Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Poly+Eli+Juli | 44312 |
12.5.2010 9:33:54
Ahoj holky,tak asi teda budu muset jezdit,jste mě přesvědčily.Si ale nemyslete,že jsem dostala nějaké fáro,pane bože.Je to stará Laguna na dobití.
Zavři oči taky mě to zajímá s těma potničkama,Julinka to má taky jen na obličeji,asi od prsu jak jsme na sobě nalepené u kojení. Pett my máme dneska besídku,tak ti pak písnu,jestli Ela otevřela pusu.Myslím ale že jo,ona se ráda předvádí. Ad FB jsem pro,já sice farmu mám,ale že bych byla nějaký závislák,to ne.Většinou mi tam všechna úroda uschne,není čas si hrát.Takže tak. |
Tobianni | 38942 |
12.5.2010 9:04:27
Zavřiočko, můj názor stále stejný - jsem pro FB. Založit si profil snad není až tak moc těžké. Donutko, pouvažuj o tom, chyběla bys nám tam, kdyby se to fakt realizovalo.
Pett, na FR jsem už dlouho a Farmu jsem nikdy nehrála - když odoláš a nezkusíš, tak nejsi závislák Got, my jsme taky u VZP tak nevím, kde je u vás chyba - že by na vás zapomněli? K potničkám - měli jsme jednou a já jsem je poťupkala líhem co jsme měli na pupík. Ono to vysušilo. Pak asi doošetřit nějakým krémem - vazelínou, aby zase nebyla přesušená pokožka... |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
12.5.2010 8:52:04
Holky, jak na ne? Mala ma oblicej samou potnicku, na telicku skoro nic....
Nekdo psal potrit cernym cajem a zasypat? |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
12.5.2010 8:34:38
Jo Jani, jeste jsem napsala spatne to davkovani u probio kapek - 5 kapek ne 10!
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
12.5.2010 8:32:25
Pett, tvoje nocni prispevky jsou luxusni
Holky, ja jsem sem dala tu otazku do pranice hlavne z toho duvodu, ze mam pocit, ze se ted uz sem zase az tak moc nechodi a ze nechci zaklaadat nekde jinou zamcenou diskuzi a pak zjistit, ze vetsina je radeji na FB. Takze prosim vase nazory dale Taky jestli jste ochotne se presunout nekam jinam . vim, ze pro nekoho mene technicky zdatneho ro muze byt problemek Gotcho, tady je muj profil na FB, tam si najdes i ostatni holky: http://www.facebook.com/radka.konopaskova |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
12.5.2010 0:47:28
jo, ještě něco:
kartička od pojišťovny nám přišla snad do 14 dní od registrace, pojišťovna jsme 205 - to je ta sloučená Česká národní, ani nevím jak se to teď jmenuje |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
12.5.2010 0:46:11
tak než půjdu do pelíšku, tak já vám zas něco sepíšu k ranní kávičce
ad Facebook - nemám a ani jsem o něm nijak extra neuvažovala, když vidím u kámošky závislot na Farmě, tak raději ani nechci. Ale kdybyste se mi tam měly všechny přestěhovat, tak půjdu ráda s vámi. Je fakt, že tady člověk nikdy neví, kdo to čte :-( Gábi - vy máte teda trápení vůbec mě nenapadlo to místo po očkování kontrolovat, ale je fakt, že mi to v porodce říkali :-( no dneska při koupání jsem to hned zkoukla a my tam nemáme vůbec nic, vlastně ani nevím, kam jí to píchaly. Jak u vás dopadla besídka?? U nás celkem dobrý, jen teda Robinek opět ani pusu neotevřel. Přitom doma si zpívá a vypráví furt něco, no prostě na tyhle veřejný produkce on není, on je takový vlk samotář :-D A jinak mě taky příjemně překvapilo kolik tentokrát dorazilo rodičů Got - brzo se uzdravte - ty i Val. je to celkem síla, půlka května, sluníčko nikde, teploty taky nic moc a nemoci řádí vesele dál :-(((( jsem zvědavá jaký bude léto, jestli teda vůbec nějaký bude Frézi - no to je síla, taky bych byla asi hysterická. Přála bych ti, aby to byla porucha podložky, nebo třeba slabý baterky, ale stejně bych preventivně nechala mimi vyšetřit Poly - auto je super dárek a ježdění se neboj, pár cvičných jízd v autoškole to spraví. Budeš pak na sebe pyšná, žes to dokázala a budeš nezávislá. Je to paráda. Taky jsem měla dlouhá léta řidičák jen na ozdobu, ale pak můj bývalý zaměstnavatel chtěl, abych jezdila a jsem teď za to neskutečně vděčná. Absolutně si nedovedu představit, že bych na tom našem kopci byla se třema dětma bez auta no tetntokrát jsem snad na nikoho a na nic nezapomněla. tak dobrou pokud ještě někdo čte |
Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
11.5.2010 23:00:16
Tak jsem dočetla, kartička od OZP mi přišla asi 14 dní po nahlášení Ondry, mezitím jsme měli jen provizorní papír od nich, že je u nich . Stačilo pouze zavolat.
FB mám, ale nejsem jeho nadšenec. Ale s holkama od Anetky máme diskusi na dámě. Dá se uzamknout a nikdo tam nemůže, pouze přes správce a to by bylo asi řešení pro ty, co FB nemají nebo ho nechtějí. Ale určitě je to dobrá myšlenka, taky jsem pro nějaké lepší neveřejné žvanění. |
Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
11.5.2010 22:32:13
Radi, díky za odpověď. Mlsky doporučím, jen dnes to už nedám. Jsem KO, jdu chvíli dočíst, než příde Jirka se psem a pak pádíme spát. Kojila jsem v 10, tak ať něco naspím.
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 22:07:41
Poslední týden už moc nebreci a když už tak zabere to klubicko, ale ty probio dávám každý den...
Gabi, to je děs, chudinka malá, a tebe taky moc lituji! Holky, ze mne to porad teče....uz se trošku bojím, aby to přeci jen něco nebylo. Bolí mne i podbrisek..... Jani, chtěla jsem tě poprosit, hoď sem odkazy, jak budeš mít čas na nějaké zdravé mlsy pro děti od vás....nebo raději do deníčku...dívala jsem se na ty vaše stránky, ale máte tam toho strašně moc...ani nevím, co si vybrat... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.