Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Donutka +3+// | 77327 |
10.5.2010 13:30:08
souhlasím s dietou - prostě zkoušet. mladýmu vadily fazole ještě v 9 měs. cibule u nás vadí. drobnější děti mají často větší problém se vyprdět.
renďo, o odmítání levého prsu se píše tady, třeba najdeš odpověď. http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=75 vítek, super pett, vydrrrrrž! |
clasofkama | 32534 |
10.5.2010 13:17:40
fIDA vITEK JE VELKY BOJOVNIK
Pett ty jsi taky bojovnice Rendi stava se mi casto, ze mi u jednoho prsa rve vzteka se a nechce z neho pit nechapu to nerozumi tomu, prso plny mliko tece...tak nevim, ale v noci v polospanku po nem lapne a taha ale na druhou stranou ja jim snad vsechno i lusteniny jsem zkusila ale s mirou cibuli v jidle snim, syrovou ne, ale jinak fakt vsechno cesnekovou pomazanku, malymu zadny kapky nedavam, jen ten caj co zavriocka 1x za 2 dny vecer kdyz rve sama piju meltu a caj pro kojici a jim haslerkychutnaj jak ten caj ja si myslim, ze kdyz na ty koliky trpi tak bude trpet at snis co koliv, maj je i deti z umelyho mlika, tak co nam v porodnici rekli, ze muzem jist vse krome piti alkoholu |
Janula38+Nela | 71894 |
10.5.2010 13:11:50
Rendi- s malým ti neporadím. Nela teď pár dnů taky vyvádí při přiložení a co hůř, taky se při pití kroutí, různě mi ho natahuje a pod. Jsem s ní taky vedle. A to už jsem je měla v pořádku a nebolely mě a teď je mám zase citlivý, jako předtím . Nevím, kde je chyba.
A dieta. Já zkoušela. Když se nic nedělo, tak jsem jedla, ale v menším množství. |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
10.5.2010 12:52:54
Ahoj holky,
nebyla jsem tu dlouho a já už jsem z toho všeho zničená. Máme zase krizi v kojení a to takovou,že malý mi odmítá levé prso!! Řve u něho, já ho k s řevem rvu a držím ho násilím tak asi deset min. Adam vysílený z řevu, já spocená z toho že to nejde a nechce ho. Odolám a dám mu pravé prso a to chytne a saje. Jsem z toho fakt už magor. Trvá to od soboty ( vnoci ho přijal normálně). Kdybych nekojila přes kloboučky, tka bych si řekla, dobře každá bradavka je jiná, tak mu ta na levo nevyhovuje,ale já mám kloboučky. Teče to normálně, prso je tvrdé, hodně mlíka...co to jako je??? Neznáte to holky? Nesetkla jste se některá s tím? Ještě mám jeden dotaz. Holky co jste kojily už první dítě, tak jak dlouho jste dodržovaly tu dietu kojící? Mysím ty nadýmavé věci? Daly jste si už pomalu něco po třetím měs. fazole, čočku, nebo nkde cibuli? Nebo to budu muset dodržovat třeba celý rok kojení? Děkuji a jdu vás dočíst. |
Fida1 | 24469 |
10.5.2010 11:49:40
Pett jak jsem tu dlouho nebyla tak moc nejsem v obraze, proč máte příkrmy? Malá nechce baštit z prsa?
Já taky kojila přes kloboučky, ale malej už je nechce a zvládá to i bez nich. My byli u té Dr. tak říkala, že je na něm vidět jak sílí a přibírá tak jdeme zase za týden. Máme 3050 g. |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 11:45:46
Pett, myslim ze víc holek koji s klobouckem. Nic si z toho nedelej, ja u Em kojila s do pul roku, bez to neslo.....hlavne at uz nedokrmujes! Ten klobouk bych zase tak neresila....jeste mne napadlo, co jsme tady asi neřešily, ze je nutno hodne pít, já jsem ze začátku pila 4-5 litru denne...je to taky dulezite....
|
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
10.5.2010 11:36:19
Ježiš Fido, to je paráda, že už jenom sosáte. Já bych taky tak strašně chtěla jak jsem prve psala, tak sosání trvalo hodinu, teda vč. 80 ml dokrmu, víc jsem odstříkanýho neměla :-( Stihla jsem si vypít už studenou meltu a sníst jeden namazanej chleba, poklidit přebalovák, odnýst pyžamka - ráno jsme zaspali tak tu byl trochu chaos, pak jsem ještě zametla chodbu a už zase malá brečela. Tak jsme v 11 sosaly znovu, leží tam 10 minut a už tam zase pofňukává. Já ale nechci přestat kojit Holky, kojíte tu některá ještě s kloboukama nebo už všechny bez nich ?? jak vám to jde?
|
Gabcica | 22308 |
10.5.2010 9:48:50
Clas, u nás Goldlilly stojí cca 2500kč.....teď mají ještě nějaké extra druhy.
Pak jsou ty obyč.........cca 800-1000kč, pak Mirena cca 5tis. Zavřiočko, já chci taky Mirenu. Fido, tak to je super, jste šikulky! Ať dopadne dobře poradna!!! Clas, taky mě to čeká až Miška odfrčí na školku v přírodě.........my až tak nerozbíjíme, ale shromaždujeme vše možné........do detailů nebudu zacházet. Děkujeme, dáme Vám pak vědět. |
Janula38+Nela | 71894 |
10.5.2010 9:39:22
Ahojky,
holky já dnes taky nestíhám . A to jsem to měla tak krááásně všechno nalajnovaný. A kde nic, tu nic. Teprve teď dojídám připálenou snídani a studený čaj(jsem vzhůru od sedmi). Pes dostal záchvat, tak nevím, co dřív. Jestli hlídat psa nebo utěšovat Nelu. Teď už konečně spí a já jsem totálně KO . Tak ještě musím pověsit prádlo a uklidit, aby jsme mohly vyrazit do města na nákupy, pokud dorazí penízky. Jediný co mě uklidňuje je fakt, že mám uvařený . Uf, aspoň to. Gábi dej pak vědět, jak jste dopadly na očním. Držím palečky. |
Fida1 | 24469 |
10.5.2010 9:29:38
Ahojky při pondělku.
My jdeme dneska k dětské Dr. Včera nebyl nějak na net čas, poprvé jsme kočárkovali i nám vyšlo počasí tak to byla paráda. Jinak hlásím velký úspěch, podařilo se nám o víkendu odbourat příkrmy z mého mléka, malej už zvládne vysosat dost vlastními silami, ani jsem nepočítala, že to bude takhle rychle. Tak snad nám to vydrží, zatím budu raději kontrolovat na váze. Gabi přeju hodně štěstí k očnímu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.