má smůlu, reklamy mě neberou. Měla tu nějaké katalogy, co přišly z hračkáren, mimochodem letos je to fakt nářez, jedna větší blbina než druhá a neskutečně drahý.
Mě nadchly třeba Igráčci, dostanou je všechny naše holky, ať si můžou hrát spolu, jedna sada prý stojí 79,-Kč. Pak je u nás oblíbený zhu zhu křeček, máme od loňska jednoho, tak asi přikoupím kamaráda nebo i nějakou soustavu, uvidím, jak mi vyjdou finance. Určitě věci na malování, tvoření, toho není nikdy dost, nějakou knížku a ještě chci objednávat v jednom shopu spodní prádlo, punčocháče a ponožky všem. Mořskou panu máme, ale takovou, se kterou se může koupat, s tou si vyhraje hodně. Nevím, jeslti ta svítící může do vody. Ta naše mění ve vodě barvu podprdy a po otočení rukou plácá ploutví, takže jakž takž plave... |
krupice. | 33843 |
10.11.2011 12:38:22
Je Želviku, to máte pech, ale aspoň to nedostal v létě.
Chtěla jsem se ještě zeptat, co kupujete holčičkám k Vánocům. Chci už konečně něco objednat přes internet, než budou přeplněný pošty a pořád si nevím rady. Danda chce jako obvykle blbosti z reklamy. Ta největší blbost, kterou chce nejvíc, je "Prasátko Pigi Pop". Z toho mám osypky, jen co to vidím. Aqua sand - už vidím, jak máme písek a vodu všude a hlavně budu muset neustále asistovat Barbie svítící mořskou pannu - no ale nevím, kolik si s tím bude hrát. Loni strašně chtěla Moxie girl s magickými vlasy a je to pěkná blbost. Ta razítka na vlasy jsou k ničemu, akorát je všechno upatlané. |
krupice. | 33843 |
10.11.2011 12:30:42
Ahoj,
samozřejmě jsem byla naštvaná, protože jsem nechápala, jak může nalít jed do láhve od jablečnýho džusu a neoznačit to! ON zase nechápal, proč jsem brala láhev z igelitky, kam to dal společně s originálním fridexem. Jenomže to jízdou jaksi vypadlo...No hlavně, že to dopadlo takhle. Na toxikologii mám napsané číslo v kalendáři už léta. Opsala jsem ho tady z nějaké diskuze a zrovna asi před 2 týdny jsem si ho přepisovala z loňského kalendáře do letošního. Danielka šla druhý den po poledni domů a vypadala docela spokojeně. Prý si tam s ní paní učitelka kreslila a hrála člověče nezlob Zato já jsem tu noc nespala, v hlavě se mi to honilo a Patrik byl od 3 do 6 vnoci vzhůru. Ten mi poslední dobou blbne se spaním, vůbec to nechápu a nevím si s ním rady. Hlavně je problém s večerním usínámím. Chodil spát kolem půl 8 a i po změně času to bylo vpořádku. A najednou nechce sám usínat, brečí, volá mě a naučil se vylézt z postýlky i když je vytažená nahoru, takže opravdu nevím jak na něj. KDyž začala blbnou Danda, platila na ní metoda "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit, pohladit, odejít...." a za 2 dny to bylo vpořádku. Jenomže on přijde za mnou, takže si fakt nevím rady. Včera Danielka usnula dřív, než on. Jeho jsem měla přikurtovaného v židličce, bych mohla vytřít a usnul kolem půl 10. Ve 2 vnoci byl opět vzhůru. Nedovedu si představit tohle absolvovat denně. Nemáte někdo zkušenost s nespícím dítětem, který leze z postýlky ven? Tohle totiž od Dandy neznám. |
Želvik | 52389 |
10.11.2011 11:51:18
Teda Hani, to je síla, tak ať je líp...a doma klid
Tak Radeček má neštovice.... |
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 | 22725 |
9.11.2011 18:33:12
Hani, no teda...
hlavně, že je všechno v pořádku... a vyčítat si navzájem, kdo za to může když se nám opařil Vojta, nepadlo o tom ani slovo, hold, málo jsem hlídali (stačil kartáč v nemocnici) a stejně, i kdyby jsi měla děti uvázané u nohy, jen se otočíš a je to. Každopádně je to poučení pro všechny. A stejně, kdo ví, kolik "nehod" ještě bude Ale, jak jsem říkala, hlavně, že je vše v pohodě , ufff |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.