| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2804  [Dalších 2724 >>]
Ocicko
  • 
7.6.2012 18:20:08
devcatkka diky s touhle nemoci se da nastesti zit ikdyz rada na sebe upozornuje.... ted me nechava doma dom srpna - jsem zvedava co pak jestli to neprodlouzej - snad ne.....

no a skola dnes jsem byla koupit cvicky - neporidila - proste se bojim odhadnout.. takze pockam ale pani rikala at zas dlouho necekam ze pak nejsou velikosti....

a schuzky mame ted 12teho.... no seznam mame prej nam ho zmensi takze snad trochu usetrime.... no a taky jsem koukala na krouzky - Sandra chce kytaru a diskotance - tak se podivame.....

Hani s Danem nevim - ale normalni me to neprijde... mel by nekam zajit... a at mu je brzo lip ("bezchrapave")......

Šárka, Anička 30.8.05 39525
5.6.2012 19:37:52
A axna Andulce zůstane i do 2. třídy, je úplně v poho, jenom ji vyperu. A navíc má na klopě vyšitého koňa a to je to hlavní. Ani koně miluje, už na nich i jezdí. Moje nervy!!!! První zkušenost skončila urvaným loktem a operací, další lekce zatím bez problémů, no nevím, nevím....
Šárka, Anička 30.8.05 39525
5.6.2012 19:34:16
Hani, pěkný batoh. Danda má smysl pro realitu :-) Tahle barva se v provozu docela jiště osvědčí.
Oči, chudino, nemoc ti nepřeji, je mně to líto :-(
Jinak u nás fofr, chachacha zařizuji pro Andulku pas, jak jinak než na poslední chvíli, je to žůžo!
A jsem straaašně unavená....
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725
4.6.2012 21:40:43
Hani, jestli Dan nemá problémy s migrénou kvůli toho chrápání...a jak popisuješ, tak s tím má opravdu problém. Kolega v práci šel do spánkové laboratoře se stejným problémem, zjistili, že se vlastně nevyspí, neregeneruje a že mu to způsobuje klesání patra nebo tak nějak. Šel na operaci kde mu to upravili, myslím, že 3 dny nebyl v práci. A má klid, spí všichni a je konečně veselý ~z~
Vojta chce Emipo Metropolis batoh
Dneska jsme měli první schůzky pro prvňáčky, už to pomalu začíná, a už se začíná i platit... ~a~
krupice. 33843
4.6.2012 16:05:08
Holky,díky za tipy, už máme doma tenhle batoh od Topgalu. Danda si ho vybrala, prý se ji líbí černá. Asi jsem něco zaspala~d~

Oči, vůbec ti tvoje problémy nezávidím, to si nedovedu představit...

Mapi, to už máš taky velkýho chlapa! Gratuluju k přijetí na gympl!

Holky já zas bojuju s chrápáním Dana. Jsem z toho poslední dobou zoufalá a vůbec se nevyspím. Připadá mi, že přitom lapá po dechu a sám se budí, aniž by si to uvědomoval. Přitom je furt unavenej, spí přes den, i když je po volnu. První roky nechrápal vůbec, později jenom když byl hodně unavenej a poslední měsíc mi připadá, že chrápe pořád a mně došla trpělivost. To se fakt nedá~n~

Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
3.6.2012 23:41:40
Hanko,

Martin má baťoh od Bagmaster: http://www.bagmaster.cz/batoh/batoh-retro-cars-01 - je docela velkej, dokonce větší než má Lukáš z Topgalu. Předpokládám, že Martin jej bude mít celý první stupeň. MMCH - Lukáš končí třetí třídu a má Topgal od první třídy. Klidně by mu ještě vydržel, není vůbec poničený, akorát uvidíme jak se mu tam v září vejdou učebnice. Letos jej nosili teda pěkně napranej :-(...
Ocicko
  • 
27.5.2012 22:51:13
Hani aktovku mame znacky STIL sandruska si vybrala a jezisek donesl :)

