Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
7.5.2010 22:36:54
Ahoj holky,
jsem si tu před pár dni stěžovala a ten náš Ondrula mě snad poslouchal a čet to . Poslední dva dny je moc hodný, pobrečí akorát, když má hlad a já zrovna lítám okolo Anetky a hned mu nedám. Jo, bůh, kdo vymyslel školku a taky blbec, kdo diskriminuje ženský na mateřský. Bylo mi naznačeno, že Any nevezmou ani příští rok, pokud budu na RD. A teď nevím, kdo se ptal na dovču. Ale mi v září reálně uvažujeme o moři. Buď autem (ortoped s tím problém nemá) nebo letecky, záleží na nabídce. Jak píše Clas, nevidím v tom problém . A od příštího týdne s tím naším prcíkem začínáme chodit na vaničky. Domluvila jsem si to na plavání v době, co plave Anetka, bude plavat s taťkou a my si vaničkovat, tak se na to moc těším. Ondrula je ve vodě moc spokojený. Všem přeji krásný večer a co nejprospanější noc..... |
Janula38+Nela | 71894 |
7.5.2010 21:48:58
Fido, malý Víteček je pěkný kvíteček a určitě už bude v pohodě a bude vám dělat jen samou radost .
Weuu, fotečky máte pěkný, ale nevědět, že tvůj manžel je tvůj manžel, tak bych řekla pyšný dědeček . Ale nic si z toho nedělej . Mě taky jedna ženská v obchodě před lety řekla, že mám hodnýho bráchu, když mi kupuje bundu. A byl to můj bývalý manžel . A Zdeněk už má tenhle křest taky za sebou. Vezl do práce na expedici ukázat ženským fotky Nely a ta jedna, která nevěděla, že čekáme, tak mu řekla: jéje to jste, ale pyšný dědeček. A Zdeněk na to: pyšný jsem, ale tatínek .Hleděla na něj, jak puk . My byly dnes na velký prochajdě a po návratu a nakrmení jsme obě odpadly únavou . Zaspaly jsme i jedno krmení a vzbudily se až v půl šestý před koupáním . Koupání pak stálo zato. Hlady nevěděla co si má do té papulky strčit. |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
7.5.2010 21:09:31
Petrusko, Luborek je fesak
Fido, tak uz se zabydlujete? Porod tedy sel, ale pak hruza....a jak to ted s malym vypada? Musis mu venovat nejakou spec. peci? Mas podlozku? a rekli ti dr. co to bylo a jaka jsou rizika? to je hruza, opravdu bych nechtela byt porodnikem... :-( |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
7.5.2010 18:09:36
tak znova |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
7.5.2010 18:08:55
tak jsme v zelenym?
|
Dagmar Bartůšková | 37555 |
7.5.2010 16:46:41
Nedočítám, nestíhám....naše mimi nabralo od porodu kilo a třičtvrtě, za šest týsnů
|
Fida1 | 24469 |
7.5.2010 15:30:23
Holky, díky moc jsem ráda, že už tady zase s váma můžu probírat kojení a prdíky.
V neděli má být hezky tak snad vyrazíme na první kočárkování, sice ještě nemáme 3 kg a Dr. říkala, že na půl hodinky můžeme. Všem marodům s neštovicema přeji brzké uzdravení. |
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
7.5.2010 14:58:33
Renčo,
tak držím palce, ať to má lehký průběh. Kluci toho neměli moc, ale byli protivní a furt je to svědilo. Já měla ještě od kamarádky doporučený zásyp alba se sýrou, sypala jsem je tím po osprchování, poťapala rukama, aby se to přilepilo na tělo, učinky byly fakt dobré, ale malou tím nesypu, nedovedu si odhadnout reakci, přeci jen má citlivou pokožku a mohlo by to moc přesušovat. malá má taky v celku lehký průběh, 2 dny jen hůř jedla a byla nesvá. Ale můj brácha to taky chytil od kluků a ten je obsypaný celý jeden pupen vedle druhého. No a máme to všichni za sebou. Možná je lepší, že to malá chytla teď, aspoń se neškrábala. no nic, bežím zas do školky |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
7.5.2010 12:56:58
Fido, malej je krásňoučkej a věřím, že už to bude jen a jen dobré! To šití tě teda musí bolet, chudáčku! Proč ti teda nakonec neudělali císaře? Jsi moc statečná! Tak ať vás už čeká jen a a jen to dobré!
Jarčo, díky za popis. Kdyby to Domča dostal, tak se kdyžtak zeptám, kdybych něco nevěděla. |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
7.5.2010 12:54:26
Holky, tak to jsou neštovice. Já dostala od doktorky místo pudru Tanno Hermal Lotion, prý je to lepší. A na zklidnění Dithiaden, ráno a večer půlku tablety. Tak jsem zvědavá, jestli to Domča taky dostane.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.