Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
clasofkama | 32534 |
5.5.2010 16:04:29
holky co mi to rikateeeee
ja si davam med kazdy rano do caje cokoladu i mliko si taky davam no ale moje kamoska hodne porad pila mliko a cokoladu jedla kazdy den maly ma 4 mesice a atopica taky, tak snad mate pravdu, nebudu to jist sama jsem alergik fakt ten med????ja myslela, ze tam jsou vitaminy |
Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
5.5.2010 16:03:17
Pett:ja mam taky skoro ten pocit...jenze ja si prijdu tak trosku neschopna....Pritel doma krom mycky a vysavani nikdy na nic moc z domacich praci nesahl...a ted? Pred nasim prijezdem z porodky suroval 4hod celej barak a udelal veci, ktery v zivote pred tim nedelal!! A ted to pokracuje-zatim dela to, co vidi, ze je potreba udelat. A s prckem si pripadam na druhe koleji...stale me kontroluje, jestli jsem mu dala cepicku, jestli nema prdiky, že ta anatomicka tvarovana vanicka je naprd a plinky mu musim kolem nozicek rovnat,a t ho to nedre....v noci lita nahrivat tresnovy polstarek....jen Tomik knourne, uz leti ke kolibce...hadriky po nas vyhazuje, ze ho to musi skrtit-ty hrozny švy a tkaničky,....ale prisuzuji to tomu, ze ja jsem jeste plna hormonu a on vlastne taky-najednou je tata! Takze asi by jsme meli bejt rádi a nad necim mavnout rukou, ne? Pres den s Vama neni, tak si mimi uzivej a pak nech jeho, at nema pocit, ze o neco prichazi. Mně dneska mamka rikala, ze tata ji nepomohl ani s nama ani s domacnosti, mela v 19letech mě a starala se jeste o dedu a strejdu a zavarovala,....proste to ja si nedovedu predstavit. Mame veskere vymozenosti od odsavacek pres jednorazove podlozky a stejne mame pocit, ze nic nestihame...A co meli rikat nase mamy, babičky?
|
Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
5.5.2010 15:54:33
MED: pokud se nemylim, tak med je diky pylu silny alergen...a jelikoz pritel je alergik, tak nechci pokouset osud a mediky ktery miluju se vyhybam. To same-vcera jsem delala pampeliskovy med a jen jsem ochutnala:(
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
5.5.2010 15:24:53
Pett, myslim, ze kazdy ma sem tam krizi.....nejen kazda zenska, ale i kazdy chlap.... takze se snaz myslet pozitivne a dej mu taky oddech, oni to chlapi snasi hur nez zenske....vsechno, ze?
Takze se drz!!! |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
5.5.2010 15:23:33
No, u te cokosky je problem, ze je to docela silny alergen a pro mimi představuje velke riziko, prechazi samozrejme do MM, stejne jako treba bilkoviny kravskeho mleka - dalsi silny alergen...takze proto se ji mame vyhybat, muze vyvolat atopicky exem apod..
|
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
5.5.2010 15:09:49
ahojky tak u nás dnes děsně uřvaný den nepomáhá vůbec nic:-( navíc jsme se včera večer ještě i dost hnusně rafli s mm, páč jsem prý naprosto neschopná a ani při 3. dítěti nejsem schopna předejít problému. Dítěti nedám najíst a ono proto brečí a má křeče a bolesti bříška. No já si spíš myslím že je přežraná těma neustálejma dokrmama co do ní tatínek co půl hodiny cpe - teď je to trošku nadnesený samo to není každou půlhodinu. Nevim, ale mylim že dítě s přírůstkem váhy 340 g za týden fakt hlady netrpí. Asi začnu pít kojící čaj, aby bylo mlíka víc a mohla jsem víc odstříkat, začnu praktikovat co radila Gabča - nemíchat OMM s Nutrilonem a hlavně, jen co dorazí výplata, prostě koupím tu váhu, začnu dítě vážit a budu dokrmovat podle toho kolik vypije. Holky, řeknu vám, že chlap, kterej doma nehne prstem a s mimčem nepomůže je na pěst, ale to co mám doma já, je snad ještě horší. On je prostě nejchytřejší, všechno ví nejlíp, sotva malá kňukne, tak mi jí bere z náruče se slovy "prosim tě ukaž ..." vadí mu že ji vykoupu, to se hned čertí proč jsem nepočkala, když někde jsme tak to vypadá, jak když se o dítě nedovedu postarat, on ji musí přebalit, on ji musí pochovat, on musí tlačit kočár. Cítím se hrozně a to že mu to řeknu to vždycky jenom zhorší, jsem prej hysterka ovlivněná hormonama a nedokážu ani ocenit pomoc, co by jiná za to dala. Mám pocit že mě okrádá o moje dítě a to už po třetí Jenže v zápětí mi pak vyčte, že já jsem si večer usnula na gauči a on chudinka uklidil kuchyň, celej večer nosil a choval řvoucí mimino a pak ještě musí brzo vstávat, odvézt děti do školky a celej den být v práci. takže já vážně nevím co chce:-( Jinak se máme opravdu celkem rádi ale tohle miminkovský období je vždy děsná krizovka a to nemluvím o tom že neustále řve a je kolikrát i sprostej na starší děti
|
Tobianni | 38942 |
5.5.2010 15:03:58
Polynko dej si čokošku, třeba budeš mít sladší mlíko a Julinka bude chrupkat celou noc .
|
Poly+Eli+Juli | 44312 |
5.5.2010 14:59:56
Teda Sončo já to prubnu,mlsná je holt mlsná.Jsem se nějak rozmazlila v těhu.
Julinka asi sbírá síly na noc,od 11 spí.Teď jsem ji nakojila a ta potvůrka malá se ani neprobrala.Ale vysosla si celé prso |
Tobianni | 38942 |
5.5.2010 14:38:00
Polynko, já jím čokočku každý den - mléčnou, oříškovou, prostě všechno, co je doma. A že toho po velikonocích je . Takže zas tak velké starosti bych si nedělala. Chutě jsou holt chutě.
Zavřiočko, taky myslím, že by nevadilo mít starší děti v závorce . Jarča má určo spoustu starostí s nemocnýma klukama a k tomu s miminkem... Už tady dlouho nebyla PetSm že? |
clasofkama | 32534 |
5.5.2010 13:26:30
Fido fidecko konecne jsi tady
Weu tvyho jsem si predstavovala jako mlady uchotenhle se mi libi vic muj je odeme o 11 starsi a jsem spokojena holky ja mela docela hovni noc, k veceri jsem si dala salat s podmaslim a reckym jog. tak se to malymu asi nelibilo ale od 3-6 vrzal a kroutil se chudak ale statecne nerval vojak jeden jinak ta melta asi fakt pomaha, jsem vcera mela promoceny tricko |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.