Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mambo | 100493 |
11.5.2010 13:59:10
uklidu zdar ))) ja jdu na prochajdu ven.
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 13:49:48
Vse tu spi, tak po vzoru Clas jdu na uklid, papa!!!
|
mambo | 100493 |
11.5.2010 13:21:49
Gabi - moc vam preji, aby se to ocicko Maje zahojilo. Jinak u nas ockovani taky ok. V porodnici dr rikala, ze se to muze hojit i nekolik mesicu.
Frezie - budu drzet palce, at je vse brzy ok! |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 12:57:17
Gabi, s tim ocickem si to uzijete tedy, chuderka Maja, vas to trapi!!!!
U nas misto po ockovani ok, ale u Emci se ji za ouskem udelala po tom ockovani bulka - dr. rikala, ze nekdy se to stava a ze to casem zmizi, ze je to uzlinka....zatim nic nezmizelo, tak to pozoruju... |
clasofkama | 32534 |
11.5.2010 12:55:51
Freezi mozna to delaj vsechny deti kdyby doslo na nejhorsi( doufam, ze ne) tak dychani z ust jenom vzduch co mas v puse, zadny hluboky nadechovani, jen lehce fouknout
ja v noci na malyho taky porad saham, nebo kdyz podezrele dlouho spi, nekdy ho i tim hrabanim na nej vzbudim Zavrioci pocit je to pekny, vubec jak tu sofie n eni je tu porad tak uklizeno jdu jeste vytrit jesli me ten prdik necha, dam si ho do nosicky a bude vytirat semnou Got preju rychle uzdraveni |
Gabcica | 22308 |
11.5.2010 12:53:20
Hezké poledne!
FRÉZIE - ježiši holka to jsou starosti!!! Chudáček malá. Co mě tak napadá - 100%dohled, hlavně mimo tu podložku. Ta podložka je úžasná v tom, že když to začne houkat.......dítko se jakoby lekne a nadechne se. Při sebemenším podezření, že není něco ok, bych jela do nemocnice. Nevíš jaké odběry jí dělala dr.??? Pett, jsem zvědavá, co ti řekne ta poradkyně! Zubař, super, máš pokoj. Kapičky dorazily v pořádku, byli opravdu chladné. Zavřiočko, Luhačovice závidím. Sonco, ach jo ta učitelka je blbka. Ale pro tvůj klid bych do poradny zašla, seznam najdeš na netu a myslím, že ani doporučení nepotřebuješ.........ale dr.ti určitě řekne víc. Poly, gratuluji k dárečku! Já se taky zajíždím.........když to budeš odkládat, bude to horší......... Clas, jsem ani netušila jaké máme školky v ČR. Arijko, sluníčko a slivovice Donut, ať to není u Vás nic vážného!!! Jídlo si projela? Neměli jste něco extra? U nás - dnes poprvé M.spala 6hod.v kuse v noci...........ale dopo dnes toho moc nenaspala. Ze slz.kanálku jí odtéká krev ze včerejšího zásahu, ale že by slza odcházela kanálkem se říct fakt nedá.....dopo jsme byli na kosmetice, Mája čučela skoro celou dobu a odpo má Miška ve školce besídku ke svátku matek. DOTAZ: jak vypadá u Vás místo po očkování TBC na ramínku? M.tam má útvar asi 1x1cm......jako obr nežid. Myslím, že jí to dr.ve čtvrtek píchne.......asi to musí bolet, že? |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 12:46:22
Frezi, tak to jsou starosti!!!
snad to nebude nic vazneho, uvidis. Ja bych taky panikarila, z toho si nic nedelej, to je normalni. Dobre ze ten monitor mate, s nim muzes byt v klidu...no, ja bych si asi nastudovala prvni pomoc - je to asi blba rada, ale radeji....nez budou doktori vedet, co se deje... |
Frézie+3 | 55833 |
11.5.2010 12:38:29
Ahoj holky
Jdu si taky vylít srdce, případně pro nějakou radu či zkušenost...Během týdne nám 3x houkal alarm na Nanny, když houkal podruhé tak byl manžel náhodou vedle postýlky, na malou šáhnul co se děje a ona opravdu zalapala po dechu a celá se otřásla Prostě žádný planý poplach, beruška nám zapomíná dýchat Včera jsme byli u dr., všechno vypadá v pořádku, poslala nás na odběr krve, výsledky budou za 2 dny. Když se to bude opakovat pošle nás do nemocnice, případně máme jet rovnou. Jsem z toho dost mimo, já jsem matka hysterka i bez houkání alarmu, takže si to umíte představit....takže u nás takhle. Všem marodům a marůdkům přeji brzké uzdravení |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 12:13:36
Clas, ten uklid znám, ale je to potřeba.....budeš pak mít dobrý pocit!
Poly neboj, tak ze zacatku budeš jezdit jen po okolí a pomalu a uvidíš, ze pak budeš sama rada ze nebudeš odkázána na muže...není to tak hrozné, jen to chce být v klidu... |
mambo | 100493 |
11.5.2010 12:09:05
se mi to odeslalo driv...
Poly - neboj do toho se dostanes a az se vyjezdis, tak to bude pohoda. Clas - tak to je velky rozdil mezi skolkama ))) se nedivim, ze se tesila. Predpovidali cely den dest a kde nic tu nic, tak asi odpo vyrazime na prochajdu. Hezky den vsem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.