Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
4.5.2010 20:49:20
ahoj rendi.
davidek mnel tak dlouhy nehty ze mnel uplne rozskrabanou tvaricku a musela jsme mu to jeste v porodce natirat optalmoseptonexem, pry to na to taky zabira a jeste doma pak 3dny pak uz to mnel hezky, no chudacek vypadal a sestricky rikali , neee nestrihat nehtiky se same odloupnou... jen jsem prisla domu tak jsem je ostrihala a byl pokoj. a co tvoje eli, zvykla si nebo jeste zarli? |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
4.5.2010 20:06:34
Ahoj holky,
přišla jsem na vás mrknout a trošku se odreagovat. Ty moje děcka mi dávají zabrat. Já jsem totálně kantare. Trošku jsem dočetla a hlavně se mrkla na fotky. Weuu malá je náádherná, taková vlasatá. Tobě to taky moc sluší a manžel je sympaťák. Ani nevím ,že jsi měla císaře. Sončo, malá je taky nádherná. Moc se vám povedla. Frézie a do třetice další krásná,vlasatá princezna. A ten tvůj kluk vypada taky jako holčička. Clasofko,Maty se nádherně směje. Adam se už taky směje,ale ne na matku, taky proč že,ale na Elišku, k němu jenom přiběhne a řekne no ahoj Adámku a ten už má pusu od ucha k uchu. Na mně nic. Arijko, Davídek je tak krásný. Fešák. Co to má na těch tvářičkách? Jo a málem jsem zapomněla. Gratuluji moooc Mirulince k Štěpánkovi. Tak tři kluky bude mít doma. Je super,že to má zasebou. Jak se tu někdo ptal co na zácpu, když je dítě na UM. Tak já měla s Eli stejný problém a dávala jsem nutrilon comfort, nevím jeslti se ještě vyrábí, je na koliky a na zácpy. Pak dávát normálně baby calm, sab simplex a musí člověk počkat až si na to to dítě zvykne na tu stravu. Nahoře mám od porodu 3,5kg. Řekla jsem si že to musí dolů plus ještě dalších deset od Eli. Tak od včerejška držím takovou kojící dietu, jím všechno,ale ne sladké. Dneska jsem se málem u přebalování vyvrátila jak se mi zatočila hlava...ani nevím jeslti z hladu. Tkaže to kašlu a budu jís, prostě normálně i sladké když budu mít chut. Jo a s očičkama máme taky problém. Dávala jsem ATB a ophtal., na chvíli to pomohlo a pak se to vrátilo. Tak jsem masírovala a ten optal. už nedávala a musím říct že je to lepší. Tak snad....to masírování fakt pomáhá. JO a ten hnis pořád vytírat pryč. |
Tobianni | 38942 |
4.5.2010 19:49:43
Weuu, já taky rodila císařem. Pak vím ještě o Bberu.
K váze - já mám zatím o 7 kg víc než před otěhotněním. Za jak dlouho se dostane strava do mlíka mě taky zajímá. Možná bude vědět Gabča - ta ví všechno . |
mambo | 100493 |
4.5.2010 19:47:36
Weu, Frezie - krasne fotecky.
Mirulinko - blahopreji a preji vse nej do zivota . At jste brzy v poradku! Krasny vecer. |
Dagmar Bartůšková | 37555 |
4.5.2010 19:21:46
Jj, já
|
4.5.2010 18:30:10
frezie krasne deticky, mrnous je jako panenka
eli chce dat smajliky: |
4.5.2010 18:28:12
weunko skoukla jsem fotky, hlavne ze si s mm rozumite, 2kamaradky maji taky starsich a o hodne a jsou to uvedomelí muzi
|
Weuunka+Terezka | 99209 |
4.5.2010 18:20:11
clasofka": a jak jsi si ho představovala? je pravda, že jsme pár let od sebe-asi 12,...
|
Weuunka+Terezka | 99209 |
4.5.2010 18:18:33
dočíst se vás ani nepokouším tak jen z toho co jsem pochytila,...
ad váha: v den porodu jsem měla 25kg navíc hrůza a zděšení!!! teď jsem něco přes 3 týdny a mám půlku dole, takže to půjde, teda bude muset!! ad sex: jelikož jsem po císaři tak mě od spoda nic nebolelo a nebolí, krvácení skoro žádné a bříško luxusně zahojené takže, sice s ochranou, ale bez problémů Teď mě tak napadlo, byla ještě některá císařem? |
clasofkama | 32534 |
4.5.2010 18:06:12
jj docela bezna slova
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.