Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tobianni | 38942 |
11.5.2010 19:22:51
Got nám přišla včera ta kartička. U jaké jste pojišťovny? To je divné, že to u vás tak trvá, vždyť jste byli první na světě z nás!
|
Tobianni | 38942 |
11.5.2010 19:21:37
Zavřiočko, super nápad, já bych byla pro
Gabi, vy si teda užijete, chuděrky... Moc držím pěsti, abyste už byly v pořádku. U nás očkování zatím takový malý červený puntík, nejhorší to prý je ve 2 měsících. Tak nevím. Ale Tob to měl dlouho a škaredé. Já mám taky řidičák 9 let a nejezdím. Myslím, že bych si taky už netroufla a taky závidím svobodu v ježdění. Ale zase si říkám, kolik ušetříme peněz, když si sama nemůžu zajet na nákupy. To už bysme bydleli pod mostem Na toho psychologa se asi zeptám té doktorky příští týden, ale došla jsem k názoru, že mám normální zdravé dítě a učitelkám se jen nechce za ním běhat a hlídat ho. A hotovo! . Teď už na to potřebuju jen to potvrzení. A dál už samozřejmě nevím, co jsem chtěla. Jdu chystat večeři prckovi. |
mambo | 100493 |
11.5.2010 19:13:30
Gabcico - teda ta Maja to je trpitelka. Chudinka mala.
My byli venku a 3x jsme zmokli.... Holky uz mate na mimi karticku pojistence? Me jeste neprisla a to rikali, ze do 2 az 3 tydnu ji poslou (((. Hlavne, ze se tam musi clovek nahlasit do 8 dnu.... |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 19:09:50
Holky, jsem vyrizena, uklid a pak cele odpolko s holkama u kamaradky, co ma dva kluky. Emca se s nima rvala jak pes, triskala je a mlatila, brala jim hracky, pak mlatila i Lindika....smarja, kde na to to dite chodi???? Toho mensiho chlapecka tak triskla, az sebou triskl o stul....Rvali vsichni na stridacku, jsme s kamoskou obe uplne vycerpane...
A to je asi teprve zacatek, ze???? ach jo....jdeme koupat Holky, co nejste na FB, nechcete se prihlasit? Ja jsem premyslela, ze jsme si tam mohly zalozit nasi vlastni skupinu s pristupem jen pro nas...nebylo by to lepsi psat si jen mezi sebou a ne tak verejne??? My, co jsme tady zbyly, se preci jen uz docela dobre zname, ne??? Za chvilku to bude rok, co si tady piseme CEKAM NA VASE NAZORY! |
clasofkama | 32534 |
11.5.2010 15:48:56
Poly zapomela jsem hezky darek manzel ti asi neco naznacuje, tak nedelej haryky a jezdi, ty Rendi taky ja si nedovedu predstavit zivot bez auta a jestli mate strach tak bych vam prala barcelonu v plnem provozu ja do si do ty jamy lvovy troufla az po 2 letech, ted znam barnu lip jak domorodci
holky moje mamka si delala ridicak pred 10 lety, nikdo jsme neveril, ze bude jezdit a jezdi vsude, na slovensko s babickou jako prd, do nemecka na nakupy proste vsude |
Janula38+Nela | 71894 |
11.5.2010 15:26:25
Ahojky ,
tak já dnes jen od rána pročítám a dělám si pozn. za prvé, za druhé.... Jinak už bych taky nevěděla o čem píšete. Tak my jsme včera nakonec do toho města jely. Byl to děs . Dvakrát jsme zmokly i když jsme měly deštník a slídu na kočárek. A ta jízda autobusem... ještě že se mnou jela i Lucka. Lidi jsou fakt samá ochota . Asi bude lepší pořídit si nějaký nosič pro malou a jezdit bez kočáru. Jinak to nevidím. Gábi-já nestíhám fotit . To všechno Zdeněk. Je z ní celý pryč . Kdybych měla dělat fotky já, tak jich moc nebude. S tím jídlem u Máji jsi mě zaskočila. To jako fakt nesmí jíst? Tak ono to bolí a ještě to musí vydržet o hladu . Chudáček malý . A babi se nedivím. Ten řev je hrozný . To jen my mámy to musíme vydržet a neutýct . Petruss-mě mateřská taky ještě nedorazila. Ani včera a ani dnes. Jen peníze ze sociálky, Ale to je jen pár kaček. Je pravda, že když něco potřebují oni, tak to musí být hned, ale naopak to nefunguje . Soňo-já myslím, že to s Tobem nebude tak hrozný. Takový léky se jen tak nepředepisují. Bože, jak může někdo srovnávat hyperaktivitu s leukémií?! Doporučení ti dá školka nebo doktor. Ale radši bych šla za doktorem po takové zkušenosti. Nám u toho odběru z patičky řekla, že kdyby se něco objevilo, tak nám dají vědět. Psala si i tel. číslo na mě. Jinak si myslím, že dět. doktorka bude mít výsledky, tak ji zkus zavolat jestli chceš mít jistotu a uvidíš co ti řekne. |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
11.5.2010 15:17:00
Gabi, je mi moc líto, jak Mája trpí! Posíláme pohlazení!
|
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
11.5.2010 15:15:50
Frézie, já si myslím, že to asi houká všem,co tu podložku mají. Aspoň v mém okolí to tak je. takže já fakt nevím, co si o tom mám myslet. Já jsem stejná jako Clas, taky, když malej spí podezřele dlouho, tak na něj sahám a kontroluji. A taky někdy tím vzbudím. A co se týče zalapání po dechu,tak člověk, který se takhle lekne, taky zalapá po dechu, ne?
Polynko, já to mám s tím ježděním jako ty. Mám řidičák teda 16 let a nejezdím. Taky bych si musela zaplatit jízdy, kdybych se chtěla znovu naučit jezdit, protože u nás jsou všichni nerváci a já bych to chytala z nich a při ježdění bych kvůli nim dělala jednu chybu za druhou. Ale vím, že by to byla velká svoboda jezdit s autem. Ach jo, ale kde vzít ten čas na jízdy? Přítel je pořád v práci a kdo by pohlídal děcka? Dneska jsem koupila v lékárně fenyklový čaj od Hippu, tak zkusím dávat. Já totiž nechci, aby jen na žízeň pil malý ode mě. |
Gabcica | 22308 |
11.5.2010 15:10:55
Volala jsem dr. a navečer k ní ještě jdeme..........píchne jí to. Otázka: může jí to bolet? Odpověď: ano, velmi. Chudáček, je mi jí tak líto.....
Nic, jdu balit věci na besídku.........naštěstí babi bude vozit kočár, Mája je nesvá a to fakt dost. Mějte se líp |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
11.5.2010 15:02:14
frezie to je vec! hele a nemuze byt ze je ten pristroj porouchany??jeje snad bude prcek zdravy a je to jen nahoda nebo porucha pristroje. drzim palecky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.