Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
7.5.2010 8:18:59
Clas, to je hezký, jak píšeš o Sofii, že se těší na spaní a na to, že dostane 3x denně najíst!
Holky, malej se mi včera osypal po tom, co jsem mu začala dávat Huggies plínky. Dostala jsem je od švagrové, nestačili je spotřebovat. Tak jsem najela zpátky na Pampersky. Ale kdybyste viděly, jak byl osypanej! Celý bříško a zádíčka, skoro až do krve. Dneska ráno jsem ho prohlížela a už je to mnohem lepší. |
Poly+Eli+Juli | 44312 |
7.5.2010 8:17:15
Ahoj holky,
Jaruš to je blbé s těma neštovicema,tak ať jste brzy fit. Clas,jsem se nařehtala,dobrý. Já jsem už úplně psychicky labilní z naší Elišky.Nevím jestli to je žárlivost na Julču,ale ta zlobí až to není hezké.Předevčírem vylila minerálku do klávesnice PC,dobrý stane se.Brala jsem to jako nehodu.Včera vylitý kubík na plovoučce v obýváku,ještě že to neodnesl koberec,má světlou barvu a vysoký chlup.Večer mi vyrazila Sinecod sirup z ruky,už jsem vytírala kuchyň.Neustále držkuje,odmlouvá,neposlouchá,musím držet mm aby ji nepřizabil.Málo co ho vytočí,ale dneska když se oblékala do školky,už byl doběla jak ho točila.Taky to máte tak? |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
7.5.2010 8:17:11
Renco, jejda, taky???? nejak se to siri!!!
Ja poslouchala nejakou debatu na Radiozurnalu a rikali kazdopadne prevarit, pac nase tela uz na cerstve mleko nejsou zvykla, a taky dulezite - do dvou hodin od nacerpani dat do lednice, nenechavat v aute apod. Muze tam byt nejaky ten zlaty streptokok, ci jak se ta potvora jmenuje, po prevareni tam stejne neco muze zustat....no, my sem tam cepujeme a hned prevarujeme...radeji... preci jen pijeme cely zivot uplne jine mleko... |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
7.5.2010 8:13:46
Dobré ránko,
holky, tak my máme asi neštovice. Ali má dneska pár pupínků a nalívají se mu, tak jdeme k doktorce to zjistit. Jarčo, moc tě lituji, že je malá dostala! Jak to vlastně snáší? Jestli jsi to včera psala, tak se omlouvám, už jsem to zapomněla. Arijko, mléko z automatu se musí převařit. Aspoň tady u nás to tak píšou. Clas, tak to jsem se nasmála tomu tvému trapasu! Ale jako učitel si přece nemůže dovolit, aby mu děti odcházely domů v takovémhle stavu! To bych taky řvala. |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
7.5.2010 7:56:32
Jarusko, mas to narocne! Kluci uz jsou ve skolce? Ze bys mela alespon chvilku oddech...
Arijko, pekny clanek |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
7.5.2010 7:51:41
Dobre ranko
Clas, chichi Se Sophinkou chapu, bude se ti hodne styskat...ale v dnesni dobe uz existuji mobily a skype, driv to bylo horsi, ze? My skypujeme s nasima pomerne casto, Emca prijde ke compu a krici babi babi, tak musime hned volat Driv takove vymozenosti nebyly...hlavne to nic nestoji, jen poplatek za net... |
clasofkama | 32534 |
6.5.2010 23:25:05
ahojte
tak ja myslela, ze takle maly miminka nestovice nechytnou moje holky je mely obe loni, ale danecek se od nich nenakazil to mel asi 8mesicu, tak at to ma holka mala brzo za sebou Donut zkousela jsem malyho dat nad umyvadlo, protoze se taky vdycky vycura kdyz mu sundam plinu (nejradeji papinovo tricko) no a on fakt cural, ale na zrcadlo, dlazdicky a na zem do umyvadla se skoro netrefil me to nedoslo, ze kluci hadici curaj vsude holky stal se mi trapas v patek prisla sofie ze skoly cela od barvy, mela to na rukach xichte a na triku, tricko na vyhozeni, sunadvali jsme ji to redidlem, jsem se nastvala maj tam zasterky, tak jsem rekla at vyridi raulovi(ucitel), ze mu pujdu rozbit hubu a jeste mu ji zmaluju tema barvamaona mu to fakt vyridila, je to asi 25 letej kluk vcera jsem s nim mluvila...tak prej, ze je na me pripravenej, jsem byla ruda i na prdeli ale vzal to v pohode, jsem ho poprosila at tu zasteru pouziva, no matti nema moc rad podmasli, ale jinak zatim v pohode, holky ja ho tak zboznuju bych ho jenom libala a hladila, je to muj mysacekvydrzim ho pozorovat kdyz spi dlouhy minuty..... v nedeli odlita sofie jsem z toho docela nameko., jeste jsme se nikdy neodloucily ona se strasne tesii porad pocita na prstech kolik chyby, porad mi ukazuje prostrednik, ze to je zitra a smeje se tomu, ze vi co to znamena bude tam 3 tydny, na jednu stranu se tesim, ze bude klid je docela vycerpavajici a narocna, ale bude se mi styskat no pujde do ceksy skolky, tam se tesi na spani a na to, ze dostane 3x najist a ze budou chodit kazdy den na prochazky no jdu do pelechu |
Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
6.5.2010 22:31:22
Ari, tak jsem zvědavá, co ti na to říká dr.....
A Jarčo, moc jsi mě nepotěšila s neštovicema a ať to malou trápí co nejmíň. U nás se objevily za zpívání, na lekci před náma. Klučík se druhý den po zpívání osypal. Ve styku jsme s ním nebyli, ale hračky jsme používali stejný, tak uvidíme, jestli se Any osype. Pak tomu Ondru neubráním..... |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
6.5.2010 22:21:37
jarčo jsem to prehledla to s tema nestovicema, chudinka malaaaa. a to s kojenim taky, mne se to pak rozjelo a uz i v 2. prsu mam dost mlicka tak kojim dycky uz jenom z jednoho, musi byt kdyz furt chce sosat ze mu dam jeste z druheho aby upil a nebolelo.ja mu ale pokazde davala to prso kde jsem mela min mlicka at sosa nejdriv z toho nejvetsi silou a pak jsem davala to druhe az pokud se nezacalo tvorit i v tom prsu kde bylo malo.ted si je rukama odvazim kde mam vic a nekdy je malo tam i tam ale kdyz zacne sosat tak par vterin nic a pak citim jak se nalevaji obe dve, je to fakt sila
|
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
6.5.2010 22:15:20
nevim janco, eli taky furt blinkala a dr. rikala ze reflux nema ale ja mam za to ze ho mnela... a eli to hazdela i docela obloukem, davidkovi i kdyz si odrihne to tece po tvaricce a budto blinka tvaruzek a nebo takove nejake bile hleny a hned po kojeni jetse ho nestacim ani zvednout do svisle polohy mu vytece s pusy nadbytek...tak fakt nevim a pak by sosal zas...
holky dala jsem do alba fotku s clankem , docela dobry jak se uchazet o zamestnani po RD, ...zjistila jsem ale ze ji pak odsud nemuzu vymazat, to jsem ale hloupa, ale tak co kaslat na to |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.