| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 18468  [Dalších 17948 >>]
Frézie+3 55833
4.5.2010 8:43:24
Ahoj holky ~:-D
Moc vás všechny zdravím, poctivě čtu ale zatím neumím psát u kojení ~t~ musím se polepšit ~y~
Manželovi skončila dovolená, včera už byl v práci...zvládli jsme to v pohodě, Dominika prospala téměř celé odpoledne- asi jako většina dubňátek včera co jsem četla ~;) Cíleně se ještě nesměje, má čas, ale usmívá se ve spánku a to je úplně k sežrání ~s~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
4.5.2010 8:39:25
ahoj holky, jdu jen v rychlosti pozdravit, reagovat a víc napíšu až později. Pádím k zubaři - bojím bojím víc než porodu ~n~~n~~n~ a pak jdem do poradny. Odpo s dětma plavání, jdu už do bazénu, neb Robinek jinak plavání striktně odmítá ~n~ takže dneska hooodně náročne den. Jdu budit a sosat. tak zatím pa a myslete na mě ~3~
mambo 100493
4.5.2010 8:37:03
Sonco - i u nas byla klidna noc a ted teda nebuli, ale skripe...))) A pozdravuj Miru - budu na ni myslet at uz to ma za sebou - treba ji to vyjde jako nam ta noc )))
Gab - no ten spanek byl uplne neplanovanej, vse jsem mela hotove, sama doma, tak to slo ))) a u me je to uspech s tim nespanim co mam ))))
Jinak dneska nic moc plany... az na nakup v Ikee - to se docela tesim, snad V bude v pohode a nebude brecet )))
Tobianni 38942
4.5.2010 8:24:16
Gabčo já tu meltu piju podle chuti - někdy ráno, někdy večer. Ale já už nemám moc problémy s bolestivým neléváním prsou. V porodnici jsem si nechala donést litr a to jsem popíjela průběžně celý den. To stejné jsem dělala i u prvního dítka.
Tobianni 38942
4.5.2010 8:21:39
Ahoj děvčata,

tak hlásím prospanou noc. Got, dobře jsi držela ty palce. Já na tebe taky myslela - u nočního kojení. Zato teď mi tady křičí jak na lesy. No asi nemůže spát furt že... Jdu uklidňovat.

Jo a Miru se zatím neozvala, tak nevím... Když tak jí odpoledne zase zkusím napsat zprávu.
Gabcica 22308
4.5.2010 8:17:23
Dobré ráno!

Jaká byla noc? Máje se nějak nechtělo spát, tak usla po jedné v noci........to má asi po tatínkovi. Takže já mám oči jako bulvy.

Zavřiočko, a co si měla akčního? Děkuji a Máje to vyřídím.

CICINAD - bohužel HA mléka toto dělají. Mezi jídly zkusit čaj, buď jak píše Zavřioči nebo i HIPP dělá od ukončeného 1.týdne nebo vyměnit mléko. Bohužel víc toho nezmůžeš. Pak je možnost švěstkové šťávy, ale to až od ukončeného 4.měsíce.

Jančo, Mája se taky cíleně nesměje........když jí pořád trápíme, tak se ani nedivím. Ale v kuchyni pozoruje kytku, má dlouhé velké listy a to chvilku vydrží.

Janul, co máš za kočárek?

Got, usnout odpo na dvě hodinky........to se mi teda ještě nepodařilo. Když M.spí, tak se snažím něco robit, ale měla bych to asi změnit nebo budu vypadat jak smrtka.

PS: MELTA - včera jsem si jí koupila. Kolikrát denně jí mám pít? Večer asi ne???

Zavřioči+Em+Li 74118
3.5.2010 23:43:03
Ženy, dnes jsem měla akční den a teprve teď docitam.

To je děs s těma očičkama, všechny lituju, hlavně Máju! Já ani nevěděla, že na to tak mimi trpí a je to tedy děs! Gabi, snad se to už bude zlepšovat!

Gotcho, gratulace k váze! To jsem ještě neslyšela, že by se to dělalo dětem v obočí. Em to měla ve vlasech, ale já ji to vždycky namastila a oloupala opatrně...bála jsem se totiž, že to tam bude mít jak syn kamarádky do 4 let....

Clas, to je tak krásný úsměv! Li se zatím směje jen ve spánku po kojení, jinak kouká jak puk...

