| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18468  [Dalších 18318 >>]
Renča, Alex a Dominik 46736
13.5.2010 10:59:35
Ahoj holky, nám dneska dorazila houpačka od Fisher Price a malej v ní hned usnul, tak já jsem maximálně spokojená! Myslím si, že pro nespavý děti je to super věc! Samozřejmě, pokud se tomu mimču v houpačce líbí.

Got, Domča se mi od 2 hodin taky docela budil, to u něho není vůbec zvykem, vždycky spí až do rána. Tak jestli není něco ve vzduchu.

Fido, malej ti teď už bude rychle přibírat, neboj. Za chvíli vám budou i ty newborn malý. My teda se taky pomalu chystáme na trojky plínky.
Mirulinka 32529
13.5.2010 10:57:16
chtela jsem hodit nejakou fotecku do denicku, ale nefunguji mi stranky, tak snad pozdeji.
Mirulinka 32529
13.5.2010 10:55:57
Lucinko, jake mel vas maly to Apghar score po porodu? My jsme meli taky nizssi :-(
Fida1 24469
13.5.2010 10:46:45
Gabčo já budu taky látkovat už shromažďuju výbavičku a svrchní kalhotky budu mimo jiné kupovat Imse Vimse, na MMB jich najdeš dost. Já jen čekám až ta naše píďalka trochu vyroste, chtělo by to tak 4 kg na látkování a my nedávno překročili teprve 3. ~:-D

Pett, no malej dostal asi dřív flašku než prso, dudlík má taky a zvládnul to tak to u vás určitě půjde taky. Myslím, že se to tím nijak negativně neovlivní. Dokud jsme byli v porodnici tak vytáhnul tak 20 ml a zbytek byl příkrm MM. Teď teda dá tak 60 - 120 podle toho jak má hlad a kdy naposledy jedl. Já osobně si myslím, že je to i tím, že jsme doma v klidu a navíc je to chlap a pochopil, že prso je lepší než silikonovej dudlík s flaškou. ~:-D
Gabcica 22308
13.5.2010 10:23:44
Tak děvčata jsem z toho Vašeho FB pif paf..........M.mi usla a já se jala ho prozkoumávat.........

Pett, mrknu na to na netu. Nám dr.říkala, že dudlík vůbec nevadí, tak jsem taky zvědavá, co Ti řekne.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
13.5.2010 10:22:40
Jo Gábi a dneska mi taky dorazily kapičky, no ještě že je venku docela zima, ten "speciální" sáček za 30 peněz mě fakt pobavil. Mi to přijde, jak když si pani doma přesypala kafe, do pytliku zabalila kapky, sešila sešívačkou a páč je to stříbrná folie tak tomu říká "speciální sáček" Jako tohle absolutně nemůže udržet teplotu, no ale to je už jedno, mám je doma a můžu jen doufat, že je opravdu před tím měla v lednici, že je přepravuje v chladícím boxu a že tu cestu poštou taky přežily. Kristýnka už 5 kapiček dostala, tak doufám, že to bude brzy fungovat. Koupila jsem dvě balení, no než to vyberem tak bude tříměsíční a to už koliky přejdou sami od sebe ~t~~t~~t~~t~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
13.5.2010 10:17:44
ahojky ~3~

Gábi, no taky to tipuju sotva na těch 30ml ~n~~n~ ono to tak odpovídá podle těch dokrmů. Jenže jak jí donutit vytáhnout víc ?? NO jsem fakt zvědavá, co mi na to řekne ta poradkyně. Už to ale slyším, všechno špatně, dudlik, dokrm flaškou atd atd :-(
tašku jsme nakonec vybrali Emipo aktovkový batoh Romantic. Topgal jsem měla vybraný v prvním nástřelu, ale je drahej jak prase a na různých diskuzích a recenzích ho maminky už dost kritizujou, že už to prý není co to bývalo a naopak Emipo si hodně chválily. A taky se mi Topgal moc nelíbil pro holky, Terka je vysloveně "růžovej" typ - to by bylo něco na Gotchu ~t~~t~~t~ a Topgal v současné nabídce už nemá "ovečku" a tím si to u nás prostě po... A taky se mi moc nelíbilo členění, jsou ty batohy takový obrovský, Teza by za ním nebyla ani vidět. Jsem s výběrem spokojená. Ve stejným designu má taky sáček na cvičební úbor a penály - klasickej a pak jenom takový tubus třeba na fixy, pastelky, nůžky apod. Dneska jí do penálu koupím nějaký pastelky

No jdu se chystat:-) musím paní zavolat kdy si mám pro váhu přijít a taky nějak načasovat naše kojení, si to teda vůbec nedovedu představit jak to ve městě udělám ~d~ ještě je tam i celkem hnusně, každou chvíli asi začne pršet no a já ani nemám pláštěnku na kočár :-(
Gabcica 22308
13.5.2010 10:09:38
Donut, díky moc. Jdu hledat na MMB.
Donutka +3+// 77327
13.5.2010 9:44:27
Gabčico, já mám svrchňáčky vyzkoušené na 2 dětech popolini vento. vlňáčky mi manžel zakázal, že se špatně udržují a smrdí...
Gabcica 22308
13.5.2010 9:37:53
Ahojte!

Miru, vítej doma!~x~ Rychle se zaběhnete. Těšíme se na fotečky.

Got, ty a nevyspalá, jo? Jsem v šoku~e~. Tak ať tetě chutná!!!

Pett, Miška má v červenci.........ještě nemáme, pravděpodobně půjdeme do Topgalu. Co máte Vy pro Terku???? To jsem zvědavá, co váha ukáže.........dej nám pak vědět. Můj typ je, že z prsa vypije cca 30ml..........schválně, jo.

M.taky včera prdělaxnechtěla spát...........asi se proti nám spolčili, jinak to nevidím.

Zavřiočko, fotečky mám ještě ve foťáku......~f~

Fido, neboj Vítek do nich brzo doroste..........my budeme brzo přecházet na ty midi. Jinak budu na noc muset pořídit nějaké "svrchňáčky" neb jak M. kope atd., tak ráno má tu plínu někde u kolen a samozřejmě má mokré oblečení a postel též.........látkařky nemáte nějaký typ na ně??? Hlavně aby to větralo. Předem moc díky.

Dnes nás čeká poradna a naušničky a asi znovu píchání toho ramínka..........jsem to včera převazovala a má to zase podebraný.

Tak zatím páček~3~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18468  [Dalších 18318 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.