no a skolka jsem rada ze nemusim resit - proste mela jsem stesti vic nez rozumu :))) deti do skolky jsem dostala bez problemu...
Ocicko
  • 
27.5.2012 22:49:05
Mapi jj to jsme - dnes jsme si rikali ze u nas sou hadky kvuli detem... ja si myslim ze muz je bud dost tvrdy a nebo vymeklej - zlatou stredni cestu nezna... takze pak se hadame kvuli chovani ( ale on to same si mysli o me)

hani mam ulcerozni kolitidu - vcera zrovna byl den kdy bych radsi umrela - bolesti, "prujmy" a jine problemy co k tomu patri..... a taky mam dost depky mam "alergii" na leky - mam pupinky po ksychtiku a hrudniku a zadech - no hnus velebnosti :((((

ad eti musim zatukat ano ted marodily - ale proti jinym rokum to nic nebylo :)

mapina+3 kluci(01,05,11) 29057
23.5.2012 14:58:45
Ahojky,tak to tu zas trochu žije~:-D

Domi,tak hlavně že už jste v pohodě:-)

U nás to celkem jde,Vojta byl minulý týden na škole v přírodě,na konci týdne se mu už stýskalo,ale jinak se mu líbilo.

Nevím ,jestli jsem tu psala,že Kuba udělal přijímačky na osmiletej gympl,tak budeme mít od září studenta~:-D

No a Mtaýsek to je náš mazánek:-) Nějak rychle nám roste,v neděli mu bylo 7měsíců,už leze,sám si sedne a začíná si stoupat.Takže je sním veselo.

krupice. 33843
23.5.2012 14:32:15
Ahoj holky, jsem ráda, že ještě "žijete"!

Oči, ani jsem netušila, jaký máte problémy. Jen jsem si všimla na FB, že jsou děti často nemocný. Držím Vám palce!

U nás letos co se týče nemocí dobrý, ani nepamatuju, jestli v zimě marodili. Tedy až na Dana, vrátily se mu migrény ve větší síle a už mu léky od doktorky nezabírají. V červnu jde na další speciální vyšetření do nemocnice.

Děti pěkně lumpačí, na co Patrik nepřijde sám, to se naučí od Dandy, takže někdy je opravdu zábava. S Danielkou už jsem další psychologický posudky neabsolvovala, pokud nejsou delší dobu svátky a nenudí se celý den doma, tak to celkem jde~t~ A ve školce ji pořád chválí, tak snad to s tou školou půjde.

Taky vybíráme tašku do školy. Byla jsem rozhodnutá pro Emipo, ale když jsem je u nás zkoušela naživo, líbil se mi víc Topgal, tedy spíš provedením. U toho jednoho Emipo batohu byla klopa dost měká a pomačkaná, u jinýho typu zase tvrdá a nedržela otevřená. U Topgalu zase nevím, jestli se v tolika zipech neztratí...Dandě je to jedno~d~ Uvítám další recenze a zkušenosti. Vím, už jsem to tady jednou probírala. Spíš mě zajímá, co po roce s Emipem, jestli náhodou děti nechtějí batoh? A co kupujete pro nový prvňáčky?

S Patrikem jsem absolvovala cvičně zápis do školky, ale dostaly se naposledy děti, kterým byly 3 roky letos v únoru. Takže to máme příští rok tak tak. Do jeslí jsem dala přihlášku dodatečně, už mají 15 náhradníků. Ale budou přes prázdniny rozšiřovat, tak snad nám to vyjde. I když dát 5 tisíc za státní jesle - taky žádná sláva. A doufám, že mi dají v práci částečný úvazek, jinak nevím...

Už se strašně těším na dovolenou. Letos už potřetí stejné místo v Itálii- Lignano se známými. Potom Rumunsko a samozřjemě chalupa. Takže nic nového, ale těším se jak blázen.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2804  [Dalších 2724 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.