Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ocicko |
• |
7.8.2012 16:45:26
Hani to jsou sileny prazdniny - by me mrsklo....
u nas deti uz budou v praze - ja uz jdu do prace - muz ma vikendy a babicky uz na deti nekde nemaj :( - nemame zadny tabor nic tak snad to preziji.... jinak vsem srpnatkum hezke narozeniny :) a hezky zbytek prazdnin - a prvnackum hezky vstup do "starsiho" zivota..... |
krupice. | 33843 |
3.8.2012 19:11:21
Ahoj,
Jani, opet v Lignanu. Zatim jsme s detmi spokojeni. Prizemni aparmany, kde muzou behat venku bez obav, 100m more, 100m centrum a atrakce pro deti. Vcera jsme konecne vysli v 6 hodin vecer ven - do zabavniho parku pro deti se super prolejzkama, vlackem a pod...Jen co jsme tam vlezli, Patrik utikal, upadl a rozbil si koleno. Za chvili zacal brecet, ze ho to boli a najednou mi zacal blednout a omdlivat, byl uplne bilej a usinal za pochodu. Svagrova je detska sestra, zkouseli jsme ho probrat, ani piti nechtel, ja jsem zacala hystercit. No nastesti ho probraly moje vsudypritomne zasoby bombonu. Byl hodne unaveny, vubec mi tu odpoledne nechce spat a to doma spi klidne 3 hodiny.Navic je porad strasne horko a asi utrpel i sok. Slibili jsme detem, ze dnes pujdeme do parku driv a bude i vlacek a co myslite...Dan se svagrem je vzali az ted vecer, ze pujdou na hriste a do toho volala tchyne, ze Vasilovi (nevl.otec) neni dobre, takze Dan s brachou jeli k nim a volali zachranku.Je hodne vazne nemocny, akce nemocnice probehla uz jednou predevcirem. Jinak Bohnice pokracuji, dneska tady bylo celkem deti 6. Danda s Patrikem, kluci 5 a 7 let, co tu bydli a dalsi bratranec 5 let od brachy a sestrenice 12 let od dalsiho brachy. Nastesti tu byli i Dan se svagrem, takze boje o i-hry nepadly jenom na moji hlavu. Nevim, jak si to uzivaji moje deti, ale Danda se sem strasne tesila. Tesila se i na to, jak bude u babicky, jenomze tam akorat prespala a rano nebylo Vasilovi dobre, takze musela zpatky. Fakt nevim, jak by si ja tady chteli nechat, pripada mi, ze je to tu dost hekticky, porad nekdo pracuje a nevidim, ze by se s detma neco podnikalo. Alespon barak, ve kterym jsme je dost velky, rekla bych az obrovsky, tak se to pri tolika detech da. Nahore maji v jednom detskym pokoji pingpongovy stul, tak obcas s Dandou trochu trenujeme. Taky zapasim s jidlem, holt neni to moje strava. Kazdy rok pravidelne 3. den dostanu strevni potize. Letos se mi to zazrakem vyhlo, ale Dan uz druhy den skuhral, ze ho boli zaludek. Tchyne vari vsechno strasne na oleji, letos uz i muj oblibeny kus kus plaval v oleji, nedela mi to dobre uz od pohledu. Kdyz mam hlad, zacpavam se chlebem, kterej mi taky moc nejede. Je to takovej ten bilej nafouklej s gumovou tvrdou kurou. Ani v Italii jsem si na pecivu nepochutnala. Bulky byly gumovy uz pri koupi a skrz tvrdou kuru se k nim ani nedalo dostat. Navim, jak bych v tehle zemich prezila Tak konec stiznosti. Uz jenom 2 dny, pak domu a na chalupu. Nevim, jak se tesi ostatni predskolaci do skoly, ale Danda tvrdi, ze se netesi. Myslim si, ze se hlavne netesi, az skonci prazdniny. Podle myho ji to bude ve skole bavit, ale ona si to zatim moc nedovede prestavit. Ucitelku budou mit suprovou, takze stopro to bude vpohode. |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
3.8.2012 17:57:28
tady to nějak žije ...
Hanko - Bohnice hadr, vůbec nezávidím... byli jste znovu v Lignanu? U nás letos moře ne, loni jsme si užili 14 dní . Byli jsme první červencový týden na Slovensku - dali jsme si pěknou hřebenovku Chopok - Ďumbier, prohlédli ledové jeskyně, koupali se v Tatralandii. Jinak jsou kluci po babičkách (na tábor nechtěli - ale příští rok prej jo). Za týden jedeme na náš tradiční cyklopuťák - tentokrát někam kolem Mariánek, Karlových Varů... a poslední srpnový týden jsou kluci už v Praze, ale budou mít příměstský tábor na in-linech - no jsem na to zvědavá . ALe můžu vám říct, že už se docela těším, až budou doma - páč rodičovstvo zatím asi stihne zvlčet - od začátku prázdnin jsem NIC ale fakt NIC nestihla uklidit, ráno pozdě vstávám, téměř každý večer jsme někde... no říkám - chybí nám pevná ruka povinností :-D. A ještě sebestředné okénko - holky ja to dalaaaaaa, konečně jsem pokořila řízní auta a jezdíííííííííííííííím... to je taková paráda, ani nevíte jak jsem na sebe hrdá :-D... Tak tolik report od nás, jdu balit, pádíme na chalupu za tchánovci a klukama... |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
3.8.2012 7:42:59
Hani, vašim dětem se tam líbí? Vůbec se ti nedivím, že jsi znechucená :-( Já bych takovou dovču asi přežila jenom tak, že bych byla pořád v lihu....
