| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13493  [Dalších 13443 >>]
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
6.7.2013 22:02:06
:-) Maryl, tak to je skoda, ze jsi nevybehla ! Ale ja myslela, ze jsi v Mariankach ??? Tam jsme nebyli.
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
6.7.2013 22:02:06
:-) Maryl, tak to je skoda, ze jsi nevybehla ! Ale ja myslela, ze jsi v Mariankach ??? Tam jsme nebyli.
Maryl 97104
5.7.2013 22:56:01
Ahoj Jíťo,
nebyliste náhodou s mužem i ve Františkových Lázních?Já jsem totiž seděla v kanceláři,máme jednopatrovou budovu a najednou mi pod okny proběhla holčina podobná tobě a mužskej podobnej tvému manželovi,jenže jsem tam zrovna měla klienta,tak jsem nemohla jít ven,tak mi to vrtalo hlavou,ale pak jsem si říkala,že to určitě ne,že jste z daleka,tak co byste tu dělali.
Pejska je mi líto a nového nechcete?Ríša letos taky hodně marodil a též bral poprvé v životě antibiotika,tak snad už to příští rok bude lepší.A práci nějakou určitě najdeš,s tou školkou to je blbý.
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
5.7.2013 22:41:03
Jo holky, jak se jmenoval ten penzion na Vysocine, jak jsme byli s dubnatky ? Jak tam byla ta kasna s hrochy :-) Nemate nektera odkaz ? Diky !
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
5.7.2013 22:39:00
Ahoj holky, ja se teda omlouvam, ze sem moc nechodim ... Tento rok pro nas neni nejak priznivy. V dubnu nam umrel pejsek, coz nesu dost tezce :-( Do toho par dalsich jobovek. Ted uz skoro mesic v tahu marodime, decka mely oba poprve v zivote antibiotika, teploty ... Ted jeste dobira antibiotika Mia, tak pro nas prazdniny jeste nezacaly... Porad doma. Tak jsme se ted pustili aspon do malovani. Dovolenou v planu zadnou nemame, byli jsme u more vloni. Letos to vidime spis na vylety. My jsme meli s manzelem 10 let vyroci svatby, tak jsme si udelali vylet bez deti na filmovy festival ve Varech. Jinak planujeme treba ZOO Zlin - Lesna, Macochu a tak ... Je to moje posledni leto pred koncem materske ~n~ Rikali jsme si, ze kdyby bylo pocasi a penize, zajeli bysme treba aspon na tyden do Italie jen na sever. Ja moc nemusim Chorvatsko a jelikoz mluvim Italsky, je to pro me prijatelnejsi. No, co u nas noveho ? Ani nevim. S Maxem chodime na logopedii, do skoly ho zatim moc nevidim ~t~ zato Mia je kecka a spolecenska, ale nevzali mi ji nikam do skolky ~o~ Ta situace letos je fakt nejhorsi za posledni roky. Ja se nemam po materske kam vratit, misto mi zrusili, tak budu hledat nove, ale kvuli tomu, ze Mia nema skolku, tak ais jen zkraceny uvazek. No, zatim to neresim, ona je rijnova, tak si jeste uzijem prazdniny.
Graace 72462
28.6.2013 21:47:23
Ahojky!

Prázdniny jsou tady, další školní/školkový rok za náma. A po prázdninách už budeme mít doma předškoláky. Letí to, letí...

My se opět k moři nechystáme, nějak mě touha ho prvně vidět ještě nepostihla. Každý říká, že až se k tomu odhodlám, takže nebudu chtít jinak. No, možná na tom něco bude, ale já fakt nejsem příliš letní typ. Na dovču se ovšem chystáme, to jo. Pojedeme v srpnu omrknout krásy Karlštejna a okolí. Po deseti letech se s manželem (a tentokrát i Matýskem) chceme podívat na Ameriku atd. Už se tam těším. Jednu pidi dovču už máme za sebou - v květnu jsem byli zase v Německu, u známých a omrknout okolí jejich bydliště.
Maryl 97104
26.6.2013 19:45:28
Ahoj Lilly,
teda ta je šikovná.S tím pokakáním to se vůbec nedivím,je to ještě prcek,aby chodila sama v noci na záchod a určitě měla strach někoho vzbudit,fakt je úžasná,že to takhle zvládla.
Tak vy letíte do Řecka,pamatuju si,jak jsi psala i loni,jak o tom holky básnily,že by tam chtěly,tak to vám moc přeju.Moc si to užijte a načerpejte síly.My si ještě chvíli počkáme,ale snad se taky dočkáme.~;((
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
25.6.2013 22:03:24
Ahojky, Meryl, díky moc za podporu. Hedvička to zvládla úžasně. V pátek přijela veselá a spokojená a i my jsme to bez ní vydrželi. Helenka si to možná dokonce užívala ~j~~;)
Jen teda, když jsem vybalovala pytel se špinavým prádlem, tak jsem zjistila, že má pokaděné pyžámko, což mě hodně moc překvapilo, protože to se jí nestalo někdy od tří let. Tak si myslím, že tam měli nějakou společnou sociálku a Hedvika se v noci bála tam sama jít. Což se bojí i doma přes chodbu a chodí budit mě, abych ji doprovodila.
Maryl, přeju, ať si dovču užijete. My se chystáme v sobotu do Řecka, tak doufám, že to vyjde bez problémů. Moc se těšíme. Byli jsme tam před třemi lety, jinak jen tuzemsko. Holky ale mají pořád útržky vzpomínek a je to pro ně v jejich představách takový malý ráj, což doufám, že opravdu bude ~b~ A pak zase za tři roky, až našetříme ~y~
Mrzí mě, že nám tady ta diskuze takhle skomírá ~n~ Tak se pochlapte a pište aspoň o tom, co vaše dovolená a taky nějakou tu fotečku vložte. Moc, moc prosím a těším se. Pa,pa ~3~
Maryl 97104
17.6.2013 10:18:26
Ahoj Lilly,
ty jo,to čučím.Tohle by Ríša nedal,ten by se zbláznil,on ani nikdy ještě ve školce nespal,babička ho každý den vyzvedává po obědě a i tak občas ráno bulí,pacholek.Tak ať vám to rychle uteče,a ať se Hedulce líbí.My chceme jet koncem srpna do Chorvatska s Milanovo taťkou autem,tak se moc těšíme,snad to vyjde.U moře jsme byli naposledy jako bezdětní a Ríša je teď v jednom kuse marod na průdušky,tak mu to udělá dobře.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13493  [Dalších 13443 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.