| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 18468  [Dalších 18258 >>]
Tobianni 38942
11.5.2010 19:22:51
Got nám přišla včera ta kartička. U jaké jste pojišťovny? To je divné, že to u vás tak trvá, vždyť jste byli první na světě z nás!
Tobianni 38942
11.5.2010 19:21:37
Zavřiočko, super nápad, já bych byla pro ~R^

Gabi, vy si teda užijete, chuděrky... Moc držím pěsti, abyste už byly v pořádku. U nás očkování zatím takový malý červený puntík, nejhorší to prý je ve 2 měsících. Tak nevím. Ale Tob to měl dlouho a škaredé.

Já mám taky řidičák 9 let a nejezdím. Myslím, že bych si taky už netroufla a taky závidím svobodu v ježdění. Ale zase si říkám, kolik ušetříme peněz, když si sama nemůžu zajet na nákupy. To už bysme bydleli pod mostem ~t~

Na toho psychologa se asi zeptám té doktorky příští týden, ale došla jsem k názoru, že mám normální zdravé dítě a učitelkám se jen nechce za ním běhat a hlídat ho. A hotovo! ~t~ . Teď už na to potřebuju jen to potvrzení. :-)

A dál už samozřejmě nevím, co jsem chtěla. Jdu chystat večeři prckovi.
mambo 100493
11.5.2010 19:13:30
Gabcico - teda ta Maja to je trpitelka. Chudinka mala.
My byli venku a 3x jsme zmokli....
Holky uz mate na mimi karticku pojistence? Me jeste neprisla a to rikali, ze do 2 az 3 tydnu ji poslou (((. Hlavne, ze se tam musi clovek nahlasit do 8 dnu....
Zavřioči+Em+Li 74118
11.5.2010 19:09:50
Holky, jsem vyrizena, uklid a pak cele odpolko s holkama u kamaradky, co ma dva kluky. Emca se s nima rvala jak pes, triskala je a mlatila, brala jim hracky, pak mlatila i Lindika....smarja, kde na to to dite chodi???? Toho mensiho chlapecka tak triskla, az sebou triskl o stul....Rvali vsichni na stridacku, jsme s kamoskou obe uplne vycerpane...

A to je asi teprve zacatek, ze???? ach jo....jdeme koupat :-)

Holky, co nejste na FB, nechcete se prihlasit? Ja jsem premyslela, ze jsme si tam mohly zalozit nasi vlastni skupinu s pristupem jen pro nas...nebylo by to lepsi psat si jen mezi sebou a ne tak verejne??? My, co jsme tady zbyly, se preci jen uz docela dobre zname, ne??? Za chvilku to bude rok, co si tady piseme :-)

CEKAM NA VASE NAZORY!
clasofkama 32534
11.5.2010 15:48:56
Poly zapomela jsem hezky darek~R^~R^ manzel ti asi neco naznacuje, tak nedelej haryky a jezdi, ty Rendi taky ja si nedovedu predstavit zivot bez auta~d~ a jestli mate strach tak bych vam prala barcelonu v plnem provozu~o~~o~ ja do si do ty jamy lvovy troufla az po 2 letech, ted znam barnu lip jak domorodci~R^~t~

holky moje mamka si delala ridicak pred 10 lety, nikdo jsme neveril, ze bude jezdit a jezdi vsude, na slovensko s babickou jako prd, do nemecka na nakupy~t~ proste vsude~R^

Janula38+Nela 71894
11.5.2010 15:26:25
Ahojky ~3~,
tak já dnes jen od rána pročítám a dělám si pozn. za prvé, za druhé.... ~5~ Jinak už bych taky nevěděla o čem píšete. Tak my jsme včera nakonec do toho města jely. Byl to děs ~Rv. Dvakrát jsme zmokly i když jsme měly deštník a slídu na kočárek. A ta jízda autobusem... ještě že se mnou jela i Lucka. Lidi jsou fakt samá ochota ~:(. Asi bude lepší pořídit si nějaký nosič pro malou a jezdit bez kočáru. Jinak to nevidím.
Gábi-já nestíhám fotit ~a~. To všechno Zdeněk. Je z ní celý pryč ~;). Kdybych měla dělat fotky já, tak jich moc nebude.
S tím jídlem u Máji jsi mě zaskočila. To jako fakt nesmí jíst? Tak ono to bolí a ještě to musí vydržet o hladu ~n~. Chudáček malý ~p~. A babi se nedivím. Ten řev je hrozný ~n~. To jen my mámy to musíme vydržet a neutýct ~d~.
Petruss-mě mateřská taky ještě nedorazila. Ani včera a ani dnes. Jen peníze ze sociálky, Ale to je jen pár kaček. Je pravda, že když něco potřebují oni, tak to musí být hned, ale naopak to nefunguje ~d~~:(.
Soňo-já myslím, že to s Tobem nebude tak hrozný. Takový léky se jen tak nepředepisují. Bože, jak může někdo srovnávat hyperaktivitu s leukémií?! ~d~~o~ Doporučení ti dá školka nebo doktor. Ale radši bych šla za doktorem po takové zkušenosti.
Nám u toho odběru z patičky řekla, že kdyby se něco objevilo, tak nám dají vědět. Psala si i tel. číslo na mě. Jinak si myslím, že dět. doktorka bude mít výsledky, tak ji zkus zavolat jestli chceš mít jistotu a uvidíš co ti řekne.~R^
Renča, Alex a Dominik 46736
11.5.2010 15:17:00
Gabi, je mi moc líto, jak Mája trpí! Posíláme pohlazení!~6~
Renča, Alex a Dominik 46736
11.5.2010 15:15:50
Frézie, já si myslím, že to asi houká všem,co tu podložku mají. Aspoň v mém okolí to tak je. takže já fakt nevím, co si o tom mám myslet. Já jsem stejná jako Clas, taky, když malej spí podezřele dlouho, tak na něj sahám a kontroluji. A taky někdy tím vzbudím. A co se týče zalapání po dechu,tak člověk, který se takhle lekne, taky zalapá po dechu, ne?

Polynko, já to mám s tím ježděním jako ty. Mám řidičák teda 16 let a nejezdím. Taky bych si musela zaplatit jízdy, kdybych se chtěla znovu naučit jezdit, protože u nás jsou všichni nerváci a já bych to chytala z nich a při ježdění bych kvůli nim dělala jednu chybu za druhou. Ale vím, že by to byla velká svoboda jezdit s autem. Ach jo, ale kde vzít ten čas na jízdy? Přítel je pořád v práci a kdo by pohlídal děcka?

Dneska jsem koupila v lékárně fenyklový čaj od Hippu, tak zkusím dávat. Já totiž nechci, aby jen na žízeň pil malý ode mě.
Gabcica 22308
11.5.2010 15:10:55
Volala jsem dr. a navečer k ní ještě jdeme..........píchne jí to. Otázka: může jí to bolet? Odpověď: ano, velmi. Chudáček, je mi jí tak líto.....
Nic, jdu balit věci na besídku.........naštěstí babi bude vozit kočár, Mája je nesvá a to fakt dost.

Mějte se líp~x~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
11.5.2010 15:02:14
frezie to je vec! hele a nemuze byt ze je ten pristroj porouchany??jeje snad bude prcek zdravy a je to jen nahoda nebo porucha pristroje. drzim palecky.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 18468  [Dalších 18258 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.