Jinak uf, lítal nám ve vzduchu příští týden, už přistál Ani bude hlídat jedna naše dobrá kámoška, mají se rády, nevím, která z nich vymýšlí větší blbiny. S ní je to veget. Stačí, když jí nechám na stole stravenky, pár peněz, řeknu, že z ledničky může cokoli použít a ona se postará. Jezdí s Ani na výlety, nemá problém. Tchyňa musí mít vše navařeno, snídani a svačinu nachystanou na talíři, jinak řekne, že nevěděla, co má dát Ani k jídlu....A když přiletím z práce uštvaná jak sviňa, tak to navařené jídlo musím ohřát, protože to je asi moc velká práce. Uááááá!!! A těším se na konec prázdnin- budu mít 2 týdny volno- nejdřív jedu na Horní Bečvu do Beskyd, kde je animační program pro děti, takže budu mít i chvíli pro sebe, pak konečně společný týden všici dohromady na Šumavě na kola. No nic, pacošci se vyspinkali, klepou na dveře, jdu pracovat. |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
2.8.2012 14:15:40
Hani drž se!!To by byl na Bohnici každý :-( Příští rok vyhlaš "Apaluchu" ze "S tebou mě baví svět" a vyšli Dana s dalšími tatínky a dětmi na týden na chalupu - moje kamarádka to taky tak dělá a velmi si to chválí ;-) (mají 3 děti) Otázk ale je, jestli se s manželem o tom dá bavit :-((
Nebo už zbývá na týden jako "vážně" onemocnět anechta ho, ať si to vyzkouší, co to je - kdo nezkusí, neuvěří, že mateřská dovolená jsou galeje.. Já jsem dneska Verču udala bráchovi a jeho přítelkyni až do zítřka -asi se hodně nudili, protže jí chtěli i na noc na přespání ) NO aspoň jí konečně protřídím hračky v pokojíku a tajně vyhodím, co tam nemá být - už se jí nějak zmenšuje prostor.. |
mapina+3 kluci(01,05,11) | 29057 |
2.8.2012 13:12:51
HANI,tak to ti nezávidím,držím palce,ať to tam přežiješ.Naši kluci se taky pořád dohadují,chvilku se děsně milujou,hrajou si a pak se zhádají-děs běs
|
2.8.2012 13:02:49
HANI,tak to ti nezávidím,držím palce,ať to tam přežiješ.Naši kluci se taky pořád dohadují,chvilku se děsně milujou,hrajou si a pak se zhádají-děs běs
|
krupice. | 33843 |
2.8.2012 11:26:24
Ahoj holky, vidim, ze zajistit deti, pres prazdniny je horor, ktery budu pristi rok resit taky.
My jsme byli tyden v Italii v apartmanu, potreti na stejnem miste a s vlastnim varenim, ale nam to zatim vyhovuje.Bylo nas vic rodin, takze deti se zabavily a i pro nas to bylo lepsi, nebot mame opet delsi krizy a komunikace dost vazne. Pak jsem byla s detmi sama na chalupe a ted jsme od nedele v Rumunsku. Zatim jsem jeste na nevysla ven z baraku, ani na zahrade se neda byt, je neupravena, zadna zabava pro deti, jenom 2 velky psi, maximalne jsme na terase. Bydlime na kraji mesta, takze do centra, kde to znam, sama s detmi nedojdu a navic bych musela brat jeste dalsi 2 kluky 5 a 7 let...Posledni dobou jsem deprivovana byt doma s myma detma a resit jejich neustaly hadky a konflikty, a tady je deti jak smeti, hadaji se o iPhone a tablet kvuli hram, ja to musim resit, Dan se svagrem uz dva dny skladaji gumy do garaze a ja jsem na Bohnice. Navic tady nikdy nemuzu spat, strasny horko, tvrdy rozkladaci gauc nebo matrace, komari, Dan chrape...pocitam hodiny a dny, kdy se z tohodle vezeni dostanu ven, mam pocit,za ve mne bouchne bomba. Pristi rok poslu deti samotny s Danem, jak uz to nedam |
2.8.2012 10:26:10
Ahojky, hromadně přejeme všechno nejlepší srpňátkům k narozeninám.
Prázdniny u nás celkem v pohodě,tábory se letos nekonají,tím že je manžel o prázsninách doma a já na mateřské, máme celkem pořád co dělat.Byli jsme s našima na prodlouženém víkendu v Krkonošićh a minulý týden jsme si užili superdovolenou v hotelu Panorama v Blansku. Za týden začínají Kubovi trénonky na házené,pak jede na týdenní soustředění ,tam jede i manžel jako trenér a pak jede Kuba na seznamovací kurz s gymplem. Jinak je u nás veselo,Matýskovi rostou zoubky,pořád někde leze a začíná chodit kolem nábytku. |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
2.8.2012 7:26:34
Perli, Bešeňová je skvělá. Teplá voda, moc hezké prostředí. Jenom si tam vezmi nějaké staré plavky, je tam "rezavá" voda, plavky dostanou zabrat. Nový model je tam škoda
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.