| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2804  [Dalších 2714 >>]
Ocicko
  • 
22.5.2012 5:55:19
Jani a to si nemusela - silene foto me....

a deti rostou co holky???? ja se zblaznim - ikdyzjsem zjistila ze me to vyhovuje ted nez miminka ( doufam ze vas to nepohorsilo) - jsou vyborny - tolikrat se s nima vyblbnu a zasmeju nad kravinama to se nevidi....

PS: jako miminka jsem je samo taky milovala ale proste ve me tohle je uzasny vek - co chodej - mluvej atd.... proste - proste :)
Ocicko
  • 
22.5.2012 5:52:14
Ahojky Jani - meli jsme alarm... pak jsem vysadila ho protoze zapojoval i me a to jsem nejak nevydychala..

no jinak piti naposledy v půl 7 pak jen na rty aby se nepocurala (zezacatku stejne se pocurala)- pred spanim 2/3na WC ( vzdy neco vycedila).. vodila jsem ji v 10 na WC... hlavne nedala jsem uz plenu!!!!mame podlozky - a akce spaci se skolkou jsem odmitla.... - proste pohoda - nechala jsem ze se nauci..... ale u nas musi mit ponozky a dlouhy obleceni -mam podezreni ze ji je i zima v noci ( a ja blb nechala mikro dneska)

no ale dnes mela nehodu :( - po cca 2-3 tydnech - ale co se da delat ze :)

hlavne to chce nervy - hodbe podlozek a perin a polstaru - ja prala 2 periny denne - 2 polstare atd.... muj muz mel sice kecy - ale musis ho servat - neda se nic delat... proste to tak je a on se odnauci - takze nikdo nesmite mit nervy a ver budes je mit i ty ja kolikrat brecela kdyz jsem vstavala 2-3krat za noc a prevlekala -prala a myla....

a mozna to taky udelalo ze jsem doma uz 2 mesice - uvidime az pujdu do prace....
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
21.5.2012 19:38:12
Oči,

a jak jste postupovali pri enureze? My ted s Martinem zaciname. Muzes mi to popsat, až budees mít chvilku. Klidne tady nebo jestli se ti lip pise na FB, tak tam. DIkes. J.

P.S. Časopis jsem si taky koupila kvuli vam :-)
Ocicko
  • 
21.5.2012 4:01:59
ahoj devcatka

Sanunerko ty si nas poznala :)

ano a je fakt na fotkach jsme vypadali spokojene ale probihala u nas doma krize a dost velka.... ale zmizelo to - zacala jsem diky stresu a jinych veci marodit ( problemy zdravotni od prosince) - a dostalo me to az do nemocnice a ted se lecim ( dlouhodobe uz 2 mesice jsem doma - lecim se od prosince) - tim manzel dostal veskere povinnosti na krk ( deti, domacnost, vydelek penez a dost se zmenil a ja vlastne taky) - ale uz dobry ted aspon funguju doma - do prace me nechtej pustit :((

jinak deti sou uzasny - Fik je teda desnej mamanek a mame boje aby vubec sel ven s babickou ci dedou - ale jinak jsou zlaticka....

a Sandruska asi si pamatujete ze se lecila s enurezi a uz je 3 nedele bez pocuravani - jsem nadsena.....
Perlička + cácorka 07/05 25608
8.4.2012 10:42:00
Taky se přidáváme, přejeme zítra krásné Velikonoce - holky málo jalovce i tataru, klukům bohatou pomlázku :-)
ratunka 32460
7.4.2012 21:16:45
Velikonoce všeeeeem.
Mamkám a holčičkám málo ran a vody a klukům bohatou pomlázku:-)
Lubajz + Apolenka+Tonička 26731
23.3.2012 6:24:47
Ahoj holky, tak se musím pochlubit. Toničku přijali do školky u nás. V okolí děti z jiných vesnic vůbec nebrali, neumístili ani ty své. Výsledky nám řekla ředitelka veřejně, všem najednou (pouze čísla dětí), někteří odcházeli zklamaně, jiní nasupeně. Jediné štěstí bylo, že se nehlásilo moc předškoláků. Brali každé čtvrté dítě. Zachránilo nás to, že nemá doma mladšího sourozence a oba jsme zaměstnaní. Tedy, můžu vám říct, že jsem se večer cítila jak po státnicích... takový ten pocit, že se chcete radovat, ale přes zbytkový stres to nějak nejde.

18.11Sauni13 24930
17.3.2012 18:42:18
Partnerské vztahy..Ona redaktorka je tuším Očička švagrová,Oči je tam už poněkolikáté jako jeden ,,z modelů"....Na fotce vypadají všichni krásně a spokojeně....akorát v tom životě je to asi složitější....
Perlička + cácorka 07/05 25608
17.3.2012 14:20:58
ty vtipálku :-) Já myslela o čem je ten článek ~n~
18.11Sauni13 24930
16.3.2012 21:05:47
Perli :-)
Kouká z fotky,přece~y~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2804  [Dalších 2714 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.