| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 18468  [Dalších 18018 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
5.5.2010 12:54:04
poly ja teda cokoladu papam a dam si i sladke, no jasne ze pak kila nebudou ubyvat jak by clovek chtel.

zavriocko , klidne ty jmena dej k nickum do zavorky lepsi jako nic :-) az budes mit chvilku ~;)

randi ja davam malemu u kazdeho kojeni sab simplex a prdi jak kulomet~t~

holky jak se davkuje ten babycalm a ty probio kapky jak mate nektera levneji ze slovenska? ja uz spotrebovala jednu lahvicku sab simplexu ~;)
Weuunka+Terezka 99209
5.5.2010 10:56:42
Hodně v rychlosti jsem vás dočetla,...
ad kila... já myslím že to ani tak rychle nepůjde když poslušně piju a piju jak blázen abych měla mlíko takže mám v sobě vody, no hrůza a navíc jaem přibrala 25 kg :-© hnus... takže jsme ráda že mám 12kg dole,... ale teď se to zaseklo a nic a to se držím s jídlem a snažím se i hýbat a tak. Chodila jsem na dlouhé procházky jenže jak mo rozřezali ten palec (au au au) tak to teď pár dní nešlo,... ale už je to lepší tak zase začnu chodit na tůry!!!

doufám, že se může med že jo? já totiž (jako Donutka) jím furt chleba s medem a bílé kafe!!! (ale z cara) Podle mě furt lepší jak cukr ~t~

jdu pověsit prádlo, snad to nezmokne...
Weuunka+Terezka 99209
5.5.2010 10:43:37
Ahojda všem tak včera jsme po dlouhé době usínali normálně!!! huráááá Mm se ptal jestli Terezka není nemocná že neřve~t~
Takže pohodový večer, jsu vás jen pozdravit, musím jít něco dělat, se mi nechce~a~~a~ ale máme to tu jak u čuňátek a za chvilku dorazí manžova sestřenka mě učit účetnictví ~n~
ještě že mám uvařeno

Gratulace Mirulince~;((~x~
Poly+Eli+Juli 44312
5.5.2010 10:43:14
Rendi no už jsem googlila a hodně holek si chválí tělísko nehormonální.Ale zas nevím jestli by mi to jako pocitově nevadilo.Ještě jsem nikdy nic takového neměla.A s tabletkama já nevím,bych byla asi v tom za chvíli.Jsem totiž hrozná skleróza.Počkám si až půjdu na technickou po 6 nedělí co mi doporučí dr.Ale rozhodně se nějak chránit musíme,do třetího prcka se mi moc nechce~a~.
Zavřioči jj bílou jsem už přikoupila a hlídám si ji jako oko v hlavě~t~ a mamuška dneska bude péct nějaký moučník taky bez čokošky tak uvidíme uvidíme~w~.Ale mlsná mě honí fest~f~
Zavřioči+Em+Li 74118
5.5.2010 10:04:56
A koukla jsem na fotky,

krasne deticky, Frezi! A krasna je i Terezka, Davidek a Anni a taky Tomasek :-)

jdu doplnit tabulku :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
5.5.2010 10:01:47
Gratulace Mirulince k chlapeckovi!!!!

Do tabulky bych to vse rada doplnila, ale nevim, jak se pridava sloupek - to by musela udelat Jaruska....a netusim, jak je na tom s casem.... jeste by to slo pod Nick do zavorky treba, to bych nemusela delat sloupek... co vy na to?

Fido, gratulace k prichodu domu! Holky, kdyz to tady clocek tak cte, tak skoro u kazde rodicky nebo miminka nejake komplikace, ze? Ja bych tedy nechtela byt porodnik...~b~
Zavřioči+Em+Li 74118
5.5.2010 9:58:06
Polynko, muzes bilou cokoladu, ostatni ne - psala Gabi :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
5.5.2010 9:56:51
Dobre ranko, zeny :-)))

Reni, ja je davam male od 14-ti dnu, ono totiz asi trva, nez zaberou - ja mam pocit, ze zabiraji az ted - bereme je 3 tydny :-( davam k tomu ten baby calm, i ostatni holky s tim maji dobre zkusenosti... a na zacpu, tou Linda taky trpi, davam po lzickach fenyklovy cajik - z DM od dvou tydnu bio, nebo psala Gabi od Hippu, ale ten je drazsi...

No, Reni, ja jsem na tom s vahou podobne, takze se nemusis desit, ale pomalinku to jde dolu, ja myslim, ze kdyz pri kojeni clovek jeste bude jist i rozumne a nebude se prezirat a jist sladke, tak to pujde dal dolu, ale je to tezke, ze??? ty kojici chute jsou horsi nez tehu chute...
Renďa,Eli 07 98365
5.5.2010 9:45:23
Poly a to chceš nějakou kojící antikocepci? Já to měla u Eli a vůbec mi to nedělalo dobře. ~d~ Tak ted asi dáme antikoncepci kondom. Stejně budem rádi, když to bude jednou za měsíc. ~t~
Renďa,Eli 07 98365
5.5.2010 9:43:27
Poly, já psala že mám ještě 3,5 co musím dát dolů. No a chlubit se nemám čím. Já měřím 156cm ~t~ a vážím 74,5. Děs no. ~e~ Fuj.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 18468  [Dalších 18018 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.