Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Poly+Eli+Juli | 44312 |
13.5.2010 13:41:22
Ahoj holky,Pett taky jsem ti poslala žádost o přátelství,tak si to potvrď.
Soni já byla včera na besídce a měli to nádherné.U poslední písničky o mamince mi i slzička ukápla.Eliška to taky moc krásně přednášela,jsem ani nevěděla jaký má holka talent. |
clasofkama | 32534 |
13.5.2010 13:26:59
neboj pett ty to dokazes to je proti kojeni brnkacka
adri ja myslela detskou postylku MIRULINKO ZAPOMELA JSEM TE PRIVITAT |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
13.5.2010 13:21:32
clas to je super kdyz vasich vidi tak malo a klido pido si tam zustane a jeste u nich v posteli, tak si to uziva šmudla jedna! to moje mamka si taky zachrape a asi by malou vzbudila, i kdyz minuly rok spala v jejim pokoji a my v obyvaku jak jsme tam byli a spala dobre, no ja kdyz slysela chrapot tak mne ji bylo lito
|
Tobianni | 38942 |
13.5.2010 13:21:04
Ahoj holky,
řeknu vám, Bůh žehnej dětským autosedačkám. Naše slečna v ní spala teď skoro 4 hodiny. Před chvílí se vzbudila a málem si snědla ruku . Pett, já jsem tě zrovna před chvilkou požádala o přátelství na FB, tak si vyzkoušej ještě potvrzování. Pak u mě určitě najdeš další holky odsud a jestli ne, tak si ony najdou tebe neboj. Tu skupinu bude muset myslím založit Zavřiočka a tam se budeme scházet. jestli jsem tomu dobře porozumněla. Dneska máme besídku pro maminky pro změnu my. Tak doufám, že se povede. Tob mi tady ty básničky recituje pořád dokolečka, hlavně, když se na něho zlobím, tak aby si mě udobřil . Snad bude mluvit i tam. Jestli se povede nějaká fotka, vložím, ale nevím, na vánoční to bylo s focením bídné. Jo a Miru - vítej doma mamčo, tak už jsme kompletní rodina!! |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
13.5.2010 13:20:06
jsem na tom FB naprosto ztracená a taky nevím jak se kdo jmenuje, znám vás jen podle nicků takže mám asi smolíka
|
13.5.2010 13:19:00
jojo fido ja zacala latkovat u 3,5kg a zdalo se mi to malo ale lze to. ted uz mi to docela jde.ja mam imse vimse vsechny i spodni pleny univerz. a i svrchni kalhotky. tak latkovani zdar.
|
13.5.2010 13:16:08
pett ono ti to tam bude navrhovat pratele, kezdy ma nejake pratele a ten fb t je vsechny navrhne i clasofkine i gabcine. ja jsem adriana Burdova tak si mne taky pridej.
|
13.5.2010 13:14:10
ahoj holky tak ja zahledla jen od clas...neco ve vzduchu bylo..." a hned pisu,
david vcera pres den nic moc spal celkem asi 4h tak jsem doufala ze v noci potahne...kde pak?! kazde 2-3h se budil furt od vecer a ja uz zoufala v 9h rano...vubec nechtel zabrat furt se kroutil, prdy grcy, tak nakonec ani nevim v kolik usnul na prsu a ja spala do ted, prdoch jesyte spi, potvora uz jsem na nej i hlas zvysovala furt rval a dudlik ani ten pak uz nezabiral. fakt lituji vas holky co vam rvou furt nebo casteji, bych se blaznila. |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
13.5.2010 12:46:04
teda tak jsem taky pif paf jako Gabča snad se mi podařilo založit účet na FB ale jsem z toho nějaká tumpachová. Nějak nevím co dál, jak a kde je tam nějaká diskuse či něco podobnýho jako tady ???
Hele, Zavřiočko, nápad dobrej, ale udělej nějaký rychloškolení pro "kojící matky" možná se mi podařilo přidat Clasofku a Gabču, ale to je asi tak vše. Ostatní nevím jak a kde mám najít a vůbec nevím kde hledat nějakou diskusi nebo chat. |
clasofkama | 32534 |
13.5.2010 11:56:54
ahoj holky.....neco ve vzduchu bylo i u nas, dneska v noci to bylo nejak castejsi, pak nemohl usnout no ale ja vcera jedla zeleny fazole tak mozna proto
Rendi to je fajn, ze se houpacka libi Pett jsem zvedava co ti poradkyne poradi sofijce se ve skolce moc libi, zatim se pry po nas neschani...potvora prej spi u nasich v postylcenasi maj takovou kovovou starodavnou a je fakt velka, tak si tam mala prej chrape dneska delam k obedu gulaas mam na nej velkou chut |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.