| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 18468  [Dalších 18118 >>]
Fida1 24469
7.5.2010 10:51:22
Tak jsem vložila popis porodu + pobytu v nemocnici, snad to bude dávat trochu smysl přece jen je to ještě dost živé. Snažila jsem se to napsat trochu zjednodušeně. A taky jsem vložila foto prcka.
Weuunka+Terezka 99209
7.5.2010 10:20:41
Tak se vás od rána snažím dočíst a furt mi to někdo kazí, hlavně malá,..., před chvilkou jsem převlékla postýlku i s níúblinkala a teď urputně tlačí a trochu u toho kňourá takže ji ještě chvilku nechám pracovat a před jedenáctou se přebalíme a půjdeme vyvětrat kočár. pak půjdu zase dělat účetnictví ~n~
No měla jsem ambice na žehlení, ale malá si vyžaduje pozornost takže až večer...
Donutka +3+// 77327
7.5.2010 9:37:25
Clasofko, super čůrání!!!~t~ a se školou si koukám taky užiješ~6~
Arijko, já myslím, že nežehlení nevadí, pokud se dosud neosypal.
taky občas piju nepasterizované mléko~d~
renčo, já dávám huggies, předtím papmpers a bez problémů obojí~d~ Držím palce, ať se mimčo nechytne ty neštovice - my uvidíme do 14dnů. U mimin je to asi 50:50. nevím, co bych dávala, jak srážet teplotu... no hrůza
Gabcica 22308
7.5.2010 9:28:28
Ahojte!

Renčo, to je blbé s neštovicema......koukám, že toho je teď celkem dost. Huggies plenky též. Vy si to tedy vybíráte i s parádou, viď?

Mléko z automatatu by se mělo převařit........ale mm ho pije nepřevařený a zatím žádný neg.účinek to nemělo.

Polynko, asi Eli tak na sebe upozorňuje, snad jí to brzo pustí.............my to máme trošku jinak. Miška Máju "opečovává".......zvedá ji hlavu, vrhne se na ní do kočáru, chová jí.........takže dokola vysvětluju jak a co, ale zakazovat jí to nemůžu, aby se necítila na druhé koleji.

No, jdu ještě něco činit............čekáme vzácnou návštěvu a ani jsem nestačila nic upéct, ach jo~q~~q~~q~.

Janula38+Nela 71894
7.5.2010 8:48:37
Dobré ránko všem,
tak se mě dnes po týdnu podařilo v klidu posnídat ~w~~c~, aniž bych musela odbíhat k malé. Teď už hoďku spí ~h~~p~ a je klid. Ani tomu nemůžu uvěřit. Asi ta včerejší krize nám oběma dala hodně zabrat ~Rv~n~. Nelu trápily prdíky a spala za celý den jen asi tři hodiny ~n~~p~. A já na tom včera nebyla taky nejlíp. Ráno jsem se vzbudila s bolavým krkem a odpoledne jsem chytla příšerný bolehlav ~Rv. Tak, jak jsem celých 9 měsíců nevěděla co je bolení hlavy, tak včera to stálo zato. Ale dnes už je líp ~R^. V krku ještě trochu pobolívá, ale z bolehlavu jsem se vyspala.
Clas - s tím učitelem jsi mě pobavila ~t~. Malá to vzala velmi svědomitě ~R^~g~. Aspoň nemůžeš říct, že zapomněla ~;).
Poly+Eli+Juli 44312
7.5.2010 8:47:49
Jj já mám taky odzkoušené pampers,z jiných se mi Ela hned osypala,tak na Julče už neexperimentuju.
Ty děcka jsou fakt někdy na zabití.Reni s tím spaním máš recht.Ela zas chodí a vytahuje jí cumel,drbe do ní.Já jsem ráda,že Julča na chvíli zavře bleska a ta Ela jde a hned jí vzbudí.Bůh žehnej tomu kdo vymyslel školku.Aspoň dopoledne je klid.Ještě že nebydlíme v paneláku,sousedi by nás vystěhovali.U nás je někdy takovýho řevu....škoda mluvit.Ale jsem ráda,že je to všude stejné~R^
Renča, Alex a Dominik 46736
7.5.2010 8:26:25
Zavřioči, taky už nebudu experimentovat a budu dávat jen Pampersky. Akorát že mi dochází ta 2 velikost a mám doma už jen balík trojek. Tak asi budeme muset někam zajet. A my sice nemáme potničky,ale máme zase takové ty bílé pupínky.
Renča, Alex a Dominik 46736
7.5.2010 8:24:11
Polynko, Ali taky někdy schválně provokuje! Nejvíc asi tím, že Domča spí a on ví, že nemá křičet, aby ho nebudil, tak schválně křičí a můžu ho napomínat, jak chci. Nejhorší na tom je, že čím víc člověk na ně reaguje, třeba křičí, tím víc je to uspokojuje, viď?

Holky, teď jsem prohlídla Aliho a vypadá to, že těch pupínků je víc! Ach jo!!! Jarčo, napiš mi, jak malá na to reaguje a co všechno na to berete. Sice mám nastudované, co na to pomáhá, ale zajímala by mě i tvoje zkušenost.
Zavřioči+Em+Li 74118
7.5.2010 8:22:58
Reni, u Emicky, kdyz byla mala, jsme Huggies taky nemohli davat, strasne se taky opruzovgala...ted uz v pohode, ma je na noc a dobre...ale Li davam jen pampers, nic jineho se mi neosvedcilo, tak nebudu experimentovat.

Li ma zase porad potnicky... je chudinka samy pupinek, kazdy den nekde jinde~v~
Zavřioči+Em+Li 74118
7.5.2010 8:21:28
Polynko, my vcera byly s Em na cviceni a byla to taky hruza, nechtela cvicit, neustale delala ,,mosty,, kde se dalo, triskala ostatni deti, proste hruza....cvicitelka prohlasila, ze dnes ma rozdvojenou osobnost, jak se cvcicilo neco, co ji bavi, tak byla vzorova... domu jsme prisly s revem, chtela se valet v bahne pred domem, doma pokracovani revu, do toho rev Li, proste jak v blazinci.... odpoledne lilo, takze jsme nesly ven, takze cele odpolko doma, ja myslela, ze mne trefi, nastesti prisel mm a hral si s ni, mohla jsem se jit na dve hodky vyspat...ale taky z ni nekdy silim....dneska odpol jdeme na navstevu na hrani, tak to je vzdycky lepsi, kdyz je nejaky program, pak se to da prezit...~z~~z~~z~
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 18468  [Dalších 18118 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.