Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
clasofkama | 32534 |
10.5.2010 9:29:34
Zavrioci proc nezkusis telisko goldlily?? stoji kolem 1000kc je zlaty nebo stribrny,,,a neni z hormonama ja ho mam doma koupeny, ale jsem se k telisku nedostala mam mattise, ted uz se dam asi rovnou operovat
|
clasofkama | 32534 |
10.5.2010 9:27:45
Ahojte zeny,
Gabi at uz se vam to zlepsi a nemusite tam chodit Donut jestli tu oslavu poradas ty tak snad ty estovice ne Janco nevim proc se lidi boji jezdit s miminkem k mori claudie je srpnova v tom nejvetsim paraku se narodila a prezila to chodim s detma na plaz po 15h uz to tolik nepece a naopak plaz je to nejprijemnejsi misto v tech hicech u more je porad jakoby chladneji pod slunecnikem je proste fajn navic je tu normalni, ze se chodi v 22h nebo 23h na prochazku holky v lete chodi spat po pulnoci ale pak taky rano se dyl vztava holky spi do 12. tak je den jinak rozlozeny holky vcera malej nez usnul tak mel zachvat revu nesel uklidnit u prsa rval porad rval, prisel PAN ZACHRANCE ( carlos) a malyho uklidnil a uspal....jsem se citila jako pett no a jeste ten pacholek malej spal od 22-5 tak ten zachrance rano pychou nemohl vylezt ani z postele no ja jduneco delat,, delam generalku sofiinyho pokoje vsechny hracky vyhazim vsechno nici....my jsme nikdy nenicili s brachou |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 9:09:14
Gabi, držím palecky na oční! Zvládnete to holky!
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 9:07:09
Gabi budu chtít urcite tělísko ale jeste pockam az budu mít sama pocit ze je dole vse ok. Taky mám pocit ze to tělísko stojí 5.tis. A já ted docela utrácela, takze se s ním domluvím kdy by to bylo nejlepsi a uvidím...... Pojišťovna nic neplatí ze? Jsem naivní...
Jinak v noci a ted nic, ale je mi docela zle. Takze po o tam vyrazím ať je jasno. |
Lucka(S+J) | 41427 |
10.5.2010 9:04:27
Dobrý den maminky,mám na prodej super probio kapičky za 260,-jsou výborné na bolavé bříško a tak.Jsou nové mi jsme je už nezpotřebovali,Jsou dovezené z polska ale jinak jsou stejné jako české.Kdo by měl zájem napiště mi mail.Hezký den a hodné mimísky Lucka
http://www.probiotickekapky.cz/ |
Donutka +3+// | 77327 |
10.5.2010 9:03:03
taky bych brala, aby mi někdo uvařil... pokud se naše děti neosypou neštovicema, tak máme v neděli rodinnou oslavu - vaření pro 15 lidí nevím, co si přát víc - jestli ty neštovice nebo tu oslavu
domácnost nefunguje, nikdo neuklízí, jdu zase vařit, jíst musíme.tak zase něco napište... dcera se tu chystá jako do školky, syn něco opravuje... |
Gabcica | 22308 |
10.5.2010 9:01:55
Hezké pondělní dopoledne!
Víkend jsme měli těžce nabitý, trošku jsem Vás zanedbávala...... Zavřiočko, já občas stejně jako Clas, špiním. Normálně tam jdi, dr.ti udělá UZ, dáš jí zprávu z porodnice, pokecáte a kdyžtak na cytolu dorazíš později, ne? Já aspoň to tak udělám, jdu tam v pátek.........budeš chtít nějakou antiko? Moře s mimčem si taky dovedu představit..........u nás to vyjde až příští rok na jaře nebo v létě........ Clas, neboj, určitě si to u babičky užije, ty si trošku odpočineš a pak si budete mít o čem povídat. Got, ať je Vám holky brzy líp! Pett, já taky nevím jak to dělám.......taky nestíhám a dnes je toho celkem dost. Dnes máme další kolečko na očním , tak nám držte palečky. |
Tobianni | 38942 |
10.5.2010 8:58:36
Ahoj maminy,
koukám, tady je při pondělku nějak utlumeno My jsme byli včera u mamči slavit den matek a maka udělala na oběd úžasné pstruhy - mňáám, to byla bašta, jsem si teda dala . Už by se měla vrátit Mirulinka ne? |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
10.5.2010 8:44:15
ahoj, teď jsem tu minimálně dva dny nebyla, ani nevím, jestli stihnu dočíst netuším. Holky jak to děláte, já mám pocit, že na sebe absolutně nemám čas. Jsem ráda, když se stihnu normálně najíst a oblíknout. Pokud má naše domácnost aspoň trošku normálně fungovat, tak prostě musím využít těch vzácných chvilek, kdy je klid no a na PC už nezbývá nic :-( Nějak se taky nemůžu srovnat s přerušovaným spaním v noci, si pořád ne a ne zvyknout, takže jsem taková chodící mrtvola. Sakryš kdyby se to aspon na kilech chtělo projevit, ale houby, ani deko dole :-( No nic, Týna ječí, jdem zkusit sosat.
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 8:27:04
Dobre ranko holky, vy to tedy flakate, nikde nikdo....
Donutko ahoj! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.