Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
5.5.2010 9:00:10
Fido, vítej. Přeju ať už je všechno jen a jen dobrý, ať se brzy sžijete a máš chviličku i na PC
|
Fida1 | 24469 |
5.5.2010 8:54:30
Ahoj holky,
tak jsme včera konečně přifrčeli domů. Už se mi hrozně stýskalo a hlavně jsem ráda, že je prcek jakž takž v pořádku. Určitě pak napíšu jak to probíhalo, i když bohužel to asi moc veselé čtení nebude. Ale důležitý je výsledek a já jsem šťastná, že mám toho svýho mrňouska doma. Mirulince vše nej k malýmu. |
4.5.2010 21:45:44
Tak prvně velká gratulace Mirulince konečně to má za sebou a může už se taky těšit z mimča.
Plavání jsem přežila, ale Robin byl na pěstičku i když jsem s ním byla ve vodě:-( už se pomalu začínám smiřovat s tím, že to prostě doklepeme do konce školního roku a od září to vzdávám. Dnes jsem to zrovna řešila s lektorkou, je z něj už sama nešťastná a neví ja na něj, navíc od září by měl plavat úplně sám, tzn. že rodiče odevzdají děti lektorovi před sprchama a odchází. A platit kurz proto, aby mi bulel u bazénu no to je celkem drahá sranda. A zůstat na té nižší úrovni a chodit s ním do vody je s malou špatně realizovatelné. Teď jí mám ve vajíčku u bazénu a ona to tam prospí, ale v září bude skoro půlroční, to už mi tam nejspíš nevydrží. No takže jediný co mi trochu zvedlo náladu, že je tam dneska i fotili. Holky, kila navíc ... no ani mi nemluvte, vám to většině jde dolů nějak samo no já věděla, že takový štěstí mít nebudu :-( Rodila jsem s 95 a teď mám 88, vlastně jsem doma sundala pouhý 2 kg. A to asi jenom díky tomu, že mi opadly otoky. Jinak ani deko :-((( Fakt je, že mám naprosto vlčí hlad a protože se bojím cokoli sníst, tak se furt cpu chlebem s marmeládou nebo Fidorkama :-((( a to asi není nejlepší. Ani nevím co mám vařit, abych to mohla jíst. Všechno na co bych měla chuť je "závadný" :-( dala bych si smažený květák, čočku, nebo čočkovou polívku, zeleninový salát, utopence s cibulí, něco hodně česnekovýho no a prostě takovýhle "nevhodný" potraviny TAk nevím co s tím a co mám vlastně jíst. Věřím, že kdyby se mi ty hladový záchvaty podařilo zvládnout, tak nějaký to kilo taky dolů půjde. Snažím se jíst málo ale za to často, ale moc to nepomáhá |
4.5.2010 21:45:34
Tak prvně velká gratulace Mirulince konečně to má za sebou a může už se taky těšit z mimča.
Plavání jsem přežila, ale Robin byl na pěstičku i když jsem s ním byla ve vodě:-( už se pomalu začínám smiřovat s tím, že to prostě doklepeme do konce školního roku a od září to vzdávám. Dnes jsem to zrovna řešila s lektorkou, je z něj už sama nešťastná a neví ja na něj, navíc od září by měl plavat úplně sám, tzn. že rodiče odevzdají děti lektorovi před sprchama a odchází. A platit kurz proto, aby mi bulel u bazénu no to je celkem drahá sranda. A zůstat na té nižší úrovni a chodit s ním do vody je s malou špatně realizovatelné. Teď jí mám ve vajíčku u bazénu a ona to tam prospí, ale v září bude skoro půlroční, to už mi tam nejspíš nevydrží. No takže jediný co mi trochu zvedlo náladu, že je tam dneska i fotili. Holky, kila navíc ... no ani mi nemluvte, vám to většině jde dolů nějak samo no já věděla, že takový štěstí mít nebudu :-( Rodila jsem s 95 a teď mám 88, vlastně jsem doma sundala pouhý 2 kg. A to asi jenom díky tomu, že mi opadly otoky. Jinak ani deko :-((( Fakt je, že mám naprosto vlčí hlad a protože se bojím cokoli sníst, tak se furt cpu chlebem s marmeládou nebo Fidorkama :-((( a to asi není nejlepší. Ani nevím co mám vařit, abych to mohla jíst. Všechno na co bych měla chuť je "závadný" :-( dala bych si smažený květák, čočku, nebo čočkovou polívku, zeleninový salát, utopence s cibulí, něco hodně česnekovýho no a prostě takovýhle "nevhodný" potraviny TAk nevím co s tím a co mám vlastně jíst. Věřím, že kdyby se mi ty hladový záchvaty podařilo zvládnout, tak nějaký to kilo taky dolů půjde. Snažím se jíst málo ale za to často, ale moc to nepomáhá |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
4.5.2010 21:40:54
rendi klidne ji dej do skolky, ty si odpocines alespon trosku a dyt to bude az od zaři, ne? to uz mas jedno, je nas hodne co mame deti ve skolce a doma mimino
rendi ja se snazim kojit az po 2h, ale...nekdy si cpe prsty do ust ale blinka silene tak mu rikam , nenene porad blinkas a chces se jeste cpat? ale nekdy to nejde...on se pak vrhne na prso jako kdyby celej tyden nepapal. ale to bliti je teda u nej fakt des dnes jsme ho prevlikala behem hodky snad 5x ja uz nemela ani co mu dat jen bile kosilky z dob marie terezie nekdy je to proste zahul a nekdy papa na dva x takze i hodku kojim . uz dva dny dopoledne se nam povedlo kojit v posteli a ja u toho spim, sice nevim absolutne kolik toho vypije ale... pak kdyz se mu neco nezda prehodim se na druhy bok a dam druhe prso a zas je klid na hodku i vic a tak vstavam nejdriv v 11h |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
4.5.2010 21:07:40
Arijko jj asi měly,ale já nevím jaksi kde.
Jo holky a překvapilo mě,že píšete že se nemá kojit co hodinu?? Já tak kojím pořád. |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
4.5.2010 21:06:46
Ahoj Arijko
tak to se teda malý dobře řdídil. Já už taky musím malému ostříhat nehty, to bude takové pidi prstíčky. Malý zase dneska ječí a ječí.... Já nevím jeslti Eli žárlí,ale když kojím, tak její specialita je že chce kakat a že má hlad. Tkaže síla. Jo a přijali mi Eli do školky a já mám dilema, jeslti ji tam mám dát nebo až do příštího roku. Mám strach, co mi bude domu nosit za nemoce. |
4.5.2010 21:06:30
holky co mate za nickem jmeno miminka co se narodilo tak supr to mne pomaha asi by jsem si to meli napsat vsichni
|
4.5.2010 21:04:49
holky jinak ja ted koukala tabulku narozenych a tabulku tehotnych a priznam se uprimne ja si nejak nepamatuju jmena tech narozenych miminek a pak i kdo ma kolik deti. jen nektere si pamatuju ale malicko. omlouvam se
ja bych docela brala jeste jeden sloupec v tabulce narozenych a tam dopsat ty jmena deti ktere uz mame driv. a pak se tabulka tehulek muze zrusit, ne? mnela bych vetsi prehled |
4.5.2010 20:50:45
dašo co to ma byt to jj, jaa ???
to se ti povedlo nebo to napsali deti?? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.