Holky taky se těším až se někdy vyspim, zatím nehrozí. Dnes byl první večer bez řevu, snad už ty kapky zabírají...doufám, že to nepřijde v noci...

Co na zácpu? Holky tady radily activii. Já dávám ty kapky baby calm a poslední 3 dny jsem dávala bio fenyklovy čaj z DM a malá začala vickrat za den kakat, tak mám pocit že taky projíma...jinak nevím, takové mimi nic nemůže...
cicinad 103637
3.5.2010 23:09:16
Děvčata prosím o radu.Musela jsem přestat kojit a přešli jsme
na Hypoalergení mléko BEBA 1H.A.Ale malej začal mít problémy s hustou stolicí.Dnes jsme zkoušeli prvně čaj ale bez úspěchu.
Bez máminy pomoci a rektální trubičky se sám nevykadil.
Neznáte někdo řešení?
Janca I.,Anetka07/07 65480
3.5.2010 21:35:47
Ahoj holky,

já chci taky spící miminko :-). Ikdyž, je to jak kdy. Někdy prospí od 10-14 s přestávkou na kojení, někdy od 12 bdí. Pak si dá ještě cca. 2 hoďky odpo v kočáru. Večer koukáme nebo vyžadujeme pozornost, a když ji nemá tak začne křičet jak na lesy ~:-D. Jinak je to živlík, neustále se vrtí a když bdí, není vůbec v klidu. Anetce jsem musela otáčet hlavu, aby neležela furt na jedné straně, on si s ní vrtí sám. Při pasení dělá parašutistu, neustále zvedá nohy nahoru, zároveň i s hlavou a pokud má dobře ruku, která mu nepřekáží, tak se regulerně převalí na záda. Musím se zeptat dr. jestli je to dobře.

Včera večer jsem snědla kousek čerstvého chleba, to jsem si dali. Od 4 od rána nespím. Malý kňoural, nakonec usnul na mém břichu, ale to se člověk moc nevyspí, a když by už spal, tak malá se rozhodla, že bude vstávat v 5:50 s tatínkem, který po ránu nemá čas, takže pak budí mě. Jsem totál grogy. Doufám, že dnešní noc bude lepší.....

Got, pěkná váha.

Gabči, Máji je mi líto, máte to trápení s tím očíčkem.

Pett, co ta poradkyně? Stále jsi jí nevyhledala? Nemyslím si, že je to známka selhání, se na ní obrátit. Ale ty máš srovnání s předchozích dítek, je to horší nebo stejné? No, každopádně ti fandím, ať už se to konečně prolomí.

Beru, pokud budeš na nervy, tak malá to vycítí. Je to klišé, ale bohužel pravdivé. Máš krásnou dceru, která chce spokojenou maminku a tatínka, tak na to myslete.

A mně se Ondrula taky ještě nesměje, tedy jen pokud se kojí, tak hodí tak samolibý úsměv, až mu vypadne prso a všude mi stříká mlíko ~:-D.
Janula38+Nela 71894
3.5.2010 20:52:47
Ahoj maminy ~3~,
jak se máte? Dnes jsme měly jít na kontrolu k doktorce, ale nakonec jsme to vzdaly díky počasí. Tady bylo dnes docela hnusně a zima ~:(. Lilo jak z konve. A jelikož s kočárem ještě nejsme velcí kamarádi ~a~, tak tam zajedeme zítra nebo pozítří autem. Neumím si představit tu cestu s kočárem, deštníkem a ještě autobusem v tom lijáku.
Clas, ten tvůj lamač ~s~ je pěkný smíšek a Berru,malá taky vypadá spokojeně, jak andílek ~6~ a ne jako ďáblík ~n~.
Náš andílek taky začíná vystrkovat růžky ~6~. Dneska prokřičela dvě hodiny ráno a dvě hoďky před koupáním ~n~~p~. S kojením zatím problémy nemáme ~R^. Až na ty bolesti, když se zakousne. Já teda ještě popíjím čaj pro kojící a bylinkový čaj z kontryhele. Ten zlepšuje kvalitu a množství mateř. mlíka.
Jinak vám holky nezávidím problémy, které máte a přeji ať brzy vymizí. Já mám zatím jediný problém a to s časem ~d~. Snad jsem to teď nezakřikla...~;)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 18468  [Dalších 17948 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.