Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mambo | 100493 |
9.5.2010 8:59:12
ahoj holky,
tak Valerie má stále rýmu, já jsem ji taky dostala + mám bonus bolení v krku. V lékárně mi dali na ten krk Septisan. Dneska přijede D teta na týden + přijelo příbuzenstvo z au a tak máme zítra hromadnou snídani... ale 40 lidí to nebude . Moc se mi tam nechce, když jsme tak nemocný - pořád musím odsávat (((. Aspoň, že Valerie v klidu spí a baští (ťukťuk). Jsem si potřebovala postěžovat... Všem přeji krásnou neděli |
Jirulec | 64654 |
8.5.2010 17:08:44
Zavřiočko,tak jaké bylo kino?Trošičku závidím já už se také těším až na chvilku někam vyrazím
Clasofko-holinky zatím třeba nejsou,Káta dnes vyrazila v teplákách a mikině a pro jistotu jsem jí přibalila vestu |
Jirulec | 64654 |
8.5.2010 17:06:06
Ahojda Maminy,moc vás všechny zdravím.Vubec nestíhám,ale občas něco přečtu co píšete a když chci něco přidat,tak bud Káta neco potřebuje nebo už je Baru hladová.Zítra bude malé 5 týdnu,tak už se snad pomalu srovnám i já a zbyde mi občas nějaký čas pro sebe.ted je Káta s manželem venku na nové kolobrndě a malá chrupe,doma vše uklizeno,tak jsem na chvilku zasedla a jula sem.
|
Janula38+Nela | 71894 |
8.5.2010 15:12:58
Do alba jsem konečně přidala fotky Nely. Tak se mrkněte, jestli máte chuť.
|
Fida1 | 24469 |
8.5.2010 13:00:45
Všechny zdravím při víkendu.
My jsme se už pěkně zabydleli, malej je zlatíčko. Zavřioči momentálně žádné problémy nemá, všechny testy před propuštěním dopadly dobře. Způsobeno to bylo špatnou výživou ke konci těhotenství a těmi problémy při porodu způsobených abnormálně krátkým pupečníkem. Nikdo mi samozřejmě nazaručí, že se nikdy žádné následky neprojeví, ale nemělo by to být nic zásadního proto nás budou průběžně sledovat na neurologii a budeme chodit na rehabilitaci což pravděpodobně bude zahrnovat cvičení vojtovky. Já věřím, že to bude ok. Dokonce už začínáme odbourávat příkrmy MM, malej pěkně tahá a už si vytáhne dost a pěkně přibírá. |
clasofkama | 32534 |
8.5.2010 12:42:30
taky jsem chtela napsat caj s medem+citron, ale holky rikaly, ze med neeee
zavrioci jo potrpi, ja mu vcera volala kolik nas bude tak jsem si myslela, ze si dela prd.l a nedelal ale on kazdy prinese neco tak se nevari pro tolik lidi, jo to spis takovy zobani od kazdyho neco hezky den holky balim ty sofce, jak je u vas co nosi vase deti?? zimni uz ne??? mamka rikala holiny |
Janula38+Nela | 71894 |
8.5.2010 12:13:21
Ahojky,
Pett- mě teď dva dny taky bolelo v krku a dělala jsem si zázvorový čaj s medem a citronem. Dneska je to už v pohodě. |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
8.5.2010 11:14:05
ahojky holky dekuju za pochvalu
ja to snad chytla od deti zacina me bolet v krku holky co muzu kdyz kojim na boleni v krku |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
8.5.2010 8:49:55
Dobre ranko,
musim zaklepat, u nas uz dva dny taky klidek, krasne kaka, zadna zacpa - asi po tom fenyklovem cajicku...tak snad to tak zustane.. Clas, oni si potrpi na takove seslosti? Smarja, to musi navarit jidla jak na svatbu, ne? Dneska to vypada na docela pekne pocasko, jsem zvedava, jestli to vyjde Ja jdu po obede do kina s kamaradkou na ty Zeny v pokuseni, mm bude hlidat. Ja se uz tak tesim, ze na chvilku budu bez deti, hihi Janco, plavco zavidim,ja to zatim moc nevidim, jsem rada, ze zvladam cviceni pekny a slunecny vikend a hodne deticky! |
clasofkama | 32534 |
8.5.2010 8:26:40
ahoj Petruss hezky klucinek
Janco muj beranek to cetl taky a zacal zlobit vcera jsem ho cele den mela narukou usinal pouze na me jinak revme to nevadi, ale docela me to pekne vycerpalo, kdyz vecer prisel muj tak jsem mu ho odevzdala at si odpocinu, ve ctv. jsme ukoncili 6tinedeli, od ty doby nekadil...snad nezacne mit koliky ted Arijko co ty uz lepsi??? gABI chtela jsem se te zeptat, jak jsi spokojena s tema pracima vlozkama do podprsenky??? ja z nich mam chlupaty prsa dnes jden na obed k bratrancovi prej tam bude 40 lidi delala jsem misa rezy tak aspoñ cast ochutna jo a pecu jim chleba oni ho maj moc radi preju hezkou sobotu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.